Czy jeśli przeniosę się na biegajznami.pl to będę dychę biegała w 35'?

Joycat - ile czasu ma trwać nieobecność administratora,żebyć uznała, że coś jest nie tak. Wątki giną nie tylko z Melanżu, z innych forów rownież. I to nie był jednorazowy incydent, tylko powtarza się to co jakiś czas. Poza tym cała reszta serwisu jest martwa. To nie jest normalna sytuacja. No, ja tak uważam. Poza tym wydawało mi się, że warto na ten temat porozmawiać. Niestety ton tej rozmowy w wielu fragmentach też mi się nie podoba, ale jak to zwykle wypowiedzi najbardziej głośne, czy histeryczne wybijaja się na pierwszy plan. Nie zmienia to jednak faktu, że jest o czym i warto porozmawiać. Mi się wydawało, że uda się ustalić jakiś wspólny /z grubsza/ punkt widzenia - na razie tego nie widać, niestety.Quote: from joycat
Śmieszy mnie to wszystko i zniesmacza, i zawstydza jednocześnie. Administrator zniknął dawno temu, to prawda. Nikt z nas jednak nie wie, jakie są przyczyny tego zniknięcia. Pracuje ciężko? A może jest chory?? A może umarł????? Na szczęście ktoś do niego zadzwonił i teraz wiemy, że Adamm żyje i tylko praca tak go pochłania, że chłopak nie ma kompletnie czasu, aby zająć się stroną, którą stworzył. I co takiego się stalo?? Że co - zniknęło kilka wątków w Melanżu?? Koniec świata, tak?
MacGor przeciesz Ty już biegasz dychę w 35 minut z haczkiem.Quote: from to ja MacGor on 11:25 am on June 22, 2004
"...
...Czy jeśli przeniosę się na biegajznami.pl to będę dychę biegała w 35'?![]()
Mirku ,nie mnie decydować o tym /NIKT nie jest władny nakazać grupie takie działanie/Quote: from miroszach on 9:15 pm on June 22, 2004
... Prezesie Byku, przeniesiemy wątek Krakowskich Dreptanych Pogaduch na biegajznami? Zresztą napisze o tym w stosownym miejscu...