Lublin- grupa biegowa
-
- Rozgrzewający Się
przepraszam ze nie przyszlam , ale wazna sprawa mi wypadla....i bardzo zaluje ze mnie nie bylo...Mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda:) jak bylo?? przyszlo duzo osob?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
UDAŁO SIĘ !!
Na umówione spotkanie stawiło się 6 osób biegających i jeden rowerzysta, dzięki któremu mamy pamiątkowe zdjęcie (publikacja w późniejszym terminie).
Było super.
Pogoda dopisała. Obiegliśmy więc Zalew, poznając się nawzajem po drodze. Wszyscy dali radę (odpoczynki też były).
Ustaliliśmy, ze termin niedzielny od 9:30 wpisujemy sobie do planu treningowego.
Zapraszamy wszystkich, którzy dzisiaj nie mogli przybyć, na niedzielę 09 września.
Tyle na gorąco....
Na umówione spotkanie stawiło się 6 osób biegających i jeden rowerzysta, dzięki któremu mamy pamiątkowe zdjęcie (publikacja w późniejszym terminie).
Było super.
Pogoda dopisała. Obiegliśmy więc Zalew, poznając się nawzajem po drodze. Wszyscy dali radę (odpoczynki też były).
Ustaliliśmy, ze termin niedzielny od 9:30 wpisujemy sobie do planu treningowego.
Zapraszamy wszystkich, którzy dzisiaj nie mogli przybyć, na niedzielę 09 września.
Tyle na gorąco....
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
- andre1105
- Wyga
W koncu po wielu staraniach udalo sie zrobic pierwszy krok w tworzeniu lubelskiej grupy biegowej. Dzisiaj wspolny bieg 6 osob nad Zalewem Zemborzyckim 12,5 km. Dziekuje wszystkim uczestnikom, a szczegolnie jedynej kobiecie w gronie facetow Magdzie. Poprosze o zdjecia mailem. Staly termin spotkan kazda niedziela godz. 9:30 przy tamie nad Zalewem. Zapraszamy wszystkich, ktorzy kochaja bieganie.
Potwierdzam slowa Akurat. Bylo super.
Potwierdzam slowa Akurat. Bylo super.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Udalo sie do konca w to nie wierzylem w ostatniej chwili powiedzialem, ze przybiegne, ale sie nie zawiodlem. 12,5km minelo tak szybko, ze nie mam pytan. Jednak rozbieganka w wiekszym gronie to jest to w miare mozliwosci bede jak najczesciej bral udzial! Dzieki wszystkim za wspolny bieg, napewno nie ostatni!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, świetnie.
-
- Rozgrzewający Się
Ide dzisiaj do parku ludowego...Czy ktos jeszcze idzie? Mam nadzieje ze nie bede sama...pozdrawiam , aha potem jeszcze napisze jak bylo w parku:)
-
- Rozgrzewający Się
Musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona, bylo nas ogolnie troje plus dwoch trenerow...Atmosfera wspaniala...trenerzy dopasowali sie do mojego tepa, wiec szybko nie bieglismy i jak dla mnie bylo ok.Nie umarlam czyli ze bylo dobrze Zrobilismy okolo 4 km , z przystankiem na rozciaganie i cwiczenia(po 2 km).W piatek rowniez ide i zachecam BYLO NAPRAWDE FAJNIE pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
A kto bedzie jeszcze w piatek?
- andre1105
- Wyga
Jezeli masz ochote pobiegac to jutro bedzie okazja. Spotykamy sie po raz drugi na wspolne truchtanie. Dystans dowolny. Ze wzgledu na trudne podloze (bloto) mozna bedzie wybrac inny wariant trasy biegowej, niekoniecznie dookola Zalewu. Pozdrawiam wszystkich tuptajacych.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt: