Następne spotkanie Grupy Katowickiej

Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

foma - faktycznie inicjały mojego wujka to A.S.  Skąd Ty to wiesz? :) Może go znasz? :hej: A może siebie też znamy? Jakby co to możesz napisać na komunikator albo maila.

Co do biegania - dzięki za rady - faktycznie zaczynam zwracać większą uwagę na technikę biegu. Dotychczas,byłem chyba też słaby, biegłem jakbym miał nogi z ołowiu i zdarzało sie, że szurałem butami...
Teraz też zmieniłem buty - na 705 NB (biegam po leśnych ścieżkach) - i łatwiej w nich uzyskać ten efekt "lekkości".
Któż jak Bóg!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Marku - umówmy się na 10 w Podlesiu Gdyby były jakieś zmiany, to się zdzwonimy lub zesemsujemy :)

Zbyszek - może dasz radę z czasem?

A Dawidek?  Może by Cię skądś podrzucić? Lub gdzieś?

Oby tylko mój bolid był sprawny.... (niezła nadzieja jak na biegacza, nie?) :hej:
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
MacGor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dawidek, przepraszam, że tak późno, ale nie miałam netu do dziś:
GRATULUJE WYNIKU W KRAKOWIE!!!
Quote: from foma on 4:33 pm on May 12, 2003
MacGor
Ciebie też to dotyczy W tym roku musisz się otrzeć o 35 min. Przy takim wyniku  jest szansa, że znajdziesz się w 10 najlepszych kobiet w kraju dla chluby swojej i GK:)
he-he-he.
Nie dziś, nie jutro, nie w tym roku, nie w tym życiu.

Chciałabym zaproponować spotkanie GK w sobotę w Mikołowie. Może być od 9 rano.
Marek C- zareklamuj moje trasy!
[b]szuuu[/b]
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MacGor
Wiem, że musisz się zajmować w domu małym MacGorkiem i duuużym MacGorem, ale widzę Twoją wielką chęć do startów i rywalizacji co rokuje bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MacGor - Marek ma problem z netem więc trzebaby sie umówić telefonicznie z nim. Ja mogę na 9 do Mikołowa. Ale obawą napełnia mnie Twoje kółko 12 km :(

Ja mam namiar na Marka więc jeśli do jutra się nie odezwie to go będę ścigał telefonem.;)
Któż jak Bóg!
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mikael
Wujka Twojego bezpośrednio nie znam.Większe szanse, że to on mnie zna lub się o mnie otarł , nie koniecznie tylko w biegu w Bukownicy.
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MacGor - to jak z jutrem? Zadzwonię dziś do MarkaC i napiszę jego stanowisko:)
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
MacGor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Foma -tak, tak.

Mikael -chyba się pospieszyłam z tym umawianiem na trening jutro, bo mój mąż mi dziś oznajmił, że wyjeżdżamy z rana. Tak więc dam znać telefonicznie, gdyby się to zmieniło, ale póki co muszę zrezygnować. Moje lasy polecam i tak, może wybierzecie się beze mnie? Marek C zna trasę, a jeśli trasa przeraża długością, to proponuję mały piknik po drodze.
[b]szuuu[/b]
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oki! W razie możności - jak będziesz mogła być - daj znać Markowi, a ja z nim będę w kontakcie.

W razie czego - miłego weekendu:uuusmiech:
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ustalenie na dziś - do południa - spotykamy się w Podlesiu o 10:00 przed stadionem Podlesianki.

Skład:
MarekC
Mikael
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
MacGor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I co, biegaliście w Podlesiu?

(swoją drogą czy Podlesie oznacza "podły las", czy "podły Leś", czy "pod lasem"?)
[b]szuuu[/b]
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A biegaliśmy, biegaliśmy z Markiem:)

Co do pytania to myślę, że nazwa raczej ma coś wspólnego z tym ostatnim. Podłości w lesie nie zauważyłem a Lesia nie znam;) więc się nie wypowiadam :hahaha:

Spotkanie przebiegłow miłej atmosferze wyrozumiałośi Marka dla mojego tempa. Zrobiliśmy 1 petlę 4km w czasie po około 5:10 na km, z dobiegiem na miejsce, później jeszcze jedno kółeczko ale z marszem (niestety Markowi dokucza ból kolana).

Ja jeszcze w drodze powrotnej dorwałem rozpiskę basenu na Kostuchnie. A z Żoną popływaliśmy w Lędzinach.

Pozdrawiam!
Któż jak Bóg!
MarekC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no no było przyjemnie, niech żałują nieobecni!

niestety czeka mnie ciężki tydzień postu od biegania (kolano) jako środek zastępczy aplikuje sobie basen - zadaje się moje cielsko upomniało się w sposób dotkliwy o swoją porcję taplania.

MacGor: widzę że przemawia przez Ciebie 'patriotyzm podwórkowy' :hahaha: niby że Mikołów to wiadomo z czym się może kojarzyć - bo Podlesie raczej od 'pod lasem' - co można zauważyć - jeśli się jest trochę spostrzegawczym. :sss:
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Marku - może się "przypadkiem" spotkamy na basenie, zamierzam go zwiedzić w tym tygodniu. Problem jedynie kiedy, bo dziś to raczej stoję przed alternatywą: albo bieganie albo basen i wybiorę to pierwsze. Ale w inny dzień...
Kto wie?

A jak z sobotą? Będziesz już biegał, czy też tydzień będzie rzeczywiście tygodniem i rozpoczniesz dopiero po niedzieli?

A może pozostali Grupowicze się odezwą? Skarbnik Zbyszek? :)
Któż jak Bóg!
MarekC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mikael: hłe hłe! to znaczy się z długiego biegania rzeczywiscie musiałem zrezygnować ale za to wprowadziłem w życie swój chytry plan: biegusiem na basen, basenik i biegusiem do domu. Dzisiaj (wtorek) z powodów zajęć rodzinnych basen jest planowany na godz 20, w środę 16 lub raczej  17 o 21 będzie raczej tłok (tak było wczoraj - slalom pomiędzy ...). Czwartek godz. 17 chyba że coś wypadnie, piątek zapasy juniora można pomyśleć o spotkaniu na Giszy - może na basenik do Jaworzna? (oczywiście nie biegusiem) dawno mnie tak nie widzieli a basen piękny. Co do soboty jestem za - w niedzielę Piekary z juniorem.

Bo może 1 VI ? Och ale mnie ciągnie!
ODPOWIEDZ