Marius Bakken-strona
- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
bebej, odnosza te dziewczyny sukcesy bo poziom pan jest generalnie przecietny poza kilkkoma b.dobrymi wynikami.
Korzen w swojej ksiazce pisal ze metod treningu uczyl sie podgladajac treningi biegaczy afrykanskich
Moglbys Michal jak masz czas wypisac pare linkow z filmikami z zawodow chodziarskich?? (ja niewiele ciekawego znalazlem)
Korzen w swojej ksiazce pisal ze metod treningu uczyl sie podgladajac treningi biegaczy afrykanskich
Moglbys Michal jak masz czas wypisac pare linkow z filmikami z zawodow chodziarskich?? (ja niewiele ciekawego znalazlem)
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Puchar Świata to chyba wystarczający poziom?
- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
nie mowie ze twoej znajome sa slabe. K.G i A.M sa swietne. Ale poza kilkoma takimi rodzynkami a reszta jest przepasc. Wydaje mi sie wsrod dziewczyn w bieganiu moze nie ma kogos takiego jak A.M. ale ogolnie trzeba duzo wiecej pracy zeby wejsc dany poziom
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fist pisze:nie mowie ze twoej znajome sa slabe. K.G i A.M sa swietne. Ale poza kilkoma takimi rodzynkami a reszta jest przepasc. Wydaje mi sie wsrod dziewczyn w bieganiu moze nie ma kogos takiego jak A.M. ale ogolnie trzeba duzo wiecej pracy zeby wejsc dany poziom

- Bartosh
- Zaprawiony W Bojach
Dzieki, Wojas, ale szybciej chyba bedzie sie nauczyc obcego jezyka, niz zrozumiec o co chodzi tlumaczowi v. 3.1.Wojas pisze:Napisaliscie wczesniej ze trzeba przetlumaczyc. Oto rozwiazanie
http://gotowce.com.pl/tlumacz.php --- link do programu co tlumaczy strony www .
Pozdro
Zalaczam probki (strona Mariusa Bakkena, do ktorej link podeslal Bebej):
Europejski Zyrowac
Nacisk przeetykietowac dzis
No to zegnac sie z Wam z niepokoj duch. Mogly isc pobiegnie?
B.
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Korzen tez byl slabym biegaczem, a w chodzie byl najlepszy. Podejzewam ze dobrzy biegacze tez mogliby sie nie sprawdzic w chodzie. Takich przykladow tez jest wiele. Wezmy Pawla Grzonke. Bardzo dobry przeszkodowiec, niestety w chodzie nie nalezy do czolowki. Poprostu do tego trzeba sie urodzic tak samo jak i do biegania.
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
www.rodzinkamisyjna.pl
- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zgadza sie do chodu trzeba miec lekkosc, gietkosc, rytm czy jak to powiedziec, po prostu technika musi ulozyc sie idealnie niemalze(pisze to sredni biegacz, ktory po roku trenowania chodu zostal zrzucony na MP...)
ja tam wierze ze grzona jeszcze zejdzie do lepszych wynikow, nie wiem tylko czy jest sens bawic sie w 50km majac 20lat (Rumia 2004)?
ja tam wierze ze grzona jeszcze zejdzie do lepszych wynikow, nie wiem tylko czy jest sens bawic sie w 50km majac 20lat (Rumia 2004)?
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Ja nie mowie ze grzona jest slaby i ze nie dojdzie do wynikow. Tylko nawiazuje do wypowiedzi bebeja ze jak ktos kto jest slabym biegaczem niezle sie sprawdza w chodzie to ktos na wyskokim poziomie powininen robic mega wyniki, a tu grzona musi sie sciagac z przecietnymi zawodnikami w chodzie, a podejrzewam ze kazdy chodziarz z kadry nawet by nie pierdnal podczas zawodow biegowych scigajac sie z grzona(poczynajac od 60m skonczywszy na maratonie). I takich przykladow jest naprawde duzo.
Michal. J
www.rodzinkamisyjna.pl
www.rodzinkamisyjna.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Chyba, nie wiemy jakim był biegaczem bo od razu zaczał chodzić. Kiedyś się go nawet pytałem dlaczego wybrał chód a nie bieg.MichalJ pisze:Korzen tez byl slabym biegaczem, a w chodzie byl najlepszy.
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Fredzio to zapytaj jeszcze raz? Korzen nie lubi sie chwalic slabymi wynikami, a wczesniej trenowal jeszcze judo.
Michal. J
www.rodzinkamisyjna.pl
www.rodzinkamisyjna.pl