Chwaląc się... i chwaląc Was :)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
illy
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zaczęłam biegać 10 tygodni temu - ale w planie dziesięciotygodniowym właśnie ruszyłam tydzień numer 7 (przerwy, poślizgi, zwolnienie tempa w związku z bolącym ścięgnem)
Dziś po raz pierwszy: 9 minut truchtu - 1 minuta marszu.

10-9 tygodni temu próbowałam truchtać w pewnym parku i dzisiaj po tych 10 tygodniach znowu miałam okazję w tym samym parku pobiegać.
Ścieżka robi tutaj ładną pętle o długości 600m. Te 10-9 tygodni temu nie byłam w stanie zrobić tej pętli w całości... Dzisiaj - w ciągu 9 minut obiegłam ją prawie dwa razy (bez 100m) !!!!!!!!!!!!!!

Fantastyczne uczucie!

BARDZO dziękuję wszystkim na tym forum. Śledzenie Waszych zmagań i osiągnięć...... ale... co ja się będę powtarzała :D

JEST SUPER - A BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Powodzenia.
Awatar użytkownika
Bartess
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 999:99
Życiówka w maratonie: 999:99

Nieprzeczytany post

Witam i dołączam się do illy w chwaleniu się i Was.
Właśnie wczoraj, po niespełna 2 miesiącach treningów, udało mi się przebiec moje pierwsze w życiu 10 km :hej: Jak ktoś chce poczytać co się działo przez te 2 miesiące (i nadal dzieje) to może poczytać w wątku Czy potrzebny mi plan 10-tyg?. Wątek długi bo i pomoc od Was ogromna. Jak teraz, tak i końcem ubiegłego roku, kiedy to zaczynałem bieganie przerwane różnymi życiowymi sytuacjami. Dziękuję za cierpliwość i konkretne odpowiedzi na, czasami nawet najprostsze, pytania.
JESTEŚCIE WIELCY
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

GRATULACJE!!!

Cieszy się człowiek jak czyta, że macie się czym chwalić. Nie ustawajcie więc w tym co robicie. Bieganie to NAPRAWDĘ bardzo przyjemne, zdrowe i dające dużo radości zajęcie.
Nie myślcie o niepowodzeniach, o trudzie, o tym, że kontuzje..., i rożne takie. Róbcie swoje i cieszcie się tym co Wam daje bieganie.

Pozdrawiam pozytywnie nastawiony
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ODPOWIEDZ