Grupa Katowicka - czyli biegające Katowice i okolice...!
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam nadzieję, że teraz uda mi sie przybyć do Podlesia w najbliższa sobotę o godzinie 11
Przybywajcie wszyscy - Aga - Ty też sie postaraj!
Przybywajcie wszyscy - Aga - Ty też sie postaraj!
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
co do druzyny newsweeka:
Marku mam ten sam problem.... troche glupio bylo zrobione... chociaz przy generowaniu listy mozna bylo popatrzec gdzie ludzie mieszkaja.... podobnego maila wyslalam
Marku mam ten sam problem.... troche glupio bylo zrobione... chociaz przy generowaniu listy mozna bylo popatrzec gdzie ludzie mieszkaja.... podobnego maila wyslalam
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Na ten pomysl wpadl na pewno jezdziec bez glowy .
Jezdziec , wystap !
Jezdziec , wystap !
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Ja się wcale nie chcę migać, ale znów w sobotę się nie zjawię. Prawie w każdą sobotę po południu wyjeżdżam na Jurę Krakowsko-Częstochowską i zostaję tam do końca weekendu, a tym razem mój niebiegający mąż zarządził piątek. A jak już kiedyś nigdzie nie wyjadę, to też nie będzie łatwo, bo ktoś musi przejąć mojego milusińskiego pod opiekę, a że mój mąż maniakalnie przesiaduje w swojej pracowni... to nie ma kto. Tak więc widzicie, że nie jest wesoło z moim bieganiem, nie mówiąc już o kolanach i achillesach. Jednakże jestem pełna nadzieji, że uda mi się kiedyś wpaść na spotkanie do Podlesia (pół dnia drogi), a na pewno spotkamy się na Biegu Korfantego. Może dacie się namówić choć raz na bieganie w Mikołowskim lesie????
[b]szuuu[/b]
- zbyszek g
- Wyga
...MacGor jeżeli chodzi o spotkanie i wspólne bieganie w mikołowskim lesie to pewnie nie będzie większych problemów, pod warunkiem że troszeczkę potrenujemy (przynajmniej ja). Ksywki KILER pewnie sama sobie nie nadałaś... Nie to żebym się bał ale...
Pozdrawiam, i życzę szybkiego powrotu do zdrowia...
Pozdrawiam, i życzę szybkiego powrotu do zdrowia...
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Cóż, jutro nie będę miał dostępu do netu więc już dziś ogłaszam (jako Mikael i jako sekretarz GK ) :
w sobote o 11:00 będę na Podlesiu.
A co z tej obecności wyniknie... zobaczymy
Pozdrawiam brać biegaczą w szczególności MacGor życząc zd5rowia i radości.
Szczerze mówiąc to już się tej soboty nie umiem doczekać....
w sobote o 11:00 będę na Podlesiu.
A co z tej obecności wyniknie... zobaczymy
Pozdrawiam brać biegaczą w szczególności MacGor życząc zd5rowia i radości.
Szczerze mówiąc to już się tej soboty nie umiem doczekać....
Któż jak Bóg!
-
- Zaprawiony W Bojach
eeee, problem nie problem, trochę zamieszania, jestem początkujący i zielony więc na mój plan max. to < 3h30' a min. <4h a w zasadzie to dowlec się. z tą drużyną NW to specjalnie celowałem > 50 bo to są jednak jakieś zobowiązania (choćby tylko w psychice) a chcę podejść zupełnie na luzie.Quote: from caryca on 4:11 pm on Mar. 25, 2003
co do druzyny newsweeka:
pozdrawiam Marek
-
- Zaprawiony W Bojach
w skałki to jedziecie na "wędkę" ? :uuusmiech:Quote: from MacGor on 8:41 am on Mar. 26, 2003
Ja się wcale nie chcę migać, ale znów w sobotę się nie zjawię. Prawie w każdą sobotę po południu wyjeżdżam na Jurę Krakowsko-Częstochowską i zostaję tam do końca weekendu, a tym razem mój niebiegający mąż zarządził piątek. A jak już kiedyś nigdzie nie wyjadę, to też nie będzie łatwo, bo ktoś musi przejąć mojego milusińskiego pod opiekę, a że mój mąż maniakalnie przesiaduje w swojej pracowni... to nie ma kto. Tak więc widzicie, że nie jest wesoło z moim bieganiem, nie mówiąc już o kolanach i achillesach. Jednakże jestem pełna nadzieji, że uda mi się kiedyś wpaść na spotkanie do Podlesia (pół dnia drogi), a na pewno spotkamy się na Biegu Korfantego. Może dacie się namówić choć raz na bieganie w Mikołowskim lesie????
jak tylko się bardziej "zintegrujemy" to pewnie wpadniemy kiedyś do Mikołowa.
No to do spotkania na Korfantym, chociaż Twoje czasy osiągi nie dają nadziei na dłuższą znajomość.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dystans Czas Data Miasto Opis
5 00:17:27 2001-09-05 Częstochowa Mityng Lekkoatletyczny, Liga
10 00:36:10 2000-06-10 Myszków poza tym udało mi się zrobić 36:06 jako międzyczas w biegu na 20km w Imielinie\'01.
15 00:55:58 2001-10-13 Mysłowice Bieg Chromika, finisz pod górę
20 01:12:55 2001-07-07 Imielin Trasa nienajgorsza, upał niemały
polmaraton 01:17:06 2001-10-07 Duiven NL warunki optymalne, cały bieg -samotnie
maraton 03:07:33 1999-10-03 Warszawa moje początki biegowe a maraton ostatni
100 n/a n/a n/a n/a
jak Ona biega dopiero od roku to ja się załamuję, poddaję i w ogóle jestem zdołowany!!
5 00:17:27 2001-09-05 Częstochowa Mityng Lekkoatletyczny, Liga
10 00:36:10 2000-06-10 Myszków poza tym udało mi się zrobić 36:06 jako międzyczas w biegu na 20km w Imielinie\'01.
15 00:55:58 2001-10-13 Mysłowice Bieg Chromika, finisz pod górę
20 01:12:55 2001-07-07 Imielin Trasa nienajgorsza, upał niemały
polmaraton 01:17:06 2001-10-07 Duiven NL warunki optymalne, cały bieg -samotnie
maraton 03:07:33 1999-10-03 Warszawa moje początki biegowe a maraton ostatni
100 n/a n/a n/a n/a
jak Ona biega dopiero od roku to ja się załamuję, poddaję i w ogóle jestem zdołowany!!
-
- Zaprawiony W Bojach
no i tym kolanem to wyszło szydło... Ona po prostu potajemnie szlifuje formę na Korfantego. Sądze że to jest tak: przez tydzień biega w mikołowskich lasach, na weekend w góry i dawaj z siłą i szybkością!!Quote: from Mikael on 11:28 am on Mar. 27, 2003
Kolejna ofiara Kilera....
Zaczynam się poważnie zastanawiać... żeby czasami z tego nie wyszło "ajajaj...baba mnie bije"!!