eXtreme triathlon 2002
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Już dwa dni po zawodach i żadnego postu. Może taki właśnie powiniem być standard: jak wszystko było OK to nie ma o czym pisać?
Dla mnie impreza była bardzo udana.
Dla mnie impreza była bardzo udana.
ENTRE.PL Team
- gawel
- Wyga
- Kontakt:
PAwle,
a może skrobniesz jakiś opis jak było i wstawię go na www.napieraj.pl ? (oczywiście zachęcam do samodzielnego wstawiania tam takich informacji!)
Niestety nie mogłem być na tej imprezie i chętnie chociaż o niej poczytam!
a może skrobniesz jakiś opis jak było i wstawię go na www.napieraj.pl ? (oczywiście zachęcam do samodzielnego wstawiania tam takich informacji!)
Niestety nie mogłem być na tej imprezie i chętnie chociaż o niej poczytam!
[url]http://www.napieraj.pl[/url]
- rocha
- Zaprawiony W Bojach
Z przymróżeniem oka... - reszta zagrała
Rozdawanie map to była komedia dla idiotów niczym "Naga Broń 33 i 1/3". Na starcie stanęło kilkadziesięciu zawodników, kilku fotografów, paru
ziewających tubylców i paru VIPów. Akurat, gdy jeden z tych ostatnich (jakiś burmistrz, czy coś) zabierał się do przemówienia i zaczynał popiskiwać mikrofonem, Paweł rozdał wszystkim mapy. Ludzie! Ale jaja! Facet bredzi coś o rozwoju miasta i zdrowym trybie życia, a tu trzydzieści "słuchaczy" klęczy z tyłkami wypiętymi w jego stronę i komentuje głośno mapę jego powiatu kompletnie ignorując dźwięki wydobywające się z charczących głośników. Dobrze, że gośc wykazał się klasa i nie doczytał do końca kartki, tylko poprośił grzecznie, żebyśmy się nie pozabijali, powiedział "START" i poszedł sobie.
Naprawdę uważam, że było fajowo, tylko tak się czepiam...
Rocha
Rozdawanie map to była komedia dla idiotów niczym "Naga Broń 33 i 1/3". Na starcie stanęło kilkadziesięciu zawodników, kilku fotografów, paru
ziewających tubylców i paru VIPów. Akurat, gdy jeden z tych ostatnich (jakiś burmistrz, czy coś) zabierał się do przemówienia i zaczynał popiskiwać mikrofonem, Paweł rozdał wszystkim mapy. Ludzie! Ale jaja! Facet bredzi coś o rozwoju miasta i zdrowym trybie życia, a tu trzydzieści "słuchaczy" klęczy z tyłkami wypiętymi w jego stronę i komentuje głośno mapę jego powiatu kompletnie ignorując dźwięki wydobywające się z charczących głośników. Dobrze, że gośc wykazał się klasa i nie doczytał do końca kartki, tylko poprośił grzecznie, żebyśmy się nie pozabijali, powiedział "START" i poszedł sobie.
Naprawdę uważam, że było fajowo, tylko tak się czepiam...
Rocha
-
- Zaprawiony W Bojach
Masz rację Rocha, że pewnie zgrabniej byłoby najpierw oddać głos Burmistrzowi, a potem rozdać mapy. Ale lepszy taki "zgrzycik" niż na przykład gdyby zabrakło wioseł do kajaków, albo miejscowi rozkradli rowery.
ENTRE.PL Team
- gawel
- Wyga
- Kontakt:
Czy znacie wyniki? Bo na oficjalnej stronie zawodów nie udało mi się nic znaleźć!
[url]http://www.napieraj.pl[/url]
-
- Wyga
- Kontakt:
Na stronie www.adrenalina.onet.pl , etatowy reporter rajdowy, bo tak chyba można powiedzieć o Krzyśku Rąpale umieścił relację oraz około tony zdjęć z eXtreme triathlon.
Niedługo mają być też wyniki.
Niedługo mają być też wyniki.
Grzegorz Foremny
[url=http://www.fjordnansen-team.pl][b]Fjord Nansen Team[/b][/url]
[url=http://www.fjordnansen-team.pl][b]Fjord Nansen Team[/b][/url]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Oto i wyniki. Na razie tylko końcowe...
http://adrenalina.onet.pl/1086482,2,0,rajdy.html
(Edited by krzycho at 6:09 pm on June 7, 2002)
http://adrenalina.onet.pl/1086482,2,0,rajdy.html
(Edited by krzycho at 6:09 pm on June 7, 2002)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- rocha
- Zaprawiony W Bojach
Ale dawno nie byłem!
PAwel, jeśliby ktoś mój rower ukradł, toby mu można było współczuć. Przejechać trasę na trakim trupie, to dopiero ekstremum!
Jeszcze jedno. Przemiłe panie/dziewczyny, stanowiące najczęstrzą obsadę PK żaliły się na gburowatość prowadzącej czołówki. Mogę w związku z tym zaproponować niezależną klasyfikację dla najsympatyczniejszego zespołu. Głosowaliby wszyscy sędziowie i zespoły.
Jeśli chodzi o najsympatyczniejszego sędziego, to niewątpliwie był to głównodowodzący na przeprawie na dentkach i potem pilnujący wylotu z bunkra. Tak nieszczęśliwego człowieka nie widziałem już dawno! Prezentował czarny humor godny Vonneguta.
To chyba na tyle
rocha
PAwel, jeśliby ktoś mój rower ukradł, toby mu można było współczuć. Przejechać trasę na trakim trupie, to dopiero ekstremum!
Jeszcze jedno. Przemiłe panie/dziewczyny, stanowiące najczęstrzą obsadę PK żaliły się na gburowatość prowadzącej czołówki. Mogę w związku z tym zaproponować niezależną klasyfikację dla najsympatyczniejszego zespołu. Głosowaliby wszyscy sędziowie i zespoły.
Jeśli chodzi o najsympatyczniejszego sędziego, to niewątpliwie był to głównodowodzący na przeprawie na dentkach i potem pilnujący wylotu z bunkra. Tak nieszczęśliwego człowieka nie widziałem już dawno! Prezentował czarny humor godny Vonneguta.
To chyba na tyle
rocha
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
No tak, a na mnie to nikt nie zagłosuje...
Paweł
Paweł
----------
Paweł
Paweł
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
<i>niech mnie ktoś przytuli, no!</i>
ps. to tylko cytat. tak mówił osiołek ze Shreka...
(Edited by krzycho at 6:59 pm on June 17, 2002)
ps. to tylko cytat. tak mówił osiołek ze Shreka...
(Edited by krzycho at 6:59 pm on June 17, 2002)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k