Tajemnica?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie powiem że to w poszukiwaniu towarzystwa do biegania, ale czasem podglądam w profilach skąd są nowi forumowicze.
I co? Przybywaja sami "ludzie znikąd", a może boja się że jak będziemy wiedzieć skąd są, to zaczniemy ich szukać intensywnie i któregoś dnia znajdziemy i zapukamy do drzwi?
PKO
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W "Zacznij biegać" był taki wątek:
Anonimowi
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I tam się Olku kilka osób ujawniło.
Pamietam stare dobre czasy jak nam Adamm przygotował niespodziankę i napisał skąd są w ogóle forumowicze, skad jest nas najwięcej. Ciekawe jak to się teraz układa? Pewnie nie ma co oczekiwać, że Adamm zaktualizuje dane?
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie rozumiem za bardzo tej potrzeby anonimowości - zwłaszcza w takim miejscu jak bieganie.pl
Pamiętam tamtą statystykę i też chętnie bym zobaczył jej kontynuację - chyba nie do zrealizowania w aktualnej sytuacji. Już prędzej na biegajznami to zrobią, chociaż jak widziałem też mają problem z silnym stronnictwem "ab" - anonimowych biegaczy.
biegowa recydywa
skoraf
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

a ja jestem ze Szczecina... :)
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zastanawiałam się ile już osób przez te parę lat zdążyłam poznać z forum? Jako że w Szczecinie grupy biegowej nie ma tak silnej i zorganizowanej jak w Warszawie, Bydgoszczy, Trójmieście i innych miastach czy rejonach to znam sporo biegaczy nie zagladających na strony o bieganiu. Znamy też osobiście kilka osób z forum ze Szczecina i z nimi mamy stale kontakt. Pozdrawiam Cezariusza, Saint'a i PiotraP. :)
Po zeszłorocznej Pile znam sporo osób, do tego kilka osób poznanych na triatlonach, maratonach rowerowych i zeszłoroczny i tegoroczny Poznań to już tłumy forumowiczów doszły.
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A klon jak ma podać swoje namiary?
Producenta czy pojemność dysku twardego?
A może procesor?
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ