czy można to połączyć?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Arcasto
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Oj żeś mnie Leo zgnoił jak nie przymierzając pewna Aneta biednego posła Leppera ^^. Ale ja robię wręcz dokładnie tak jak mówisz- gdy tylko trochę przeschnie to od razu wyruszam na moją trasę, tylko że cały szkopuł tkwi w tym, iż taka sytuacja jest ostanio nad wyraz rzadka, żeby nie rzec niespotykana. Trasa, którą biegam bardziej przypomina ostatnimi czasy bagno niż cokolwiek innego, a jedyna moja przygoda z bieganiem po asfalcie skończyła sie kontuzją kolana, z którą to kontuzją jeszcze biegałem przez ostatni miesiąc bo po prostu (wstyd się przynać) ja się od tego sportu uzależniłem.
New Balance but biegowy
Leo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arcasto, byłem wczoraj u rodziny na kujawskiej wsi. Drogi rzeczywiście jak bagno, ciężko przejechać, z bieganiem też pewnie byłby kłopot. Ziemię tam mają dobrą i dlatego takie bagienko się robi. :hej:
U mnie na wsi podbydgoskiej ziemia kiepska, głównie piaszczysta, więc jak deszcz spadnie to na drugi dzień na drogach już nie ma po nim śladu. jest suchutko :-)
Arcasto, może faktycznie u ciebie z jakościa dróg o wiele gorzej niż u mnie. Nie chciałem cię gnoić - nie jest ze mnie w końcu aż taki cham :hej:
Co do asfaltu - dobre (i niestety drogie) buty powinny chronić dobrze stawy podczas śmigania po asfalcie. Około 30/40 % moich treningów to asfalt. Wagę mam całkiem słuszną, ale udało mi się uniknąć jak dotąd kontuzji :-)
Powodzenia :-)
pikonrad
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

umiejscowienie tych serii to rzecz gustu, ja bym rzstrzelił t po całym dniu byle nie w porze biegania, gdyby nie to, źe nie potrafię więcej niź raz dziennie zabrać się za gimnastykę.
Arcasto
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tylko widzisz ja mam 18 lat i jak starym bym powiedział żeby mi dali parę stów na buty do biegania to by mnie śmiechem zabili. Znowu całą kasę co sam zarobię zbieram na porządny rower bo w wakacje mam z kolegą ambitny plan zrobienia 5000 kilometrów na tym cudownym wynalazku. Btw polecam łączenie biegania z pedałowaniem (nie mylić z chodzeniem do gejowskich klubów^^). W wakacje często rano biegałem, a po południu na rowerze około 50 kilometrów jeszcze robiłem. Często mnie się ludzie teraz pytają po co ja jeszcze biegam jak już schudłem. Odpowiedż jest prosta i zapewne znana każdemu biegaczowi- dla własnej satysfakcji, że robię coś na co inni nie mają wystarczająco silnej motywacji.
krystoff
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć.
Na czym polega podnoszenie nóg na drążku? Tzn. jak to wykonać?
Pozdrawiam, Krystoff
bubuu
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

krystoff pisze:Cześć.
Na czym polega podnoszenie nóg na drążku? Tzn. jak to wykonać?
Pozdrawiam, Krystoff
wisisz sobie na drążku i podnosisz zgięte w kolanach nogi tak żeby dotknąc nimi prawie klatki na moment przytrzymujesz i opuszczasz cały czas mając napięty brzuch jak jesteś lepiej wytrenowany to możesz zacząć prostować nogi wtedy jest większe obciążenie mięśni brzucha
ODPOWIEDZ