Katowice też chcą biegać !!!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
zielony to jest las ! zbieraj się ! będziemy czekać ze Zbyszkiem. co do tempa to bardziej chodzi żeby się spotkać niż zarżnąć.Quote: from Mikael on 7:40 am on Mar. 20, 2003
Powodzenia chłopaki!
I dziękuje za zaproszenie Marku!
Cóż... decyzja Zbyszka g jakoś mobilizuje... ale jeszcze jestem zbyt zielony. Dlatego tymczasem będę trzymał kciuki za WAS
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Ależ jesteś przekonujący! Niestety ta sobota mi odpada - od dwóch weekendów się szkolę dokształcająco i dopiero w przyszłym tygodniu będę wolny.
Tak więc pozostaje mi trzymanie kciuków. Będę to robił bez zarżnięcia :hej:
Tak więc pozostaje mi trzymanie kciuków. Będę to robił bez zarżnięcia :hej:
Któż jak Bóg!
-
- Zaprawiony W Bojach
no więc przede wszystkim to trochę namieszałem: starałem się wysłać emalię do wszystkich w temacie "Katowice.. " powinienem jeszcze to napisać w wiadomości czego jako początkujący nie zrobiłem, a teraz przepraszam wszystkich, którzy nie dostali wiadomości o spotkaniu w sobotę 22.03.Quote: from Mikael on 7:49 am on Mar. 24, 2003
Chłopaki dajcie znać, jak się udało pierwsze spotkanie, bo mam nadzieję, że MarekC i Zbyszek g się jednak spotkaliście?
Co do samego spotkania odbyło się i było bardzo owocne:
O godzinie 11 dnia 22.03.2003 roku nastąpiło inauguracyjne spotkanie Grupy Katowickiej w składzie MarekC Zbyszek G. Przebieg spotkania:
-powitanie
-omówienie planu
-ocena możliwości przeprowadzenia treningu
-ocena konfiguracji terenu pod kątem przydatności treningowej
-przeprowadzenie rozgrzewki
-przeprowadzenie GS i GR
-bieg w terenie
-ugaszenie pragnienia
-omówienie zagadnień sprzętu
-omówienie planów dalszej działalności GK
-wybór władz GK
-zakończenie Spotkania Inauguracyjnego.
Wybrane władze GK:
-prezes MarekC
-skarbnik Zbyszek G
Wszelkie wyrazy uznania, czołobicia, wyrazy szacunku, itd. będą przyjmowane.
Termin następnego spotkania wyznaczono na 29.03.2003 - obecność obowiązkowa.
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
GRATULACJE!!!
Trzeba przyznać, że Twoje Marku poczucie humoru jest... REWELACYJNE (przynajmniej dla mnie hehe!).
Cieszę się, że spotkanie wyszło. I jeśli nie zachoruję, lub nie zdarzy sie inny wypadek losowy to 29.03.2003r. na Podlesiance sie stawię. Proszę tylko o godzinę.
Dziękuję też za majla - dotarł.
Jeśli możecie to napiszcie coś wiecej o przebiegu części praktyczne tj. biegu. Bo część organizacyjno-teoretyczna jest świetnie opisana. I kusząca.
Czy przewidujecie jakieś inne funkcje w zarządzie Grupy
Trzeba przyznać, że Twoje Marku poczucie humoru jest... REWELACYJNE (przynajmniej dla mnie hehe!).
Cieszę się, że spotkanie wyszło. I jeśli nie zachoruję, lub nie zdarzy sie inny wypadek losowy to 29.03.2003r. na Podlesiance sie stawię. Proszę tylko o godzinę.
Jeśli możecie to napiszcie coś wiecej o przebiegu części praktyczne tj. biegu. Bo część organizacyjno-teoretyczna jest świetnie opisana. I kusząca.
Któż jak Bóg!
-
- Zaprawiony W Bojach
No dziękuje dziękuje!Quote: from Mikael on 8:50 am on Mar. 24, 2003
GRATULACJE!!!
Co do władz GK: przydałby się v-ce Prezes (przecież ktoś musi robić ), sekretarka (pod warunkiem spełnienia ogólnie znanych wymagań:szok:).
Co do części praktycznej: (rozumię że nie chodzi o to kto pierwszy padł na twarz)
-mała rozgrzewka ok. 10 min. podczas oczekiwania na nieobecnych i bieg od stadionu na wyciąg narciarski
-zrobiliśmy nie GS tylko SB tzn. po 4 podbiegi na odcinku ok. 150 m górki przy wyciągu narciarskim (dość tak dało:bum:)
-rozciągaliśmy się pomiędzy poszczególnymi podbiegami wykorzystując infrastrukturę wyciągu (w niedzielę podczas gimnastyki był na wyciągu właściciel i nie opier.. za niszczenie, infrastruktura ta została przetestowana w niedzielę przeze mnie pod kątem możliwości ukrycia bidonu z wynikiem pozytywnym)
-bieg po lesie - tutaj nie będe się rozpisywał - tylko tyle że jest pięknie, często widuję sarenki, no i to świeże powietrze.
-jak napisałem jest stadion piłkarski (raczej nie gonią a w razie czego obok jest drugie boisko) tak więc jest gdzie zrobić przebieżki.
Aaaa, Zbyszek ! wędliny wyszły palce lizać! trochę się trzy kawałki boczku przyjarały, no ale pójdą pod kapuśniak lub do innej zupki i będzie ok.
- zbyszek g
- Wyga
Marku smaka starsznego zrobiłeś (szczególnie wędzony boczek do mnie przemawia), a tu trzeba dietę trzymać... A teraz troszeczkę oficjalniej:Aaaa, Zbyszek ! wędliny wyszły palce lizać! trochę się trzy kawałki boczku przyjarały, no ale pójdą pod kapuśniak lub do innej zupki i będzie ok.
Szanowny Panie Prezesie Grupy Katowickiej wnioskuję o założenie nowego tematu np:"Grupa Katowicka - czyli biegające Katowice i okolice...!" albo jakoś tak... Poprzedni temat po uroczystej inauguracji wspólnego biegania się troszeczkę zdezaktualizował...
Acha jeszcze jedno:
...łubudubu, łubudubu niech nam żyje Prezes naszego klubu, niech żyje nam...!
To napisałem ja:
skarbnik zbyszek g. :hahaha:
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Skończy się dobrze, jak się dobrze zaczęło. Teraz trzeba by się zabrać za jakiś mały marketing, co by się grupa powiększyła. Gratulacje U nas to się dobrze odbywa, bo dbamy o systematykę. Staramy się biegać zawsze co tydzień. Inni też. Pozdrowienia.