Park Skaryszewski Biega
- romek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
z Toba zawsze - tylko bez szalenstw - bo jestem po Michalowicach i weselu - male truchtanko mi chyba nie zaszkodzi - jak jeszcze nie wyszedles, to daj znac na komunikatora lub lepiej e-mailem
pzdr
Romek
ps. weselu kolegi, zeby nie bylo nieporozumień
(Edited by romek at 3:14 pm on June 15, 2003)
pzdr
Romek
ps. weselu kolegi, zeby nie bylo nieporozumień
(Edited by romek at 3:14 pm on June 15, 2003)
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Jeżeli po 18.00 to tym razem zrobię wyjątek i się sprężę .
A na poważnie, muszę tylko z mamą załatwic jedną sprawę i jestem wolna, dlatego w granicach 18-19 było by fajnie, bo później zdążyłabym się jeszcze spakować
A czy będzie zimno tak jak dzisiaj?
A na poważnie, muszę tylko z mamą załatwic jedną sprawę i jestem wolna, dlatego w granicach 18-19 było by fajnie, bo później zdążyłabym się jeszcze spakować
A czy będzie zimno tak jak dzisiaj?
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- awozni1
- Stary Wyga
Witam, ja dzisiaj bede 18-19 w PS jakby ktos byl to zapraszam na wspolny sprint . Jutro wyjezdzam na dlugi weekend wiec do zobaczenia na forum za tydzien. Pozdrawiam.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Adam jak chcesz to mozemy razem dzis pobiegac o 18-19, ale ja zadnych sprintow - normalny trening 10km OWB1 + TR. Jak masz ochote, to daj mi znac
Kiniak, to co 18.00 jest dla Ciebie ok czy wolisz np. 18.30?
Kiniak, to co 18.00 jest dla Ciebie ok czy wolisz np. 18.30?
- awozni1
- Stary Wyga
Ok Romek, tylko OWB1 to jeszcze dla mnie za szybko, ja bede biegl max tetno 137, czas biegu 50 minut + przebiezki. To ja bede czekal o 18.00 na przeciwko CPN ale po stronie parku. Pozdrawiam. Adam. Zapraszam tez inne chetne osoby.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
mi tez 18-ta jutro odpowiada.
a dzis chyba tez sie wybiore do PS w okolicach 18-19, tak zeby potruchtac z 90 minut, albo ze 120.
marek
a dzis chyba tez sie wybiore do PS w okolicach 18-19, tak zeby potruchtac z 90 minut, albo ze 120.
marek
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
-
- Wyga
Pozwolę sobie również pokazać się około 18-tej ( ale dzisiaj, tzn. we wtorek). pytanie techniczne - w którą stronę będziecie biec, żeby się nie szukać - jak zwykle?
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Jola będzie się kontaktować komórkowo, bo jest na urlopie i nie ma dostępu do forum, wstępnie wyraziła zinteresowanie, nie wiem w jakiej formie (środa)
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
-
- Zaprawiony W Bojach
oki - to ja bede dzisiaj zgodnie z planem i przeciwnie do ruchu wskazowek zegara, bo bede probowal byc troche wczesniej niz o 18, wiec sie spotkamy jakos
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Wyszlo calkiem fajne spotkanko dzisiaj dzieki Igorowi, Markowi i Adamowi (no i mnie) . Niestety Igor mnie zaskoczył swoją obecnością i nie zdążyłem tym razem przygotować wystarczająco szerokiego zakresu pytań - poza tym chyba próbuje znaleźć na mnie sposób , bo każde okrążenie przyspieszal tempo o kolejne 15 sek/km. Na szczeście skończył nam się czas na bieganie i w ten sposób udało mi się jeszcze z zapasem dotrwać do końca, choć chyba mi było trochę jeszcze mało, bo podkusiło mnie porobienie po rozstaniu z Markiem i Igorem przebieżek z Adamem.
Czy ja nie popadam w grafomanie i jakis egocentryzm ?
W każdym razie dziekuję wszystkim za wspólne bieganie
Pozdrawiam
Romek
ps. Igor, tak aby nie bylo nieporozumien, zartuje sobie z tym podkrecaniem tempa - bieglo mi sie bardzo przyjemnie
Czy ja nie popadam w grafomanie i jakis egocentryzm ?
W każdym razie dziekuję wszystkim za wspólne bieganie
Pozdrawiam
Romek
ps. Igor, tak aby nie bylo nieporozumien, zartuje sobie z tym podkrecaniem tempa - bieglo mi sie bardzo przyjemnie
-
- Wyga
Nie ma sprawy, następnym razem będziemy przyspieszać po 20s/km
Mnie również było sympatycznie. Dociekliwość zaś to cecha pożądana...choć nie zawsze spotyka się to ze zrozumieniem indagowanych ( vide komisja śledcza, TVP 3 live )
Mnie również było sympatycznie. Dociekliwość zaś to cecha pożądana...choć nie zawsze spotyka się to ze zrozumieniem indagowanych ( vide komisja śledcza, TVP 3 live )