Lublin- grupa biegowa
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Z przykrością informuję, iż w najbliższą niedzielę nie pojawię się na niedzielnym bieganiu
nie mogę zatem zaoferować "usług" transportowych
Miłego biegania...
nie mogę zatem zaoferować "usług" transportowych
Miłego biegania...
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
- andre1105
- Wyga
Nad Zalew z LSMu (przystanek na Filaretow za rondem z Zana) odjezdza autobus nr 37 o godz. 9.17 i jedzie nad Zalew ok. 15 minut (trzeba wysiąść na końcowym).kowalg pisze:jaki autobus jeNadzie nad zalew z LSMu?
- andre1105
- Wyga
Dzisiaj 8 osób (7 facetów i jedna kobieta - Kinga, uznanie za ukończenie biegu) przebiegło nową trasą wiodącą przez las. Dookoła późna jesień, dużo kolorowych liści wydających szelest pod stopami biegaczy. Było super. Niech żałują Ci, których nie było. Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień.
- Kinga
- Dyskutant
Dzieki za uznanie Nowa trasa była na prawdę świetna, w tym jeden 3-km odcinek cały czas z górki na którym można było sobie trochę odpocząć - dzięki temu obyło się bez kryzysu jaki miałam tydzień temu.
Mimo mojego osobistego sukcesu, widzę że znacznie odstaje od grupy i nie chcę was tak opóźniać. Mówcie śmiało jeśli wam trochę zawadzam, przecież nie musicie na mnie czekać. Czuję się trochę jak rodzynek w cieście ale nie ukrywam, ze takie grupowe bieganie bardzo pomaga.
No i nieustannie zachęcam wszystkich chętnych do biegania, zwłaszcza kobiety/dziewczyny. To na prawde wielka frajda![/img]
Mimo mojego osobistego sukcesu, widzę że znacznie odstaje od grupy i nie chcę was tak opóźniać. Mówcie śmiało jeśli wam trochę zawadzam, przecież nie musicie na mnie czekać. Czuję się trochę jak rodzynek w cieście ale nie ukrywam, ze takie grupowe bieganie bardzo pomaga.
No i nieustannie zachęcam wszystkich chętnych do biegania, zwłaszcza kobiety/dziewczyny. To na prawde wielka frajda![/img]
- andre1105
- Wyga
Kinga absolutnie nie przeszkadzasz i nie spowalniasz. Nigdy nie będzie tak, że wszyscy będą biegać tym samym tempem. Możesz tylko zachęcać swoich znajomych (znajome) przyjaciół (przyjaciółki) do wspólnego biegania. Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień. Andrzej.Kinga pisze:Dzieki za uznanie Nowa trasa była na prawdę świetna, w tym jeden 3-km odcinek cały czas z górki na którym można było sobie trochę odpocząć - dzięki temu obyło się bez kryzysu jaki miałam tydzień temu.
No i nieustannie zachęcam wszystkich chętnych do biegania, zwłaszcza kobiety/dziewczynki. To na prawde wielka frajda![/img]
- andre1105
- Wyga
Zachęcam do lektury ostatniego numeru czasopisma Bieganie. Jest tam mój artykuł o ścieżkach biegowych w Lublinie. Mimo, że artykuł został okrojony okropnie (pominięto Park Ludowy, scieżkę rowerową, wąwozy lubelskie, Ogród Saski, Stary Gaj i także nie umieszczono zdjęć z tych tras, które przedstawiały piękną jesień, ale widocznie redakcja w tym numerze przewidziała na taką tematykę tylko jedną stronę). Jednak mimo wszystko cieszę się że udało mi się zareklamować na szarszym forum nasze trasy biegowe. Pozdrawiam wszystkich biegających ze mną i do zobaczenia w niedzielę.
P. S. Dzisiaj rano 14 km przy pięknie padającym śniegu (zero wiatru).
P. S. Dzisiaj rano 14 km przy pięknie padającym śniegu (zero wiatru).
-
- Wyga
Brać z Lublina zachęcam do zajrzenia do działu IMPREZY MASOWE, gdzie pojawił się nowy topik dot. biegu w Łęcznej w dniu 02.12.2007 ....
Równocześnie ogłaszam konkurs na nazwę dla lubelskiej grupy biegowej
Życząc wszystkim natchnienia, czekam na propozycje
Równocześnie ogłaszam konkurs na nazwę dla lubelskiej grupy biegowej
Życząc wszystkim natchnienia, czekam na propozycje
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
-
- Rozgrzewający Się
Witam , 1.5 roku temu wróciłem z W-wy do Lublina (he, he ) i byłem zaskoczony, ze małó ludzi "wałęsa" się po Dabrowie - w porównaniu do Lasu Kabackiego, oczywista.... ale ciesze się, ze az tak zle nie jest skoro jest Was wiecej niz jeden . Ja biegam regularnie w soboty bez względu na pogodę pętelkę(ok.1okm) po Dabrowie, rano miedzy 8 a 9, w tygodniu także przyjezdzam po szychcie na krótszą pętelkę (ok.6.25km). Daję znać, bo trening (jesli to tak mozna nazwać) chciałbym oprzec o wskazówki kogos bardziej doświadczonego stąd prosba do Was, kto mógłby mi takiej pomocy udzielić i kiedy. Pozdrowienia! Marcin
-
- Wyga
Zatem witamy kolejnego "skażonego"
Po Dąbrowie wałęsa się głównie Andre.
Do zobaczenia na ścieżce (oczywieście nie na wojennej )
Po Dąbrowie wałęsa się głównie Andre.
Do zobaczenia na ścieżce (oczywieście nie na wojennej )
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
-
- Wyga
Przy okazji... jeśli ktoś jest zainteresowany transportem nad Zalew w najbliższą niedzielę, to proszę o info na skrzynkę.
Przypominam trasę: Sikorskiego, Kraśnicka, Zana, Nadbystrzycka, Janowska
Przypominam trasę: Sikorskiego, Kraśnicka, Zana, Nadbystrzycka, Janowska
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
-
- Rozgrzewający Się
PS preferuję Dąbrowę ze względu na nawierzchnię, a jeszcze bardziej ze względu na profil trasy, bowiem jest i "w górę" i "w dół", jest nawet odkryty fragment przez pola, gdzie, jak teraz, wieje, smaga i nogi grzęzną w błotku, a innym razem słonko przypieka niemiłosiernie . Ponawiam prośbę o pomoc w kwestii treningu. M
-
- Wyga
Co do pomocy w treningu, to nie bardzo wiem czy Twoja wiedza nie przewyższa naszej. Grupa składa się raczej z samouków... trzeba by było się spotkać na niedzielny bieganiu.
W niedzielę czasami biega z nami Marek z grupy maratończyków z Bogdanki, ma z nas największe doświadczenie.
Kontakt z trenerami jest możliwy na ścieżkach NIKE w Parku Ludowym, ale zajęcia są zawieszone do wiosny...
W niedzielę czasami biega z nami Marek z grupy maratończyków z Bogdanki, ma z nas największe doświadczenie.
Kontakt z trenerami jest możliwy na ścieżkach NIKE w Parku Ludowym, ale zajęcia są zawieszone do wiosny...
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu