Nie powiem że to w poszukiwaniu towarzystwa do biegania, ale czasem podglądam w profilach skąd są nowi forumowicze.
I co? Przybywaja sami "ludzie znikąd", a może boja się że jak będziemy wiedzieć skąd są, to zaczniemy ich szukać intensywnie i któregoś dnia znajdziemy i zapukamy do drzwi?
Tajemnica?
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
I tam się Olku kilka osób ujawniło.
Pamietam stare dobre czasy jak nam Adamm przygotował niespodziankę i napisał skąd są w ogóle forumowicze, skad jest nas najwięcej. Ciekawe jak to się teraz układa? Pewnie nie ma co oczekiwać, że Adamm zaktualizuje dane?
Pamietam stare dobre czasy jak nam Adamm przygotował niespodziankę i napisał skąd są w ogóle forumowicze, skad jest nas najwięcej. Ciekawe jak to się teraz układa? Pewnie nie ma co oczekiwać, że Adamm zaktualizuje dane?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie rozumiem za bardzo tej potrzeby anonimowości - zwłaszcza w takim miejscu jak bieganie.pl
Pamiętam tamtą statystykę i też chętnie bym zobaczył jej kontynuację - chyba nie do zrealizowania w aktualnej sytuacji. Już prędzej na biegajznami to zrobią, chociaż jak widziałem też mają problem z silnym stronnictwem "ab" - anonimowych biegaczy.
Pamiętam tamtą statystykę i też chętnie bym zobaczył jej kontynuację - chyba nie do zrealizowania w aktualnej sytuacji. Już prędzej na biegajznami to zrobią, chociaż jak widziałem też mają problem z silnym stronnictwem "ab" - anonimowych biegaczy.
biegowa recydywa
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Zastanawiałam się ile już osób przez te parę lat zdążyłam poznać z forum? Jako że w Szczecinie grupy biegowej nie ma tak silnej i zorganizowanej jak w Warszawie, Bydgoszczy, Trójmieście i innych miastach czy rejonach to znam sporo biegaczy nie zagladających na strony o bieganiu. Znamy też osobiście kilka osób z forum ze Szczecina i z nimi mamy stale kontakt. Pozdrawiam Cezariusza, Saint'a i PiotraP. 
Po zeszłorocznej Pile znam sporo osób, do tego kilka osób poznanych na triatlonach, maratonach rowerowych i zeszłoroczny i tegoroczny Poznań to już tłumy forumowiczów doszły.

Po zeszłorocznej Pile znam sporo osób, do tego kilka osób poznanych na triatlonach, maratonach rowerowych i zeszłoroczny i tegoroczny Poznań to już tłumy forumowiczów doszły.
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
A klon jak ma podać swoje namiary?
Producenta czy pojemność dysku twardego?
A może procesor?
Producenta czy pojemność dysku twardego?
A może procesor?
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.