SBBP (2)
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pani Kierowniczka jest niezastapiona, ale żeby sobie inne dziewczyny nie myślały że o nich zapominamy
Przecież w pewnym momencie SBBP było najbardziej w Polsce zfeminizowaną grupą biegową.
Dziewczyny! Skoro Joy nie będzie to tym bardziej musicie dać z siebie więcej (hm, cokolwiek by to nie miało znaczyć, hihi)!
Daaga. Córko marnotrawna. Kiedy ty w końcu wrócisz na Nasze Łono?
Przecież w pewnym momencie SBBP było najbardziej w Polsce zfeminizowaną grupą biegową.
Dziewczyny! Skoro Joy nie będzie to tym bardziej musicie dać z siebie więcej (hm, cokolwiek by to nie miało znaczyć, hihi)!
Daaga. Córko marnotrawna. Kiedy ty w końcu wrócisz na Nasze Łono?
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Daaga
- Zaprawiony W Bojach
Tu corka marnotrawna , no skoro jeszcze ktos mnie pamieta to przybiegne, przybiegne.
Jeszcze musze (a nawet bardzo chce, ha, ha) zaliczyc gory w ten weekend i obiecuje Wam, ze zobaczymy sie w przyszla sobote (28 czerwca).
Nie ma to jak powrot do swoich
Jeszcze musze (a nawet bardzo chce, ha, ha) zaliczyc gory w ten weekend i obiecuje Wam, ze zobaczymy sie w przyszla sobote (28 czerwca).
Nie ma to jak powrot do swoich
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Daaga - ale jeśli Ty ostatnio mało biegasz, to marnie to widzę. Na rowerze może najpierw powinnaś przyjechać?
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
to chyba bedzie jeden ze spokojniejszych SBBP, w koncu nastepnego dnia bedzie puchar MWDaaga - ale jeśli Ty ostatnio mało biegasz, to marnie to widzę. Na rowerze może najpierw powinnaś przyjechać?
- Daaga
- Zaprawiony W Bojach
Fredziu, a kto powiedzial, ze malo?
No moze to nie jest 100 km/tydzien, tylko polowa tego, ale tempo 6min/km (tak jak ktos pisal w poscie zachecajacym nowych biegaczy do brania udzialu w SBBP) nie jest takie szybkie. Poza tym nie jestem po zadnej chorobie (tak jak ostatnimi czasy, kiedy to ostatnio uczestniczylam w biegu integracyjnym) i nie dochodze do siebie, tylko przygotowuje sie do polmaratonu.
No coz, zeby biegac z Toba, napewno musze jeszcze z kilka ladnych miesiecy, a raczej lat potrenowac.
Naprawde, nie wiem co mam powiedziec , widze, ze zostalam zapamietana jako najdluzszy ogon, no w sumie tak bylo.
Przestraszylam sie...
No moze to nie jest 100 km/tydzien, tylko polowa tego, ale tempo 6min/km (tak jak ktos pisal w poscie zachecajacym nowych biegaczy do brania udzialu w SBBP) nie jest takie szybkie. Poza tym nie jestem po zadnej chorobie (tak jak ostatnimi czasy, kiedy to ostatnio uczestniczylam w biegu integracyjnym) i nie dochodze do siebie, tylko przygotowuje sie do polmaratonu.
No coz, zeby biegac z Toba, napewno musze jeszcze z kilka ladnych miesiecy, a raczej lat potrenowac.
Naprawde, nie wiem co mam powiedziec , widze, ze zostalam zapamietana jako najdluzszy ogon, no w sumie tak bylo.
Przestraszylam sie...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Daaga, sorry - trochę sobioe żartowałem, bo nie wiedziałem, że w ogóle biegasz.
Od czasu jak ostatnio biegałaś na SBBP średni dystans się wydłużył. Niektórym wychodzi to około 18 km, innym minimum 10 km (jeśli pół godziny siedzą na Młocinach i czekają)
.
.
.
.
.
No to moze rower przyprowadzić ?
Od czasu jak ostatnio biegałaś na SBBP średni dystans się wydłużył. Niektórym wychodzi to około 18 km, innym minimum 10 km (jeśli pół godziny siedzą na Młocinach i czekają)
.
.
.
.
.
No to moze rower przyprowadzić ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Czekasz na akceptację wszystkich SBBP'owiczów? To trochę potrwa.
Ja się zgadzam.
Ja się zgadzam.