BIEGAJ Z NAMI
-
- Stary Wyga
hejj nie dawno natknałem sie na forum biegajznami, i na tym forum dowiedzialem sie ze ono jakgdyby konkuruje z tym biegajznami...
czy ktos jest na TYM forum kto sie jeszcze wypowiada na tym biegajznami??
czy ktos jest na TYM forum kto sie jeszcze wypowiada na tym biegajznami??
"Ci co zaufali Panu,
Odzyskują siły,
Otrzymują skrzydła jak orły,
Biegna bez zmęczenia..."
Odzyskują siły,
Otrzymują skrzydła jak orły,
Biegna bez zmęczenia..."
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dokładnie.
Oczywiście musimy pamiętać, że w danym temacie może powstawać wiele stron jak i pomocy z tym związanym. Nigdy nie jest tak, że jest jedna jedyna domena na dany temat i koniec. Liczmy się z tym, że nie tylko My chcemy pomóc jak i zachęcić. I to jest dobre. :)
Pozdrawiam.
Asia.
Oczywiście musimy pamiętać, że w danym temacie może powstawać wiele stron jak i pomocy z tym związanym. Nigdy nie jest tak, że jest jedna jedyna domena na dany temat i koniec. Liczmy się z tym, że nie tylko My chcemy pomóc jak i zachęcić. I to jest dobre. :)
Pozdrawiam.
Asia.
Kocham.
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
ZNOWU
A było spokój przez tyle czasu.
Tutaj nikt nie konkuruje z biegajzwami.com
A określenie konkuruje, jest dla mnie obraźliwe. Piszę na "odwrót", niż tamto środowisko (Big Brothera, Świętoszków, postopłodziarzy itp).
A zamiast zadawać takie pytania to poszukaj w starych tematach, sprzed dwóch lat. Mnie się szukać i wklejać linków nie chce.
A było spokój przez tyle czasu.
Tutaj nikt nie konkuruje z biegajzwami.com
A określenie konkuruje, jest dla mnie obraźliwe. Piszę na "odwrót", niż tamto środowisko (Big Brothera, Świętoszków, postopłodziarzy itp).
A zamiast zadawać takie pytania to poszukaj w starych tematach, sprzed dwóch lat. Mnie się szukać i wklejać linków nie chce.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
Nie zakazany, ale to tak jak rozmawiać z jedną dziewczyną o drugiej - nie opłaca się (są lepsze, rzeczy do robienia:)).
No właśnie. Wyluzowąć się można na maksa, ale czy to o to chodzi? Jeśli ktoś płaci za domenę, utrzymanie, administrację i nic za to ode mnie nie chce to ja bym mu pod nosem konkurencyjnego serwisu nie reklamował, bo to trochę nie w porządku.
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Co jakiś czas będzie to wychodziło czy tego chcemy czy nie. Nie ma się co przejmować.outsider pisze:ZNOWU
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Wobec osób Pańskiego pokroju nie mam zwyczaju wyluzowywać. Nigdy. Taka już moja natura. Przeciwna Pańskiej.Mikael pisze:Outsider, wyluzuj. Ciśnienie Ci wzrośnie za bardzo
Ciśnienie to mi wzrosło, jak kapnąłem się o co chodziło w tej m.in Pańskiej rozpierdusze.
Gdyby autorzy słownika wulgarnych wyrazów stali koło mnie, to mogliby mieć materiał na drugi tom.
Ot reakcja człowieka, który błędnie ocenił pewne środowisko, pewną rodzinkę i jej żywioł.
KuBuS pisze:widze ze ty mikael reklamujesz biegaj z nami :P chociaz na tym forum tez duzo razy sie wypowiadałes :P
Tak, dużo razy. A jak "wartościowo". Nic, tylko sobie wydrukować te jego posty. Tylko czy ten, właśnie ten papier, wejdzie do drukarki?
Ten ktoś płaci za domenę, o ile o tym pamięta.pichotnik pisze:No właśnie. Wyluzowąć się można na maksa, ale czy to o to chodzi? Jeśli ktoś płaci za domenę, utrzymanie, administrację i nic za to ode mnie nie chce to ja bym mu pod nosem konkurencyjnego serwisu nie reklamował, bo to trochę nie w porządku.
Administracja?
Była przez parę tygodni i się zmyła.
A reklama jednej strony na innej, nie jest czymś nie w porządku.
Tylko nie o reklamę wtedy chodziło.
Przejmować się nie przejmuję. Dziwię się tylko, że komuś chce się grzebać w tych starociach.dargch pisze:Co jakiś czas będzie to wychodziło czy tego chcemy czy nie. Nie ma się co przejmować.outsider pisze:ZNOWU
A reakcja moja wygląda może na zbyt ostrą, bo mam doczynienie w realu z człowieczkami tego samego pokroju jak te Świętoszki, geszefciarze i ich Big Brother.
I wystarczy mi już tamtych.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
Chyba nie rozumiem o czym piszesz. Jeśli możesz to mi to przybliż.outsider pisze:Ten ktoś płaci za domenę, o ile o tym pamięta.pichotnik pisze:No właśnie. Wyluzowąć się można na maksa, ale czy to o to chodzi? Jeśli ktoś płaci za domenę, utrzymanie, administrację i nic za to ode mnie nie chce to ja bym mu pod nosem konkurencyjnego serwisu nie reklamował, bo to trochę nie w porządku.
Administracja?
Była przez parę tygodni i się zmyła.
A reklama jednej strony na innej, nie jest czymś nie w porządku.
Tylko nie o reklamę wtedy chodziło.