I dziękuje za zaproszenie Marku!
Cóż... decyzja Zbyszka g jakoś mobilizuje... ale jeszcze jestem zbyt zielony. Dlatego tymczasem będę trzymał kciuki za WAS

zielony to jest las ! zbieraj się ! będziemy czekać ze Zbyszkiem. co do tempa to bardziej chodzi żeby się spotkać niż zarżnąć.Quote: from Mikael on 7:40 am on Mar. 20, 2003
Powodzenia chłopaki!
I dziękuje za zaproszenie Marku!
Cóż... decyzja Zbyszka g jakoś mobilizuje... ale jeszcze jestem zbyt zielony. Dlatego tymczasem będę trzymał kciuki za WAS
no więc przede wszystkim to trochę namieszałem: starałem się wysłać emalię do wszystkich w temacie "Katowice.. " powinienem jeszcze to napisać w wiadomości czego jako początkujący nie zrobiłem, a teraz przepraszam wszystkich, którzy nie dostali wiadomości o spotkaniu w sobotę 22.03.Quote: from Mikael on 7:49 am on Mar. 24, 2003
Chłopaki dajcie znać, jak się udało pierwsze spotkanie, bo mam nadzieję, że MarekC i Zbyszek g się jednak spotkaliście?
No dziękuje dziękuje!Quote: from Mikael on 8:50 am on Mar. 24, 2003
GRATULACJE!!!
Trzeba przyznać, że Twoje Marku poczucie humoru jest... REWELACYJNE (przynajmniej dla mnie hehe!).
Cieszę się, że spotkanie wyszło. I jeśli nie zachoruję, lub nie zdarzy sie inny wypadek losowy to 29.03.2003r. na Podlesiance sie stawię. Proszę tylko o godzinę.
Dziękuję też za majla - dotarł.
Jeśli możecie to napiszcie coś wiecej o przebiegu części praktyczne tj. biegu. Bo część organizacyjno-teoretyczna jest świetnie opisana. I kusząca.
Czy przewidujecie jakieś inne funkcje w zarządzie Grupy![]()
Marku smaka starsznego zrobiłeś (szczególnie wędzony boczek do mnie przemawia), a tu trzeba dietę trzymać...Aaaa, Zbyszek ! wędliny wyszły palce lizać! trochę się trzy kawałki boczku przyjarały, no ale pójdą pod kapuśniak lub do innej zupki i będzie ok.