K R A K O W      TEZ     B I E G A  !

Andy
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Biegam od wiosny tego roku. Rejon zalewu a następnie pod bramę Huty, w stonę Niepołomic dalej w prawo i z powrotem nad zalew - ok. 4,6 km
Andy
New Balance but biegowy
lazan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

W jakie dni biegasz, mzoe sie umowimy kiedys na wspolnu bieg???? tez jestem z Huty i biegam na stadionie Wandy. Inne traski to w strone Kocmyrzowa od makuszynskiego i kolo Dworki Matejki pod Hute dalej w strone Rybitw i z powrotem na Makuszynskiego i do domciu.
pzdr
Adam
Adam
Andy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

OK. Na ogół pn,cz a w sob(rano). Wybierasz się MW 14.09 albo do Frankfurtu 26.10 ?
Andy
lazan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

tak, wybieram sie do Frankfurtu, a ty??
Adam
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wczoraj odbyło się kolejne spotkanie grupy z Parku Jordana. Ja trochę zaspałem i w efekcie się dość mocno spóźniłem (dołączyłem dopiero pod koniec grzbietu Sikornika, zaliczyłem jedną stację gimnastyki a potem odłączyłem i pobiegłem pod ZOO). Tym razem się przewinęło 6 osób, w tym jeden nowy uczestnik (ma na imię Artur), od czasu do czasu zaglądający na to Forum. Może przy tej okazji się ujawni  ;)  Był też Staszek Spólnik, pozostali to weterani grupy. Warto wspomnieć, że ja i Staszek w przyszłym tygodniu będziemy nieobecni, gdyż wybieramy się na Maraton Warszawski.

Staszek i Artur, jak się zdaje, zamierzają sobie zrobić dodatkowy trening w czwartek po południu.

Pozdrawiam,

Sławomir Stachniewicz.
Andy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Też się wybieram do Frankfurtu - jak mnie wylosują. Wcześniej chce jednak w najbliższą niedzielę pobiec w W-wie. W sprawie jakiegoś wspólnego treningu dogadamy się na spotkaniu w UM 16/09 ok?
Andy
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

A biegaliscie moze wokol stawow przy Osiedlu Piastow? Rowniez sa tam fajne widoki, mozna sie nawet zapuscic wzdluz torow na Wawe. Polecam.
Sam mam nadzieje, ze mnie rowniez wylosuja na ten maraton we Frankfurcie.  Rowniez bym sie chetnie pokazal na takim treningu forumowiczow wschodniego Krakowa. Napiszcie na forum gdzie sie chcecie spotkac.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
lazan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

wszystkie sugestie mile widziane, mzo enie bedzie losowania :-)))) i pojedziemy wszyscy, ok umowimy sie na wspolny trening 16.09.
Miroszach: Tak biegalem kolo zalewu na Piastow, fajny teren tylko podloze niespecjalne (kamienie)
pzdr
Adam
Adam
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Frankfurt? Losowanie?
Wiecie coś więcej czy tylko se gdybacie?
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
lazan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

gdybamy glosno, gratulacja Krzychuu za Pile.
Jakie masz plany na najblizszy czas??
Adam
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Idę w krzaki.
w sobotę na imprezę mBanku w Sielpi, za trzy tygodnie Próba Mamuta (160 km:)), a potem Frankfurt. Rozprawiamy się z życiówką :hej:
Ojj, bedzie sie działo, bedzie...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W niedzielę odbyło się kolejne spotkanie grupy z Parku Jordana. Tym razem było 5 uczestników: dwóch starych bywalców, ja, Staszek Spólnik (z ręką w gipsie, pamiątka po wywrotce na 25 OSMW) i Artur (wspominałem o nim w poprzedniej relacji). Trasa niemal ta sama co zwykle, ale było pewne odstępstwo od tradycji: 3. i 4. porcję gimnastyki prowadził Staszek. Jak zwykle, po 4. serii odłączyłem i pobiegłem do Lasku Wolskiego.

Pozdrawiam,

Sławomir Stachniewicz.
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kolejna niedziela i kolejne spotkanie. Tym razem było 6 biegaczy (sami mężczyźni), głównie "weterani" grupy. Jak zwykle byłem na pierwszych 4 przystankach z gimnastyką a potem potruchtałem w stronę Lasku Wolskiego. Między 3. i 4. przystankiem mijaliśmy się z nieraz tu wspominaną grupą zaczynającą treningi po drugiej stronie Błoń, której jak zwykle przewodził Jan Ziółko z PKS "Jadwiga".

Pozdrawiam,

Sławomir Stachniewicz.
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przez parę tygodni mnie nie było na spotkaniach ekipy z Parku Jordana ale wreszcie się pojawiłem. W tę niedzielę była dość duża frekwencja - weterani grupy oraz ja i Staszek Spólnik, w sumie w porywach do 8 osób. Tym razem biegłem z resztą grupy, nie robiłem dłuższego wybiegania gdyż po ostatnich startach (maratony Warszawski i Poznański, krakowskie Bieg Samorządowy i Włosika) trochę odzywa mi się ścięgno Achillesa a chciałbym mieć dobrą formę w Bochni.

Podczas mojej nieobecności parę razy pojawiał się Byku (spotkaliśmy się podczas biegu Włosika), ale w tym tygodniu pojechał na maraton do Frankfurtu.

Pozdrawiam,

Sławomir Stachniewicz.
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy biegacie może 2 listopada?? Ja przyjeżdzam do Krakowa to może bym pobiegał po moim ulubionym Lasku Wolskim. Niestety w Warszawie nie ma takiego :(
Ibex    
ODPOWIEDZ