Lublin- grupa biegowa

kowalg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

jaki autobus jedzie nad zalew z LSMu?
New Balance but biegowy
akurat
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Z przykrością informuję, iż w najbliższą niedzielę nie pojawię się na niedzielnym bieganiu :echech:

nie mogę zatem zaoferować "usług" transportowych :oczko:

Miłego biegania...
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kowalg pisze:jaki autobus jeNadzie nad zalew z LSMu?
Nad Zalew z LSMu (przystanek na Filaretow za rondem z Zana) odjezdza autobus nr 37 o godz. 9.17 i jedzie nad Zalew ok. 15 minut (trzeba wysiąść na końcowym).
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisiaj 8 osób (7 facetów i jedna kobieta - Kinga, uznanie za ukończenie biegu) przebiegło nową trasą wiodącą przez las. Dookoła późna jesień, dużo kolorowych liści wydających szelest pod stopami biegaczy. Było super. Niech żałują Ci, których nie było. Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień.
Awatar użytkownika
Kinga
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dzieki za uznanie :hejhej: Nowa trasa była na prawdę świetna, w tym jeden 3-km odcinek cały czas z górki na którym można było sobie trochę odpocząć - dzięki temu obyło się bez kryzysu jaki miałam tydzień temu.

Mimo mojego osobistego sukcesu, widzę że znacznie odstaje od grupy i nie chcę was tak opóźniać. Mówcie śmiało jeśli wam trochę zawadzam, przecież nie musicie na mnie czekać. Czuję się trochę jak rodzynek w cieście :ech: ale nie ukrywam, ze takie grupowe bieganie bardzo pomaga.

No i nieustannie zachęcam wszystkich chętnych do biegania, zwłaszcza kobiety/dziewczyny. To na prawde wielka frajda![/img]
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kinga pisze:Dzieki za uznanie :hejhej: Nowa trasa była na prawdę świetna, w tym jeden 3-km odcinek cały czas z górki na którym można było sobie trochę odpocząć - dzięki temu obyło się bez kryzysu jaki miałam tydzień temu.

Mimo mojego osobistego sukcesu, widzę że znacznie odstaje od grupy i nie chcę was tak opóźniać. Mówcie śmiało jeśli wam trochę zawadzam, przecież nie musicie na mnie czekać. Czuję się trochę jak rodzynek w cieście :ech: ale nie ukrywam, ze takie grupowe bieganie bardzo pomaga.

No i nieustannie zachęcam wszystkich chętnych do biegania, zwłaszcza kobiety/dziewczynki. To na prawde wielka frajda![/img]
Kinga absolutnie nie przeszkadzasz i nie spowalniasz. Nigdy nie będzie tak, że wszyscy będą biegać tym samym tempem. Możesz tylko zachęcać swoich znajomych (znajome) przyjaciół (przyjaciółki) do wspólnego biegania. Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień. Andrzej.
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Przypominam wspólnym bieganiu: Niedziela godz. 9.30 Zalew Zemborzycki - tama. Zapraszam w imieniu wszystkich biegających.
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zachęcam do lektury ostatniego numeru czasopisma Bieganie. Jest tam mój artykuł o ścieżkach biegowych w Lublinie. Mimo, że artykuł został okrojony okropnie (pominięto Park Ludowy, scieżkę rowerową, wąwozy lubelskie, Ogród Saski, Stary Gaj i także nie umieszczono zdjęć z tych tras, które przedstawiały piękną jesień, ale widocznie redakcja w tym numerze przewidziała na taką tematykę tylko jedną stronę). Jednak mimo wszystko cieszę się że udało mi się zareklamować na szarszym forum nasze trasy biegowe. Pozdrawiam wszystkich biegających ze mną i do zobaczenia w niedzielę.

P. S. Dzisiaj rano 14 km przy pięknie padającym śniegu (zero wiatru).
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Brać z Lublina zachęcam do zajrzenia do działu IMPREZY MASOWE, gdzie pojawił się nowy topik dot. biegu w Łęcznej w dniu 02.12.2007 ....

Równocześnie ogłaszam konkurs na nazwę dla lubelskiej grupy biegowej :oczko:

Życząc wszystkim natchnienia, czekam na propozycje
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
martini_74
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam , 1.5 roku temu wróciłem z W-wy do Lublina (he, he :)) i byłem zaskoczony, ze małó ludzi "wałęsa" się po Dabrowie - w porównaniu do Lasu Kabackiego, oczywista.... ale ciesze się, ze az tak zle nie jest skoro jest Was wiecej niz jeden ;). Ja biegam regularnie w soboty bez względu na pogodę pętelkę(ok.1okm) po Dabrowie, rano miedzy 8 a 9, w tygodniu także przyjezdzam po szychcie ;) na krótszą pętelkę (ok.6.25km). Daję znać, bo trening (jesli to tak mozna nazwać) chciałbym oprzec o wskazówki kogos bardziej doświadczonego stąd prosba do Was, kto mógłby mi takiej pomocy udzielić i kiedy. Pozdrowienia! Marcin
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zatem witamy kolejnego "skażonego" :oczko:

Po Dąbrowie wałęsa się głównie Andre.

Do zobaczenia na ścieżce (oczywieście nie na wojennej :oczko: )
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Przy okazji... jeśli ktoś jest zainteresowany transportem nad Zalew w najbliższą niedzielę, to proszę o info na skrzynkę.

Przypominam trasę: Sikorskiego, Kraśnicka, Zana, Nadbystrzycka, Janowska
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
martini_74
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

PS preferuję Dąbrowę ze względu na nawierzchnię, a jeszcze bardziej ze względu na profil trasy, bowiem jest i "w górę" i "w dół", jest nawet odkryty fragment przez pola, gdzie, jak teraz, wieje, smaga i nogi grzęzną w błotku, a innym razem słonko przypieka niemiłosiernie :). Ponawiam prośbę o pomoc w kwestii treningu. M
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Co do pomocy w treningu, to nie bardzo wiem czy Twoja wiedza nie przewyższa naszej. Grupa składa się raczej z samouków... trzeba by było się spotkać na niedzielny bieganiu.

W niedzielę czasami biega z nami Marek z grupy maratończyków z Bogdanki, ma z nas największe doświadczenie.

Kontakt z trenerami jest możliwy na ścieżkach NIKE w Parku Ludowym, ale zajęcia są zawieszone do wiosny... :ojoj:
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Martini 77 Zapraszamy Ciebie na wspólne bieganie w niedzielę o 9.30 zbiórka przy tamie. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ