Na razie zostałem zbesztany przez rodzinę za zbyt głośny rechot przy czytaniu następujących fragmentów co niektórych "wypocin":
Lepiej mieć nisko próg,
Niźli przyprawiony róg.
Lepiej mieć próg nisko
Niźli słuchać disco
Daj, ać ja pod progiem, a ty poczytaj
co w wolnym tłumaczeniu brzmi - pozwól mi przeprowadzić trening podprogowy, a ty w tym czasi poczytaj co o tym piszą na forum
O, miła moja!
Zakwasiłem się, że hej!
Nie pobiegnę dziś życiówki
No bo mleczan wzbudził się...
O, miłe mole!
W getrach dziury mam aż dwie!
Gdy tak zbiegam z góry szybko
To wiatr w kroczu mocno dmie...
O, molu miły!
Tyś z kolegą zjadłeś ciuch!
Więc gdy biegnę, to kobiety
Slędzą każdy getrów ruch...
(to chyba aria Jontka ze "Strasznego Dworu"?)
"kurde mole!".
(...) Doświadczeni zawodnicy utrudniają sobie to ćwiczenie przeskakując jedynie przez samice, albo przez samce, albo raz przez samicę, raz przez samca (...)
(...) z poważaniem
Jeremi Pałąk, fryzjerstwo damskie i chłopięce, sp. z bardzo o.o., członek Spółdzielni, członek Zarządu, designer, wodzirej, trener (czesc etatu) (...)
Tomasz raczył zarzucić tekstem; oto najsoczystsze fragmenty:
Najtudniejsza sytuacja jest na wschodzie. Armia Czerwonych Kozików z sierpem i kolcem [lekkoatletycznym - przyp. red.] przygotowuje ofensywę już od kilku miesięcy. Jeśli złodzieje książyca nie wprowadzą stanu pokojowego [chodzi o pokój graniczący z kuchnią połączony progiem - przyp. IAAF] wówczas wojska Armii mogą wkroczyć do siedziby Pana Chruścika i wykraść Księgę Cudów [HRmax 100% = 2.0mmole w rok trneingu - przyp. red (za zgodą IAAF)] Społeczeństwo trapi niepokój.
W zastraszjącym tempie giną Polskie lasy. Zapotrzebowanie na progi zmusza drwali do wzmożonej aktywności. Stolarz stolarzowi wilkiem. Jeszcze nigdy nie notowano tylu morderstw na tle ekonomicznym.
- Czy jedzenie cytryn przed treningiem dodatkowo mnie zakwasi? Czy może mam brać cukier ze sobą by słodzić kiedy zacznę się zakwaszać?
- Czy Wolne Kwasy Tłuszczowe nie będą szybkimi po stosowaniu treningu doskonalena lipolizy - swoją drogą to ile mam lizać lipy w lesie, już mnie piecze język?
- I chciałbym zapytać czy bieganie na niskiej intensywności prowadzi do anoreksji? Mój kolega biegał bardzo wolno i bardzo długo i teraz ma BMI 15.
perswazja werbalna lub wreczeniem jej korzysci majatkowej (bilety NBP, uzywka w stanie plynnym). Ten ostatni wariant jest poruszany bodajze w watku "Sudecka Setka", chociaz nie ograniczalibysmy sie do wypicia jedynie 100g, a juz niekoniecznie w Sudetach.
per "pani kierowniczko", przed nawiazaniem kontaktu wzrokowego prezymy sie, a wczesniej spryskujemy brylantyna.
(...)
Panowie, sam skrobie czasem jakieś tekściki (głównie donosy w temacie zrobionych kup przez huskie somsiadów (i niestarannie czyszczonych moherów sąsiadki po lewej) , ale jak was czytam ręce mi opadają. Przy was czuję się smutas stary i niemal tak jak obmierzły i parszywie czerstwy jak "rubaszny" para-dowcip intelektualisty Leppera.