BIEGAJ Z NAMI

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
KuBuS
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

hejj nie dawno natknałem sie na forum biegajznami, i na tym forum dowiedzialem sie ze ono jakgdyby konkuruje z tym biegajznami...

czy ktos jest na TYM forum kto sie jeszcze wypowiada na tym biegajznami??
"Ci co zaufali Panu,
Odzyskują siły,
Otrzymują skrzydła jak orły,
Biegna bez zmęczenia..."
New Balance but biegowy
imantra
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Co masz na myśli pisząc - konkuruje ?
Kocham.
ka_rolca
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Wydaje mi się, że "konkurowanie" jest trochę bez sensu. To chyba dobrze, że rzozpowszechnia się bieganie i że coraz więcej osób interesuje się tym sportem :)
imantra
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dokładnie.
Oczywiście musimy pamiętać, że w danym temacie może powstawać wiele stron jak i pomocy z tym związanym. Nigdy nie jest tak, że jest jedna jedyna domena na dany temat i koniec. Liczmy się z tym, że nie tylko My chcemy pomóc jak i zachęcić. I to jest dobre. :)

Pozdrawiam.
Asia.
Kocham.
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ZNOWU :bum: :wrr:
A było spokój przez tyle czasu. :usmiech:

Tutaj nikt nie konkuruje z biegajzwami.com :nienie:
A określenie konkuruje, jest dla mnie obraźliwe. Piszę na "odwrót", niż tamto środowisko (Big Brothera, Świętoszków, postopłodziarzy itp).

A zamiast zadawać takie pytania to poszukaj w starych tematach, sprzed dwóch lat. Mnie się szukać i wklejać linków nie chce. :ojnie:
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
KuBuS
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

no wlasnie przez przypadek odkryłem stare tematy :P dlatego sie tym zaciekawiłem... ale skoro to teamt zakazany to juz siedzie cicho :P
"Ci co zaufali Panu,
Odzyskują siły,
Biegna bez zmęczenia..."
pichotnik

Nieprzeczytany post

Nie zakazany, ale to tak jak rozmawiać z jedną dziewczyną o drugiej - nie opłaca się (są lepsze, rzeczy do robienia:)).
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Outsider, wyluzuj. Ciśnienie Ci wzrośnie za bardzo :oczko:
Któż jak Bóg!
KuBuS
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

widze ze ty mikael reklamujesz biegaj z nami :P chociaz na tym forum tez duzo razy sie wypowiadałes :P
"Ci co zaufali Panu,
Odzyskują siły,
Biegna bez zmęczenia..."
pichotnik

Nieprzeczytany post

No właśnie. Wyluzowąć się można na maksa, ale czy to o to chodzi? Jeśli ktoś płaci za domenę, utrzymanie, administrację i nic za to ode mnie nie chce to ja bym mu pod nosem konkurencyjnego serwisu nie reklamował, bo to trochę nie w porządku.
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

outsider pisze:ZNOWU :bum: :wrr:
Co jakiś czas będzie to wychodziło czy tego chcemy czy nie. Nie ma się co przejmować.
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mikael pisze:Outsider, wyluzuj. Ciśnienie Ci wzrośnie za bardzo :oczko:
Wobec osób Pańskiego pokroju nie mam zwyczaju wyluzowywać. Nigdy. Taka już moja natura. Przeciwna Pańskiej.

Ciśnienie to mi wzrosło, jak kapnąłem się o co chodziło w tej m.in Pańskiej rozpierdusze.
Gdyby autorzy słownika wulgarnych wyrazów stali koło mnie, to mogliby mieć materiał na drugi tom.
Ot reakcja człowieka, który błędnie ocenił pewne środowisko, pewną rodzinkę i jej żywioł.

KuBuS pisze:widze ze ty mikael reklamujesz biegaj z nami :P chociaz na tym forum tez duzo razy sie wypowiadałes :P

Tak, dużo razy. A jak "wartościowo". Nic, tylko sobie wydrukować te jego posty. Tylko czy ten, właśnie ten papier, wejdzie do drukarki?

pichotnik pisze:No właśnie. Wyluzowąć się można na maksa, ale czy to o to chodzi? Jeśli ktoś płaci za domenę, utrzymanie, administrację i nic za to ode mnie nie chce to ja bym mu pod nosem konkurencyjnego serwisu nie reklamował, bo to trochę nie w porządku.
Ten ktoś płaci za domenę, o ile o tym pamięta.
Administracja?
Była przez parę tygodni i się zmyła.

A reklama jednej strony na innej, nie jest czymś nie w porządku.
Tylko nie o reklamę wtedy chodziło.

dargch pisze:
outsider pisze:ZNOWU :bum: :wrr:
Co jakiś czas będzie to wychodziło czy tego chcemy czy nie. Nie ma się co przejmować.
Przejmować się nie przejmuję. Dziwię się tylko, że komuś chce się grzebać w tych starociach.
A reakcja moja wygląda może na zbyt ostrą, bo mam doczynienie w realu z człowieczkami tego samego pokroju jak te Świętoszki, geszefciarze i ich Big Brother.
I wystarczy mi już tamtych.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
pichotnik

Nieprzeczytany post

outsider pisze:
pichotnik pisze:No właśnie. Wyluzowąć się można na maksa, ale czy to o to chodzi? Jeśli ktoś płaci za domenę, utrzymanie, administrację i nic za to ode mnie nie chce to ja bym mu pod nosem konkurencyjnego serwisu nie reklamował, bo to trochę nie w porządku.
Ten ktoś płaci za domenę, o ile o tym pamięta.
Administracja?
Była przez parę tygodni i się zmyła.

A reklama jednej strony na innej, nie jest czymś nie w porządku.
Tylko nie o reklamę wtedy chodziło.
Chyba nie rozumiem o czym piszesz. Jeśli możesz to mi to przybliż.
KuBuS
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

"z człowieczkami tego samego pokroju jak te Świętoszki, geszefciarze i ich Big Brother. "

kogo masz na mysli outsider?
"Ci co zaufali Panu,
Odzyskują siły,
Biegna bez zmęczenia..."
pichotnik

Nieprzeczytany post

Pewnie ... oportunistów :orany:
ODPOWIEDZ