Bardzo początkująca:)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
kikusia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich!!!
Zawsze podziwiałam biegaczy. Uważałam, że ja nie jestem w stanie biegac tak jak oni. Kilka dni temu trafiłam na waszą stronkę, poczytałam to i owo i zaraziłam się :oczko: Rozpoczęłam trening 10 tygodniowy. Biegam co drugi dzień, a raczej marszobiegam :oczko: no ale to zawsze coś :bleble: Postanowiłam sprawdzic czy rzeczywiście każdy może biegac 30 minut bez przerwy.
Bardzo chciałabym dołączyc do grona zapalonych biegaczy, mam nadzieje że mi się to uda :jatylko: Trzymajcie kciuki!!!

Bardzo mile widziane cenne rady starych wyjadaczy:)
Mile widziane relacje osób, które tak jak ja zaczynają przygodę z bieganiem. :oczko:
New Balance but biegowy
ka_rolca
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Życzę powodzenia :) Po wykonaniu całego planu czuję się dużą satysfakcję :) Warto wytrwać :)
kikusia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Biegam już a może dopiero 4 tydzień planu 10 tyg. I już czuję miłą satysfakcję kiedy przebiegnę wyznaczony dystans :jatylko: także wyobrażam sobie co czuje ktoś kto przebiegnie bez marszu 30 min.

Na początku biegałam rano, teraz biegam wieczorkiem, bo przyjemniej (i nie trzeba wcześnie wstawac):) z dnia na dzień bieganie mnie coraz bardziej kręci:)

To jednak prawda co przeczytałam na tym forum BIEGANIE UZALEŻNIA!!! Dla mnie dzień bez biegania to dzień stracony. I tu mam pytanko czy można biegac 6 dni w tygodniu i robic sobie tylko dzień przerwy??? bardzo proszę o radę ekspertów :jatylko: Z góry dziekuję :oczko:
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biegaj lepiej według planu. Później nastanie czas na kombinowanie.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
ODPOWIEDZ