Gocław, Park Skaryszewski i okolice
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam nadzieje, ze tym tekstem nie pogrzebie swojej osoby w Waszych oczach...
Przed chwila sprobowalem biegu... Biega mi sie fatalnie. Caly czas boli bardzo mocno lewa kosc nad pupa. NIe wiem czy nie jest cos powazniejszego - upadek byl przeciez w sobote, 5 dni temu. A nadal boli i to wcale nie tak malo... Dlatego z wielka przykroscia musze zakomunikowac, ze nie bedzie mnie ani dzis ani jutro na bieganiu. Sadze, ze w niedziele tez nie pobiegne w Parku. Strasznie Was przepraszam - szczegolnie w kontekscie jutrzejszego wyjazdu na SBBP...
Mam nadzieje, ze zrozumiecie mnie i jeszcze bedziecie chcieli ze mna pobiegac.
Rafal
====
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Oj Rafał, Rafał. Doigrałeś się. Za karę aż do 25 maja masz zakaz ...... uprawiania sportów różnych.
Nie wiem co zainteresowani wyprawą z Tobą na Bielany powiedzą, ale mogą się chyba trochę ..... no rozczarować .
Zdrowiej raz dwa.
Jola
Nie wiem co zainteresowani wyprawą z Tobą na Bielany powiedzą, ale mogą się chyba trochę ..... no rozczarować .
Zdrowiej raz dwa.
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
Wiem Jolu. Doigralem sie. Naprawde jest mi strasznie przykro, ze znowu Was zawiodlem. Szczegolnie przykro, ze juz zapowiedzialem, ze bede w sobote.
Wiem wiem... jestem do kitu...
Wiem wiem... jestem do kitu...
====
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Rafał, ja o tym nic nie wiem!
No rozchmurz się. Czasami tak bywa, że jest inaczej niż byśmy chcieli.
Jola
No rozchmurz się. Czasami tak bywa, że jest inaczej niż byśmy chcieli.
Jola
Pozdrawiam, Jola
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Niniejszym informuje, ze spotkanie z pewnymi perturbacjami sie odbylo dzieki obecnosci: Ojli (troche na poczatku i na koncu - naleza sie brawa za starania, niestety czynniki zewnetrzne troche jej nie ulatwily sprawy), Ewy, Kingeri, Dominika i mnie (ale ja dzis tylko na rowerze). Pozniej biegajac spotkalismy takze Igora. W sumie bylo fajnie: Ewa raczej plynela w powietrzu niczym motylek niz biegla (no Rafal musisz miec kondycje, jak z nia wytrzymujesz ) - podziwiam chlopakow, ze tyle wytrzymali - w sumie 3 okrazenia ponad 13km/h nie w kij dmuchal. Z Igorem tez sie fajnie rozmawialo - mam nadzieje, ze go jeszcze spotkamy.
Niech Ci, co nie byli zaluja. Rafal jest oczywiscie usprawiedliwiony.
Niech Ci, co nie byli zaluja. Rafal jest oczywiscie usprawiedliwiony.
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
O, widze, ze nasze (ostatnio Wasze... ) grono sie powieksza.
Czesc Igor! O jakiej porze biegasz? Pewnie sie mijamy w Parku.
Pozdrawiam i do zobaczenia w srode.
Rafal
Czesc Igor! O jakiej porze biegasz? Pewnie sie mijamy w Parku.
Pozdrawiam i do zobaczenia w srode.
Rafal
====
-
- Wyga
Pytanie: "o jakiej porze" nie do końca jest trafione. Nie mieszkam na Gocławiu, jeno w Starej Miłosnej ( do której serdecznie zapraszam na treningi w lesie, naprawdę chce się biegać, jeździć na rowerze i co kto jeszcze zamarzy). W pobliżu Skaryszewskiego jedynie zarabiam. Co więcej, po Parku też biegam rzadko, bo trochę mi się nudzi tak w kółko. Wolę nad Wisłą, chociaz w sumie na jedno wychodzi - tam i z powrotem czy dookoła Macieju. A w grupie zawsze raźniej. Dochodząc do przysłowiowego ad remu ( jak mawiają gwiazdy polskiej sceny parlamentarnej) - bywam w pobliżu Parku nieregularnie; jeśli jednak zobaczę, że przesławna grupa PSB ( składy budowlane? ) zamierza się zebrać, to postaram się stawić. Do zobaczenia
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wczorajsza impreza w Skaryszewskim tym razem zaskoczyła uczestników biegu na 5km długością trasy - wskazanie licznika rowerowego ~ 7,5 km!
Podziwialiśmy naszych biegaczy: Olucha, Didorkę, Mariusza, Romka, Leszka Gwiazdowskiego, Kingeri oraz Zgredzia (Mieczysława Kierlewicza). Pogoda dopisała, były nawet prezenty. Zapewne Leszek zorganizuje wyniki.
Jola
Podziwialiśmy naszych biegaczy: Olucha, Didorkę, Mariusza, Romka, Leszka Gwiazdowskiego, Kingeri oraz Zgredzia (Mieczysława Kierlewicza). Pogoda dopisała, były nawet prezenty. Zapewne Leszek zorganizuje wyniki.
Jola
Pozdrawiam, Jola
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Tak bardzo specyficzne 5km. Sam sie przejechalem wieczorem (w ramach regeneracji) i zmierzylem jeszcze raz trase tak jak bieglem - wyszlo mi dokladnie 7.7 (1.54 na okrazenie). Fajnie, ze nie bylo wpisowego, byly kielbaski i losowanie nagrod - ale z tym dystansem to przegiecie na maksa - takiego rekordu chyba nie da sie juz pobic. I mam obawy, czy zapisywali czas poszczegolnym zawodnikow - czy po prostu sama kolejnosc, a jesli nawet, to czy beda mieli odwage je opublikowac.
Niemniej jednak fajnie sie bylo razem spotkac - pozdrawiam wszystkich, ktorzy byli
Niemniej jednak fajnie sie bylo razem spotkac - pozdrawiam wszystkich, ktorzy byli
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Romku, czasy zapisywali (pani miała taką maszynkę z taśmą rejestrującą). A kolejność mieli zbierając karty startowe.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Też wszystkich pozdrawiam . A Leszek niech się odezwie (mam nadzieję, że dojechaliście bez przeszkód ).
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chciałam tylko przypomnieć, że w najbliższą środę będę nieobecna na PSB. Jutro jestem poza firmą (i forum ).
Zobaczymy się w niedzielę w Skaryszewskim (ciekawe, ile metrów będzie miało to 10 km).
Jola
Zobaczymy się w niedzielę w Skaryszewskim (ciekawe, ile metrów będzie miało to 10 km).
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Odzywam się: Żywi i cali.
Pozdrawiam
Leszek
Pozdrawiam
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]