![:bleble:](./images/smilies/bleble.gif)
biegający z Przemyśla-ZAPRASZAMY!!
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A gdzie wy tam biegacie?
Zawsze zastanawiałam się, dlaczego z Przemyśla tak mało jest biegaczy i dlaczego nie ma tam biegów. Tereny rewelacyjne ...
Ja, co prawda, mam w okolicy jedynie teściów, ale bywam, zamierzam truchtać na różnych trasach relacji: Zalesie - Dybawka - Prałkowce, może też Helicha?
Fajnie tam was.
Zawsze zastanawiałam się, dlaczego z Przemyśla tak mało jest biegaczy i dlaczego nie ma tam biegów. Tereny rewelacyjne ...
Ja, co prawda, mam w okolicy jedynie teściów, ale bywam, zamierzam truchtać na różnych trasach relacji: Zalesie - Dybawka - Prałkowce, może też Helicha?
Fajnie tam was.
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Kiedys Przemysl to byla potega , z klubem Czuwaj na czele ( jakies korzenie harcerskie )
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:00
- Życiówka w maratonie: 2,52,20
witam
biegamy w róznych rejonach, min.Helicha i okilice.Dybawka, Krasiczyn, Hermanowice.Zależy od długości trasy, rodzaju biegu itp.Krosy w rejinie Helichy sa super.zapraszamy.możemy sie umawiać na telefon.Prawie zawsze biegamy w niedziele rano, w tygodniu równiez ale róznie.
pozdrawiam![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
biegamy w róznych rejonach, min.Helicha i okilice.Dybawka, Krasiczyn, Hermanowice.Zależy od długości trasy, rodzaju biegu itp.Krosy w rejinie Helichy sa super.zapraszamy.możemy sie umawiać na telefon.Prawie zawsze biegamy w niedziele rano, w tygodniu równiez ale róznie.
pozdrawiam
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
- beata
- Ekspert/Trener
No właśnie, widzę, że trasy mamy podobne, choć ja raptem przez kilka dni w roku.beata pisze: zamierzam truchtać na różnych trasach relacji: Zalesie - Dybawka - Prałkowce, może też Helicha?
W tym poście powyżej miałam napisać, że w okolicach świąt zamierzam tam truchtać, i jak zamierzę, tak zapewne uczynię (o ile nie będzie za ślisko - już kiedyś zjeżdżałam z Zalesia do Prałkowiec ...).
Trasy super, do biegania, na rower (też wielokrotnie przerabiałam), i na spacer.
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
zapraszamy do wspólnego biegania jak będziesz w Przemyślu.Ja biegam w środę 15km, czwartek kros na helichę,piątek 15km,niedziela rano kros na helichę-w kierunku Bryliniec ok 50 min+dobieg i powrót po ok 10 min-pod przekaźnik TV, poniedziałek ok 28-30km -pętla przez Krasiczyn, Korytniki i Wapowce do Przemyśla.15-stki biegam w kierunku Hermanowic, ew. Krównik.
ZAPRASZAM![:bleble:](./images/smilies/bleble.gif)
ZAPRASZAM
![:bleble:](./images/smilies/bleble.gif)
- beata
- Ekspert/Trener
Dobra, jak będę, może się odezwę.
Tyle, że ja będę biegała z Zalesia, Zalesie - Dybawka - fort, Zalesie - Prałkowce, ew. Zalesie - Prałkowce - Helicha - (zapomniałam ... tam pod Brylińcami, na dole ...) - Zalesie.
Tyle, że ja będę biegała z Zalesia, Zalesie - Dybawka - fort, Zalesie - Prałkowce, ew. Zalesie - Prałkowce - Helicha - (zapomniałam ... tam pod Brylińcami, na dole ...) - Zalesie.
- beata
- Ekspert/Trener
Miałam na myśli Rokszycebeata pisze:(zapomniałam ... tam pod Brylińcami, na dole ...) -
![:nienie:](./images/smilies/nienie.gif)
- beata
- Ekspert/Trener
Jutro zamierzam ruszyć na Przemyśl, mam nadzieję, że śniegu tam nie ma.
Będę biegała rano, między 8. a 10.
Będę biegała rano, między 8. a 10.
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
oj za późno przeczytałem wiadomość
biegaliśmy wczoraj w tamtym rejonie rano.dziś robię 30km.może jeszcze w tygodniu jeżeli będziesz jeszcze w Przemyślu?może w czwartek lub piatek? życzę udanego pobytu w Przemyślu i pięknych, zdrowych świąt Bożego Narodzenia!pozdrawiam
![:ech:](./images/smilies/ech.gif)
biegaliśmy wczoraj w tamtym rejonie rano.dziś robię 30km.może jeszcze w tygodniu jeżeli będziesz jeszcze w Przemyślu?może w czwartek lub piatek? życzę udanego pobytu w Przemyślu i pięknych, zdrowych świąt Bożego Narodzenia!pozdrawiam
- beata
- Ekspert/Trener
Ano, byłam, wczoraj wróciłam, bieganie ograniczałam do pętli Zalesie - Prałkowce - Dybawka fort - Dybawka - Zalesie, ewentualnie w dwóch powtórzeniach i z rytmami na górze. Trochę ślisko tam u Was, trochę, to mało powiedziane, ale miałam dobre buty.
W czwartek byłam w Przemyślu na Bakończycach i widziałam biegacza zmierzającego z kierunku Krównik - czerwono-pomarańczowa bluza, czarne leggisny, Zukow, to Ty
?
W czwartek byłam w Przemyślu na Bakończycach i widziałam biegacza zmierzającego z kierunku Krównik - czerwono-pomarańczowa bluza, czarne leggisny, Zukow, to Ty
- beata
- Ekspert/Trener
zukow2 pisze:no jasne że ja!jechałaś czarnym autem-coś jak terenówka?
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Dobre. Takim autem nie jeżdżę (jeszcze
Jechałam ... dużym, czerwono-białym jelczem, zwanym tu "mękolem", nr 23.
Następnym razem będę w okolicy pewnie z Wielką Nocą, to już na pewno się wcześniej umówimy!
Mam nadzieję, że śniegu nie będzie ... już, choć u was nigdy nic nie wiadomo, wiem, bo okolicę odwiedzam już od 10 lat.
Ale bardzo lubię Przemyśl i przyległości, idealne na rower i do biegania.