PRZEPROWADZKA NA forum BIEGAJZNAM.PL

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
to ja MacGor
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

"Na złość mamie odmrożę sobie uszy" -tak to wygląda, bo bieganie.pl jest po prostu fajne i szkoda je eliminować, tylko dlatego żeby ukarać Adamm'a??????!

Czy jeśli przeniosę się na biegajznami.pl to będę dychę biegała w 35'? ;)
Matka, żona i biegaczka
PKO
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Oj co faceci by zrobili bez kobiet..dużo racji w tym co piszą Joycat i MacGor..
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from joycat
Śmieszy mnie to wszystko i zniesmacza, i zawstydza jednocześnie. Administrator zniknął dawno temu, to prawda. Nikt z nas jednak nie wie, jakie są przyczyny tego zniknięcia. Pracuje ciężko? A może jest chory?? A może umarł????? Na szczęście ktoś do niego zadzwonił i teraz wiemy, że Adamm żyje i tylko praca tak go pochłania, że chłopak nie ma kompletnie czasu, aby zająć się stroną, którą stworzył. I co takiego się stalo?? Że co - zniknęło kilka wątków w Melanżu?? Koniec świata, tak?
Joycat - ile czasu ma trwać nieobecność administratora,żebyć uznała, że coś jest nie tak. Wątki giną nie tylko z Melanżu, z innych forów rownież. I to nie był jednorazowy incydent, tylko powtarza się to co jakiś czas. Poza tym cała reszta serwisu jest martwa. To nie jest normalna sytuacja. No, ja tak uważam. Poza tym wydawało mi się, że warto na ten temat porozmawiać. Niestety ton tej rozmowy w wielu fragmentach też mi się nie podoba, ale jak to zwykle  wypowiedzi najbardziej głośne, czy histeryczne wybijaja się na pierwszy plan. Nie zmienia to jednak faktu, że jest o czym i warto porozmawiać. Mi się wydawało, że uda się ustalić jakiś wspólny  /z grubsza/ punkt widzenia - na razie tego nie widać, niestety.
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No to ja sie zapytam - A co mnie to obchodzi, że adam ma dużo pracy?
Jakbym na sbbp.pl nic nie robił ze względów na to ze mam pracę a jednocześnie nie chciał dac nikomu uprawnień administratorskich - to też byś mówiła:
"No, nie przeszkadzajmy FREDZIOWI, pracuje, ma pewnie jakieś swoje sprawy" - i tak do bólu byś broniła?

Tutaj na forum - nic sie teraz nie stało teraz szczególnego.
Ja porpostu poczułem że już najwyższa pora odejść z forum na którym nie ma administratora, mimo, że żaluje ze względu na was - forumowiczów.
I pora pójść do forum gdzie jest administrator a jednocześnie pomóc człowiekowi który stara się aby coś wokół biegania zrobić.
Moja pomoc - jest i tak śmiesznie mała - przejawia się teraz w obecności na jego forum.

Poczułem że skoro administrator bieganie.pl sie forum nie interesuje (nic mnie nie obchodzi z jakich powodów) to pójde do forum gdzie administrator chce coś robić i ma na to czas. Nie interesuje mnie dlaczego Adamm bnie ma na to czasu a Bennet ma.
Nie interesuje mnie czy to kwestia dobrych chęci czy tego że Adamm ma tyle pracy że rąk nie ma w co włożyć a Bennet ma luz.
Te informacje - są mi zupełnie zbędne.
JOYCAT - te informacje są bez znaczenia. Tu o tym piszesz już po raz któryś, że Adamm jest bardzo zajety.
Więc ja Ci odpowiadam - to jest bez znaczenia. Dla mnie.

Liczy sie to co jest teraz. A nie to co było.
Ja nie mam do Adamma żadnych pretensji - ŻADNYCH - chciałem to podkreślić. Poprostu on nie ma na to czasu. To jego wybór.
I dlatego idę na forum gdzie administrator ma czas.
Zresztą forum - to tylko część.
Idę do człowieka który próbuje coś robić - przez moją obecność tam chce mu pomóc.
Chyba sama przyznasz że wysiłki Benneta w tworzeniu strony zasługują na pomoc - choćby samą obecnością. Adamma kiedyś też zasługiwały.
Ale Adamm zdecydował się iść inną drogą. Jego prawo. I moje prawo żeby się stąd wynieść. Nawet bez podawania powodu.

Wasze - Twoje joycat i Twoje MacGor teksty o dzieciach i zabawkach - są nie na temat.
Ja się na nikogo nie obraziłem. Na adamma tez nie. Za co?

Stąd sie wynoszę żeby nie mieć rozdwojenia jaźni - bo nie chcę krytykować że mi się tu coś nie podoba a potem udawać ze nic się nie stało.
Jak Bennetowi mówie że mi się cos nie podoba - to on zmienia albo nie - ale nawet jak nie zmieni - to przynajmniej reaguje.

(Edited by FREDZIO at 12:47 pm on June 22, 2004)
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Teraz wypada nam czekać do środy na stanowisko Adama - sądząc po poprzednich z nim rozmowach niewielkie są nadzieje na zmianę jego stanowiska, ale może jednak uda się ruszyć z miejsca.
biegowa recydywa
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

FREDZIO, poczu³e¶ siê wywo³any do tablicy? Czemu? Przecie¿ nie wymieni³am Ciê z nicka.

Ale skoro ju¿ tak obszernie siê t³umaczysz publicznie, to postaram siê Ci odpowiedzieæ.

Po pierwsze. Tak, bêdê do bólu broni³a Adamma, chocia¿by dlatego, ¿e on sam nie mo¿e siê broniæ. Nie chce lub nie mo¿e. Nie wiem. Nie znam faktów jakie kryj± siê za jego nieobecno¶ci±, wiêc nie os±dzam jego postawy. Tak± mam w ¿yciu zasadê. I nie odst±piê od niej, bo uwa¿am, ¿e jest s³uszna.

Po drugie. Analogia do przenosin do innej piaskownicy jest niestety prawdziwa. Bo tak to wygl±da z boku, bez wzglêdu na to, czy Ci siê to podoba czy nie. Nie bra³am udzia³u w dyskusji, teraz j± przeczyta³am i w ten w³a¶nie sposób oceniam postawê niektórych forumowiczów.

Po trzecie. Bardzo ³adnie, ¿e chcesz pomagaæ Bennetowi. Bennet stworzy³ fantastyczny serwis, z przyjemno¶ci± tam zagl±dam. Ale ¶miesz± mnie zachowania typu: wynoszenie siê st±d tam i og³aszanie tego wszem o wobec, przenoszenie w±tków na drugie forum, tak jakby z jakich¶ wzglêdów one nie mog³y mieæ ci±g³o¶ci tutaj, umieszczanie na ka¿dym forum informacji, ¿e s± przenosiny, bo admin nie reaguje... Nie rozumiem tego i przykro na to patrzeæ. To jest trochê odwracanie siê plecami do Biegania.pl., dezintegrowanie spoe³czno¶ci, jak± tworzymy. A ja lubiê to forum, st±d siê wszystko zaczê³o i nie skre¶lam tego miejsca w sieci tylko dlatego, ¿e znikaj± w±tki.

I jeszcze jedno FREDZIU. Z ca³ym szacunkiem, ale dziwiê siê, ¿e to w³a¶nie Ty jeste¶ jednym z secesjonistów. Twórca i webmaster SBBP. Od osoby znanej w ca³ej Polsce za to, w jaki sposób integruje ¶rodowisko biegowe, spodziewaæ siê nale¿y bardziej dojrza³ego podej¶cia.

--------------------------------------------------------------------
Oto moje has³o na dzi¶: LUBIÊ FORUM BIEGANIE.PL.

Szkoda energii na te afery. Lepiej pobiegajmy. I zastanówmy siê co jest naprawdê wa¿ne: krótkotrwa³e awarie internetowego narzêdzia, czy to, ¿e jeste¶my / byli¶my zgran± spo³eczno¶ci±.  

Muszê wracaæ do pracy. Hej.
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I ja rowniez powtorze raz jeszcze   Bardzo lubie forum bieganie.pl !

kledzik
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Technicznie nie spodziewam się od forum niewiadomo czego. Mnie to co jest teraz starcza. Ginięcie wątków uważam za dużą wadę tego forum, bo urywa to wątek, którego może nawet nigdy już nikt nie wznawia.
Nie podoba mi się to, ale nie jest powodem niewiadomo jakiej frustracji. Wprawdzie takie urywanie wątków może powodować utratę ludzi, ciekawych ludzi, tym samym ich opini, wzbogacających światopogląd, to piszę tu od dawna i ze sporą liczbą ludzi znam się dobrze, niktórych nawet osobiście i nic się nie dzieje kiedy jakiś wątek ginie, są inne gdzie się mogę, możemy wypowiedzieć. Ale pewnie są tacy ludzie, którzy akurat weszli i piszą w nowym wątku i on potem ginie, mogą tu nigdy nie wrócić.
Reasumując to wada tego forum, są pewnie i inne, ale lubię tę społeczność i póki pojawiają się jeszcze nowe twarze mnie tu będzie dobrze.
Reszta tego serwisu jest do dupy, pogodziłem się z tym, korzystam z innych, też anglojęzycznych.

Wszelkie takie nagłe akcje uważam za niepotrzebne. Kto chce zdecyduje sam. Masz prawo się wynieść FREDZIO, dużo ludzi się pewnie zasmuci, że Cię tu nie będzie (np. ja), choć Twoje racje mnie nie przekonują. Może po prostu oczekujesz od tego miejsca w sieci więcej niż ja. Dla mnie o tym miejscu stanowią przede wszystkim ludzie, których lubię, i póki oni tu będą ja tu będę. Ciebie też lubię.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja również jestem tutaj ze względu na ludzi ;-) Wspaniałych miłośników biegania !!! ;-)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from to ja MacGor on 11:25 am on June 22, 2004
"...

...Czy jeśli przeniosę się na biegajznami.pl to będę dychę biegała w 35'? ;)
MacGor przeciesz Ty już biegasz dychę w 35 minut z haczkiem.
Gratuluję życiówki.

(Edited by byku at 7:14 pm on June 22, 2004)
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
Awatar użytkownika
lecho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Byku ale MacGor chciałaby biegać 10km dokładnie w 35min a może lepiej.A swoją drogą też bardzo lubie te forum.
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Biegajznami.pl gwarantuje nam stale aktulizowane ciekawostki i fakty związane z bieganiem. Forum przy takiej stronie jest skazane na sukces. Wszystko jednak powstaje powoli, nie od razu Rzym zbudowano. Sam jestem craz większym zwolenikiem biegajznami.pl. Wcześniej mnie raziła nieczytelność tej strony (tak jak zresztą większość), powoli jednak coraz częściej mam dylemat co czytać.
Sam powstałem jako maratończyk dzięki temu forum, mam też koszulkę bieganie.pl, któą zdobyłem po wcześnijszym błądzeniu w warszawskich podziemiach dworcowych. Jestem równeiż tu dla ludzi, których znam i wciąż poznaję w rzeczywistości.
Jednak giną moje wątki "tu" i jest mi przykro. Nie mam się nawet komu na to poskarżyć. Admina przcież nie ma.

Prezesie Byku, przeniesiemy wątek Krakowskich Dreptanych Pogaduch na biegajznami? Zresztą napisze o tym w stosownym miejscu.

Joycat, dlaczego ludzie opuszczający to forum mają robic to w ciszy, po kryjomu. Boisz się, że będą wtedy widoczni i będzie wiadomo ilu ich jest. Ja chcę o przenosinach powiedzieć na przykład głośno. Niech moi znajomi internauci-begacze widzą gdzie mnie o wiele będzie łatwiej znaleźć. Czy to coś nienormalnego?
Wcale nie twierdzę, że tu się nie będę pojawiał, stanie się to o wiele mniej jednak aktywne.

Arti pewnie teraz pomysli, że ze mnie jest słaba osobowość. Idę w końcu za FREDZIEM. To jest przsecież główne kryterium oceniania ludzkiej osobowości...
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from miroszach on 9:15 pm on June 22, 2004
 ... Prezesie Byku, przeniesiemy wątek Krakowskich Dreptanych Pogaduch na biegajznami? Zresztą napisze o tym w stosownym miejscu...
Mirku ,nie mnie decydować o tym /NIKT nie jest władny nakazać grupie takie działanie/
Nie mam natomiast nic przeciwko ,nawet jestem bardzo za tym, aby Krakowskie Draptane Pogaduchy funkcjonowały na wszystkich forach o tematyce biegowej  / Lubię to forum, znam Beneta i uważam że biegajzjnami  jest b.dobre i będzie jeszcze lepsze ,cenię fachowość i rzeczowość Michała Walczewskiego /
Niech każdy ma możliwość dostępu do informacji w komfortowych warunkach .
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
Awatar użytkownika
Pirx
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mamy już 2727 użytkowników i 92412 wiadomości na 5801 tematów.
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Joycat wróciła na Forum!!!! Od razu to widać!! Baaaaardzo mi się podoba twój tekst. Oczywiście komentarz MacGor także. Jest nas kilka osób które chca "uratować" a raczej ożywić to forum. Sądze, że nam sie w końcu uda. Bedę męczył Adamma. Wszakże jestesmy DŁUGODYSTANSOWACAMI i powinniśmy mieć we krwi walkę walkę i jeszcze raz walkę..... Jak to powiedział Skarżyński kiedyś...Biegając maratony ....nie trzeba zaakceptowac cierpienia, przyzwyczaić się do cierpienia i bólu trzeba POLUBIC cierpienie i ból.
Nie neguję biegajznami ale tak jak kilka osób, na tym forum ponownie odkryłem bieganie i poznałem wielu wspaniałych ludzi i dlatego zostaję na razie i będę się starał jednak cos odzyskac....

P.S.
Też żałuję, że FREDZIO nam wybył........
Ibex    
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ