pisze doktorat w Zakledzie Sportow Rożnych u mnie na uczelni Aktualnie 3 krotny mistrz Swiata i 2 krotny rekordzista Świata od 2005 roku jego zaloga nie przegrała ani jednego wyścigu
 pisze doktorat w Zakledzie Sportow Rożnych u mnie na uczelni Aktualnie 3 krotny mistrz Swiata i 2 krotny rekordzista Świata od 2005 roku jego zaloga nie przegrała ani jednego wyścigu  tak to ta słynna wioślarska czwórka podwójna bez sternika
 tak to ta słynna wioślarska czwórka podwójna bez sternika  Robi badania na jak tos ie mowi debesciakach?
 Robi badania na jak tos ie mowi debesciakach?  Wiecej optymizmu mamy w kraju wielu fachowcow- swiatowego pokroju tylko trezba wiedziec gdzie co i jak szukac
 Wiecej optymizmu mamy w kraju wielu fachowcow- swiatowego pokroju tylko trezba wiedziec gdzie co i jak szukac  PS wystarczy isc na uczelnie do profesorka to Ci da materialy o ktorych mozna pomarzyc- trzeba wiedziec gdzie pukac w necie nie ma wszystkiego wiec czasami warto sie wysilic i zapukac do dzwi profesora
 PS wystarczy isc na uczelnie do profesorka to Ci da materialy o ktorych mozna pomarzyc- trzeba wiedziec gdzie pukac w necie nie ma wszystkiego wiec czasami warto sie wysilic i zapukac do dzwi profesora 
Co do L-karnityny- ja bym nigdy nie powiedzial ze odchudza
 jest specyficznym i jedynym transporterem dlugich lancuchow WKT (wolne kwasy tluszczowe) w organizmie, pewnie znajac zycie powiesz ze slabo dziala i jest przereklamowana- a ja temu zaprzecze bowiem na zajeciach z prof zw dr hab Janem Jaszczaninem omawialismy ten temat i NIEZALEZNE badania przeprowadzone na grupie sportowcow w Rosji potwierdzaja jej skutecznosc
 jest specyficznym i jedynym transporterem dlugich lancuchow WKT (wolne kwasy tluszczowe) w organizmie, pewnie znajac zycie powiesz ze slabo dziala i jest przereklamowana- a ja temu zaprzecze bowiem na zajeciach z prof zw dr hab Janem Jaszczaninem omawialismy ten temat i NIEZALEZNE badania przeprowadzone na grupie sportowcow w Rosji potwierdzaja jej skutecznosc  trzeba wiedziec jak stosowac bo to co pisza na ulotkach to kompletna bzdura ze 30 min przed treningiem itp itd
 trzeba wiedziec jak stosowac bo to co pisza na ulotkach to kompletna bzdura ze 30 min przed treningiem itp itd  zazylem  ja wg wskazoweg profesora i naprawde dziala- przynajmniej na moj organizm
 zazylem  ja wg wskazoweg profesora i naprawde dziala- przynajmniej na moj organizm  A wiesz czemu Malysz jadl bulke z bananem? Proste bo banan zawiera naturalna karnityne i w taki sposb Malysz dostarcza ja do organizmy pogryzajac przy tym bulke
 A wiesz czemu Malysz jadl bulke z bananem? Proste bo banan zawiera naturalna karnityne i w taki sposb Malysz dostarcza ja do organizmy pogryzajac przy tym bulke  - ta metode wynalazl akurat Pan Zoladz
- ta metode wynalazl akurat Pan Zoladz  - mowie trzeba chodzic do madrzejszych od siebie i wyciagac od nich wiedze
- mowie trzeba chodzic do madrzejszych od siebie i wyciagac od nich wiedze 

Bo oczywiście mogę potwierdzić, że całe PZLA i czołówka piją Vitargo. Ja jednak nie mogę zrozumieć czego innego: dlaczego Vitargo i Isostar są tak piekielnie drogie. Pół roku spędziłem w Stanach, tam blisko 3 kilowy proszek Gatorade kosztuje niecałe 10 dolarów, czyli 25 zł, jakieś 6 razy taniej niż Isostar, o wiele taniej niż Vitargo...
 Bo oczywiście mogę potwierdzić, że całe PZLA i czołówka piją Vitargo. Ja jednak nie mogę zrozumieć czego innego: dlaczego Vitargo i Isostar są tak piekielnie drogie. Pół roku spędziłem w Stanach, tam blisko 3 kilowy proszek Gatorade kosztuje niecałe 10 dolarów, czyli 25 zł, jakieś 6 razy taniej niż Isostar, o wiele taniej niż Vitargo...