Witam wszystkich!!!
Zawsze podziwiałam biegaczy. Uważałam, że ja nie jestem w stanie biegac tak jak oni. Kilka dni temu trafiłam na waszą stronkę, poczytałam to i owo i zaraziłam się Rozpoczęłam trening 10 tygodniowy. Biegam co drugi dzień, a raczej marszobiegam no ale to zawsze coś Postanowiłam sprawdzic czy rzeczywiście każdy może biegac 30 minut bez przerwy.
Bardzo chciałabym dołączyc do grona zapalonych biegaczy, mam nadzieje że mi się to uda Trzymajcie kciuki!!!
Bardzo mile widziane cenne rady starych wyjadaczy:)
Mile widziane relacje osób, które tak jak ja zaczynają przygodę z bieganiem.
Bardzo początkująca:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegam już a może dopiero 4 tydzień planu 10 tyg. I już czuję miłą satysfakcję kiedy przebiegnę wyznaczony dystans także wyobrażam sobie co czuje ktoś kto przebiegnie bez marszu 30 min.
Na początku biegałam rano, teraz biegam wieczorkiem, bo przyjemniej (i nie trzeba wcześnie wstawac):) z dnia na dzień bieganie mnie coraz bardziej kręci:)
To jednak prawda co przeczytałam na tym forum BIEGANIE UZALEŻNIA!!! Dla mnie dzień bez biegania to dzień stracony. I tu mam pytanko czy można biegac 6 dni w tygodniu i robic sobie tylko dzień przerwy??? bardzo proszę o radę ekspertów Z góry dziekuję
Na początku biegałam rano, teraz biegam wieczorkiem, bo przyjemniej (i nie trzeba wcześnie wstawac):) z dnia na dzień bieganie mnie coraz bardziej kręci:)
To jednak prawda co przeczytałam na tym forum BIEGANIE UZALEŻNIA!!! Dla mnie dzień bez biegania to dzień stracony. I tu mam pytanko czy można biegac 6 dni w tygodniu i robic sobie tylko dzień przerwy??? bardzo proszę o radę ekspertów Z góry dziekuję
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegaj lepiej według planu. Później nastanie czas na kombinowanie.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.