why ?? - no bo wtedy mam szanse (albo tak mi sie wydaje) zmiescic sie w 5:30 limicie czasowym

-----
pytanie - JAK TO K... zrobic ?
- biegam jak w dzienniczku - choc tam sa czasem tempo z przebiezkami wiec to nie jest do konca owb1 - tak naprawde owb1 biegam teraz kolo 7:32 na tych 3,5 km (na drugim okrazeniu 3,5 km spada juz do ~7:55/km) przy tetnie avg 147-149 (co stanowi ok 75% hrmax) pulsometr mam ustawiony tak ze jak wyjde z tetnem powyzej 152 - to pipka
 no i jak spadnie ponizej 142 - co mu sie raczej nie zdaza chyba ze nie zmierzy dobrze.
 no i jak spadnie ponizej 142 - co mu sie raczej nie zdaza chyba ze nie zmierzy dobrze.poza bieganiem mam 2x w tygodniu proby taneczne - ok. 3h - intensywny wysilek przez ok 10-12 minut po czym przerwa 4-5 minut i znowu wysilek (to tak dla charakterystyki)
Czy to jest w ogole mozliwe zeby sie poprawic o 31 sek/km w ciagu 41 dni ? Jesli tak lub nawet nie
 to jak najlepiej probowac ?? - biegac tylko owb1 ?
 to jak najlepiej probowac ?? - biegac tylko owb1 ?-----
i jeszcze jedno pytanie - czy jest jakis sposob na to by sprawdzic JAK SZYBKO mozna probowac przebiec maraton (jak sie jest wytrenowanym) - nie przebiegajac maratonu (jakis test na treningu??)
-----
lat 24 waga ~84 kg wzrost 179
----------
Przeczytalem juz duzo
 ale zawsze jak sobie zaloze nowego topica
 ale zawsze jak sobie zaloze nowego topica  to sie czuje jakis taki bardziej zmotywowany by jutro znowu wstac pobiegac
 to sie czuje jakis taki bardziej zmotywowany by jutro znowu wstac pobiegac 

tak ze nie bojcie sie o mnie
  tak ze nie bojcie sie o mnie  na treningu wydaje mi sie (a moze sie myle) troche bez sensu...
  na treningu wydaje mi sie (a moze sie myle) troche bez sensu...