Szczecińska GB
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ula: oczywiście ze cos zjem przed biegiem, na pusto z rana nie mam siły do biegania i nie sprawia mi to frajdy.
Pora będzie dość wczesna więc o upał nie ma co się martwić,
Bądź pewna że ja tempa nie będę narzucał bo tego dnia z chęcią bym sobie pobiegał wolno, ale długo, to w końcu będzie tydzień przed Myśliborzem.
O Szczecińskim Półmaratonie Gryfa tez czasami myśle, ale decyzje podejme jak przebiegne 10 w Myśliborzu i zrobie chociaż z dwa treningi pod 20km.
Pora będzie dość wczesna więc o upał nie ma co się martwić,
Bądź pewna że ja tempa nie będę narzucał bo tego dnia z chęcią bym sobie pobiegał wolno, ale długo, to w końcu będzie tydzień przed Myśliborzem.
O Szczecińskim Półmaratonie Gryfa tez czasami myśle, ale decyzje podejme jak przebiegne 10 w Myśliborzu i zrobie chociaż z dwa treningi pod 20km.
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kazdy się tłumaczy jak...
Spoko biegniemy WOLNO!!!!!!!!
Spoko biegniemy WOLNO!!!!!!!!
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ula tak się obawiasz o tempo biegu że mam wspaniałą propozycje dla ciebie
Otóż na powitanie dam ci mój monitorek, zrobisz sobie kilometrowy teścik na HRmax, czyli pobiegniesz na maxa ten dystans , później jak poznamy twoją górną granicę to ustawimy tobie zkres OWB1 i będziesz nas w tym zakresie prowadziła.
Na pewno będzie to twoje tempo które pozwoli ci długo z nami pobiegać.
I co dobry pomysł, he he
Otóż na powitanie dam ci mój monitorek, zrobisz sobie kilometrowy teścik na HRmax, czyli pobiegniesz na maxa ten dystans , później jak poznamy twoją górną granicę to ustawimy tobie zkres OWB1 i będziesz nas w tym zakresie prowadziła.
Na pewno będzie to twoje tempo które pozwoli ci długo z nami pobiegać.
I co dobry pomysł, he he
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Szczerze pisząc to myślałem że przerazisz się tego kilometrowego testu ale spoko widze że odważna dziewczyna z ciebie, poszukamy płaskiego odcinka i z 5minutek na maxa z finiszem.
www.kolarstwo.z.pl
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
#Moderation Mode
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 4&topic=39" target="_self">Moved here</a>
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 4&topic=39" target="_self">Moved here</a>
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Właśnie dzisiaj Piotrek dokonał nie lada sztuki, pokonał na rowerku odległość między naszymi miasteczkami ( 52km ) i po skromnym przyjęciu u mnie w domu zawinął się z powrotem.
Odprowadziłem go tylko na jakieś 4km później zawróciłem, dzisiaj nie jest najlepsza pogoda na rower, strasznie wieje i zrobiło się zimno.
Piotrek napisz jak się jechało z powrotem!!!
Odprowadziłem go tylko na jakieś 4km później zawróciłem, dzisiaj nie jest najlepsza pogoda na rower, strasznie wieje i zrobiło się zimno.
Piotrek napisz jak się jechało z powrotem!!!
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Przemek dzieki za goscine!!! Bylo milo zobaczyc Twoja okolice. Jak sie jechalo spowrotem? Malo mnie nie zwialo z rowera miejscami. No coz jak sie jest ekstremista
Spider1. Przy talkich temp. ja wychodze pobiegac tylko o zachodzie slonca. Odjazd: spiew ptakow nad woda i te zapachy przyrody. Niechce mi sie pozniej wracac do mojego blokowiska.
Spider1. Przy talkich temp. ja wychodze pobiegac tylko o zachodzie slonca. Odjazd: spiew ptakow nad woda i te zapachy przyrody. Niechce mi sie pozniej wracac do mojego blokowiska.
Piotr
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To co robimy w niedziele???
Ja chcę wycieczkę biegową minimalnie półtorej godziny:)
Wolniusio ale przyjemnie w towarzystwie!!!!
Wśród swoich mogę to powiedzieć: na 80% planuje występ w Maratonie Warszawskim!!!!!!
Po prostu chcem zaliczyć dystans, zobaczyć jak to jest, dorzucic kolejne wrażenia do kolekcji!!
Ja chcę wycieczkę biegową minimalnie półtorej godziny:)
Wolniusio ale przyjemnie w towarzystwie!!!!
Wśród swoich mogę to powiedzieć: na 80% planuje występ w Maratonie Warszawskim!!!!!!
Po prostu chcem zaliczyć dystans, zobaczyć jak to jest, dorzucic kolejne wrażenia do kolekcji!!
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
PIOTREK LUZ, MOŻESZ ZAJECHAC JESZCZE KIEDYŚ!!!!
www.kolarstwo.z.pl