Gocław, Park Skaryszewski i okolice
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Marek - bardzo dobrze
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Festyn niestety nie oferował ciekawych konkurencji. Zdecydowałam się posłuchać Haliny Frąckowiak. Profesjonalizm! Chciałabym tak biegać jak ona śpiewa.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzisiaj chciałabym spróbować 1,5 kółka.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Ja nie wiem, czy dziś będę biegać. W sobotę i niedzielę dałam ostro do pieca- w sobotę przebiegłam 7km + 10 km, a wczoraj 35km marszobiegu , więc chyba dziś odpoczywam, żeby się nie uszkodzić.
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tylko żebyś do środy zdążyła się zregenerować!
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Szczerze pisząc pobiegałabym już dzisiaj, ale rozsądek bierze górę nad sercem....
Jutro i pojutrze na 100% będę żywa- poza drobnymi rozmoknięciami stóp wczoraj nic mi nie jest.
Jutro i pojutrze na 100% będę żywa- poza drobnymi rozmoknięciami stóp wczoraj nic mi nie jest.
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
-
- Zaprawiony W Bojach
W którym miejscu spotykacie siê na srodowe bieganie?
[Od razu ostrzegam, ¿e jestem z lewobrze¿nej Wawy, wiêc na Pradze zawsze b³±dzê]
Czy jutrzejsze bieganie w ogóle aktualne?
[Od razu ostrzegam, ¿e jestem z lewobrze¿nej Wawy, wiêc na Pradze zawsze b³±dzê]
Czy jutrzejsze bieganie w ogóle aktualne?
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Przy wejsciu do Parku znajdujacym sie przy skrzyzowaniu Saska - Waszyngotna o 19:00 (na rogu jest stacja benzynowa). Jesli bedziesz jechac od Mostu Poniatowskiego, to mijasz Rondo Waszyngtona, dalej prosto, ale jesli jedziesz samochodem, to musisz wjechac w taka waska rownolegla nitke po prawej stronie - i Saska jest to pierwsza ulica po prawej stronie (zaraz za stacja). Mozesz zaparkowac w okolicach stacji - o tej porze nie powinno byc problemu z miejscem. Nikt nie pisze, ze go nie bedzie, wiec zakladam, ze bedzie przynajmniej sklad z poprzedniego tygodnia - ja na pewno bede (i moze Justyna ). Milo Cie bedzie widziec - zapraszamy.
-
- Zaprawiony W Bojach
czesc,
Ja niestety pisalem, ze pewnie mnie jutro nie bedzie. Ale to bede wiedziec jutro - szanse sa tak rzeklbym pol na pol.
Jesli mi sie uda wyrwac - to symbolicznie (30 miniut i do domu).
marek
PS. joycat - fajnie by bylo, jakbys byla
Ja niestety pisalem, ze pewnie mnie jutro nie bedzie. Ale to bede wiedziec jutro - szanse sa tak rzeklbym pol na pol.
Jesli mi sie uda wyrwac - to symbolicznie (30 miniut i do domu).
marek
PS. joycat - fajnie by bylo, jakbys byla
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
Witam
Nie wiem czy przyjde. W sobote jezdzilem na rolkach i zaliczylem piekielna glebe, upadek taki, ze ledwo chodze. Scigalismy sie z Ewa, nabralismy duzej predkosci. Nie pamietam kto wygral ale pamietam tylko ze minawszy linie mety skrecilem (sam nie wiem czemu, to byl duzy blad) w alejke, z ktorej nie bylo wyjazdu - konczyla sie trawa i ziemia. Nie bylo mozliwosci hamowac, predkosc byla za duza. No i wjechalem na ta ziemie. Oczywiscie po ziemi na rolkach sie nie jezdzi wiec od razu wyrznalem jak dlugi. Szczescie w nieszczesciu, ze na plecy. Siniak niesamowity, siedziec nie moge, nie moge sie schylac. W ogole okropnie jest. Dlatego sam nie wiem czy przyjde, to wszystko zdecyduje sie jutro przed biegiem
Joycat - planujesz przyjechac?
Pozdrawiam
Rafal
Nie wiem czy przyjde. W sobote jezdzilem na rolkach i zaliczylem piekielna glebe, upadek taki, ze ledwo chodze. Scigalismy sie z Ewa, nabralismy duzej predkosci. Nie pamietam kto wygral ale pamietam tylko ze minawszy linie mety skrecilem (sam nie wiem czemu, to byl duzy blad) w alejke, z ktorej nie bylo wyjazdu - konczyla sie trawa i ziemia. Nie bylo mozliwosci hamowac, predkosc byla za duza. No i wjechalem na ta ziemie. Oczywiscie po ziemi na rolkach sie nie jezdzi wiec od razu wyrznalem jak dlugi. Szczescie w nieszczesciu, ze na plecy. Siniak niesamowity, siedziec nie moge, nie moge sie schylac. W ogole okropnie jest. Dlatego sam nie wiem czy przyjde, to wszystko zdecyduje sie jutro przed biegiem
Joycat - planujesz przyjechac?
Pozdrawiam
Rafal
====
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
-
- Zaprawiony W Bojach
Jacekraf - umawia³am siê wstêpnie z Ojl±, ¿e je¿eli czas mi pozwoli, to wpadnê jutro na Wasze bieganie. Je¿eli oczywi¶cie nie macie nic przeciwko temu
Romek, dziêki za wskazówki, powinnam trafiæ.
Romek, dziêki za wskazówki, powinnam trafiæ.