Hehe ja nie pisze tych rzeczy w stosunku do Ciebie bo moim skromnym zdaniem jestes przecietniakiem jakich wielu =] ja rowniez zaczynalem biegac w Twoim wieku i po `miesiecznym` treningu biegalem na 1000m 2,47. Masz racje poziom sie wyrownuje bo kto ma biegac ten biega, ale biegacze z pomorza to scisla czolowka i trzeba to pamietac!Nero pisze:Zluzuj koleś, 2.35 to w moim wieku 5 sekund do rekordu Polski i po miesiącu treningów ja nawet z talentem na mistrza nie dam rady pobiec chodźby nie wiem co! A co pomorskiego to słyszałem, ale to tylko w młodszych latach szybciej tam biegają, a potem się wyrównuje, ten kto ma biegac bedzie i tak biegac i wygrawać.
I nie zapomnij że ja mam dopiero 15 lat!
1500m
- wysek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- wysek
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
-
Bartas91
- Wyga

No w Pomorskim jest dwóch świetnych
Kowalski 91(junior młodszy) i Kujawski 88(junior) obaj są najlepsi w Polsce w swoich rocznikach...ale jeśli chodzi o reszte zawodników to dobrze biegają i mają szanse dostawać się na Mistrzostwa Polski lecz nie prezentują tak wysokiego poziomu jak Ci dwaj bo oni jednak "troszke" odskoczyli 
-
Nero
- Rozgrzewający Się

wysek pisze:wyskowiNero pisze:Mi czy "Wysekowi"? Bo tak szczeże mówiąć to i ja z małym zdumieniem to przeczytałemco Cie tak zdumilo =) ?
Co mnie tak zdumiło? Proszę powiedz jaki masz w tej chwili rekord na 1000 lub 1500. Sory ale skoro po 30 dniach lekkiego treningu (zakładam że taki miałeś, bo ja właśnie taki) i w dodatku w wieku 15 lat przebiegłeś 1000 metrów w 2.47! I skoro mówiesz e nadal cieżko i duzo trenujesz, to czemu jeszcze nie jesteś mistrzem Polski, lub przynajmniej medalistą?
-
Bartas91
- Wyga

2.55 po takim lekkim treningu to nie przeciętniak tylko talentwysek pisze: Hehe ja nie pisze tych rzeczy w stosunku do Ciebie bo moim skromnym zdaniem jestes przecietniakiem jakich wielu =] ja rowniez zaczynalem biegac w Twoim wieku i po `miesiecznym` treningu biegalem na 1000m 2,47. Masz racje poziom sie wyrownuje bo kto ma biegac ten biega, ale biegacze z pomorza to scisla czolowka i trzeba to pamietac!biegaj nie patrz sie za siebie i bedzie ok
Bardzo mnie to ciekawi Wysek ile biegasz teraz na 1000m jak po miesiącu od rozpoczęcia treningu miałeś wynik 2.47
Dlaczego miałoby mu się nie udać?? przecież aby pobiec 4.20 na 1500m trzeba utrzymać tylko prędkość 2.53/km a jeżeli gość biega już 2.55 to przyswajanie bodźców przez te dwa miesiące w których zamierza trenować to będzie dla niego banał.Wojas pisze:Wątpie żeby ci sie to udało
- wysek
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Teraz na 1000m mam 2:35... A dlaczego osiagam takie wyniki? Bo mam problemy z psychika jak kolega i nie potrafie dac z siebie wszystkiego co w biegach dlugich jest bardzo wazne. Nie chce nic mowic, ale u mnie w grupie 14latkowie osiagaja wyniki w granicach 2:55 dlatego uwazam, ze to nic wielkiego tak samo jak moje 2:47 poniewaz w tym biegu - to byla gimnazjada bylem piaty, a czterech gosci przedemna pobieglo ponizej 2:45. I zastanowcie sie dlaczego tylko 2:35 ? poniewaz jak widac nie jestem tak progresywny jak inni :P ale jak wkoncu sie przelamie to bedzie wynik =] Dlatego nie trzeba ogladac sie na innych tylko robic swoje, wyniki przyjda na bank!Bartas91 pisze:2.55 po takim lekkim treningu to nie przeciętniak tylko talentwysek pisze: Hehe ja nie pisze tych rzeczy w stosunku do Ciebie bo moim skromnym zdaniem jestes przecietniakiem jakich wielu =] ja rowniez zaczynalem biegac w Twoim wieku i po `miesiecznym` treningu biegalem na 1000m 2,47. Masz racje poziom sie wyrownuje bo kto ma biegac ten biega, ale biegacze z pomorza to scisla czolowka i trzeba to pamietac!biegaj nie patrz sie za siebie i bedzie ok
takich zawodników w Polsce w danym roczniku jest może kilkudziesięciu co rozpoczyna z tak wysokiego progu.
Bardzo mnie to ciekawi Wysek ile biegasz teraz na 1000m jak po miesiącu od rozpoczęcia treningu miałeś wynik 2.47z tego co słyszałem to miałeś łamać ostatnio 16min na 5km a żeby tyle pobiec nie trzeba biegać 1000 nawet w 2.35
Dlaczego miałoby mu się nie udać?? przecież aby pobiec 4.20 na 1500m trzeba utrzymać tylko prędkość 2.53/km a jeżeli gość biega już 2.55 to przyswajanie bodźców przez te dwa miesiące w których zamierza trenować to będzie dla niego banał.Wojas pisze:Wątpie żeby ci sie to udało
-
Bartas91
- Wyga

Może nie chodzi o to jak jesteś progresywny tylko o to jak trenujesz. Trenować wiele, ciężko i sumiennie nie zawsze znaczy efektywnie. Zrób sobie Test Żołądzia wtedy bedziesz wiedział czego Ci brakuje i progres napewno przyjdzie.wysek pisze: I zastanowcie sie dlaczego tylko 2:35 ? poniewaz jak widac nie jestem tak progresywny jak inni :P ale jak wkoncu sie przelamie to bedzie wynik =] Dlatego nie trzeba ogladac sie na innych tylko robic swoje, wyniki przyjda na bank!
Ostatnio zmieniony 23 cze 2007, 13:19 przez Bartas91, łącznie zmieniany 1 raz.