Maraton HARPAGAN
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ale jaja. kompletna kpina zafundowana przez organizatorow uczestnikom. arogancja i brak profesjonalizmu. ekstremalnosc rajdu byla moim zdaniem efektem ubocznym - PK pochowane w lesie na pojedynczych drzewach w miejscach nie zgadzajacych sie z opisem na mapie (wirtualne polany, skrzyzowania nieistniejacych drog itp). Dodatkowym utrudnieniem byl fakt, ze PK w swojej konstrukcji (namalowane litery na drzewie) nie roznily sie od oznakowania sporzadzonego przez lesniczych. Niektorzy uczestnicy wpisywali wiec jako pkty kontrolne litery DS (do scinki ). Bylo wiec kilka wersji punktu 3, odwolany przez telefon komorkowy punkt 5 (na nieistniejacej polanie). Podobnie jak krzycho jestem zadowolony, ze w pore podjalem decyzje o zejsciu z trasy.
W sumie przy zachowaniu odrobimy dystansu do rzeczywistosci mozna bylo sie niezle bawic, co z kumplem probowalismy robic )
Nigdy wiecej w tej formie.
W sumie przy zachowaniu odrobimy dystansu do rzeczywistosci mozna bylo sie niezle bawic, co z kumplem probowalismy robic )
Nigdy wiecej w tej formie.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
o.k. dzieki na chęci i fatygę. Muszę "to" zobaczyć.
{Bennet} gdzieś Ty był 18-stego o 21 godzinie?
(Edited by Kazig at 9:54 pm on Oct. 29, 2002)
(Edited by Kazig at 9:54 pm on Oct. 29, 2002)
- crow
- Dyskutant
sory, że tak późno, ale ta pamięć czasem zawodzi=). mam mapę, ale niestety only na papierze. nie mam niestety możliwości zescanowania:(. mogę Ci wysłać do domciu kserówę z kserówy, bo tylko taką mam, ale wszystko widać jak na pierwszej kserówie:). wyślij mi adres na gaandalf@interia.pl i wyślę:D
Nawet najdalszą podróz rozpoczyna ten pierwszy krok
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Hmm... Zrezygnowałem z setki na rzecz Maratonu Warszawskiego. Było warto! Dwudziestego startowałem jeszcze na dyszkę w Kole. Też było warto!Quote: from Kazig on 9:49 pm on Oct. 29, 2002
Po maratonie doszedłem do siebie i znowu zacząłem myśleć o Kaliskiej setce...
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
COOOO Bennet........ Ty....... uśpiłeś moją rewolucyjną czujność! Mówiąc, że w przyszłym roku to raczej nie.... No to ja też! Też myślę o kaliskiej setce. A co!
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
No więc donoszę z przyjemnością, że historia z poprzedniej edycji w Pucku okazała się jednorazową wpadką. Fantastyczny teren. Płasko i co jakiś czas jary stumetrowej głebokości. Nóżki jeszcze trochę bolą...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Wyga
- Kontakt:
Krzychu - nie ma jeszcze wyników i nie widziałem Ciebie na zakończeniu, ale z tego co dobrze słyszałem można o Tobie powiedzieć, że niezły jesteś HARPAGAN
Faktycznie organizatorzy wyciągneli wnioski z zeszłorocznej edycji i zorganizowali bardzo fajne zawody.
(Edited by Speed at 8:35 pm on April 28, 2003)
Faktycznie organizatorzy wyciągneli wnioski z zeszłorocznej edycji i zorganizowali bardzo fajne zawody.
(Edited by Speed at 8:35 pm on April 28, 2003)
Grzegorz Foremny
[url=http://www.fjordnansen-team.pl][b]Fjord Nansen Team[/b][/url]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
To ja wyjaśnie - to chodzi o szanownego przedmówcę. Speed dołożył nastepnym na mecie ponad dwie godziny.
Ja zgodnie z planem poszedłem spokojnie, bez grzania i szaleństw. Na półmetku byłem 10, na 70 km już 7 (co mnie zdziwiło, bo lekko kluczyłem po lesie i sądziłem, że trochę stracę). Niestety na kolejnym zejściu w jar kolano odmówiło współpracy... Skończyłem chyba na 15 miejscu (sędzia na mecie nie był pewien, a jeszcze nie ma wyników na stronie). Mimo wszystko jestem zadowolony. A na zakończeniu mnie nie było, bo już spać poszedłem...
Ja zgodnie z planem poszedłem spokojnie, bez grzania i szaleństw. Na półmetku byłem 10, na 70 km już 7 (co mnie zdziwiło, bo lekko kluczyłem po lesie i sądziłem, że trochę stracę). Niestety na kolejnym zejściu w jar kolano odmówiło współpracy... Skończyłem chyba na 15 miejscu (sędzia na mecie nie był pewien, a jeszcze nie ma wyników na stronie). Mimo wszystko jestem zadowolony. A na zakończeniu mnie nie było, bo już spać poszedłem...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Wyga
- Kontakt:
Na stronie Harpagana są juz wyniki, etapu pieszego i rowerowego.
www.harpagan.gda.pl
www.harpagan.gda.pl
Grzegorz Foremny