szachimat - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

marcinstrzegom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Waldi dzięki za info odnosnie założenia bloga , fajnie że będzie można poobserwować Twoje treningi , specjalnie założyłem dzisiaj konto aby napisac posta na Twoim blogu . Super że czasem możemy razem pobiegać , mam nadzieję że kiedyś zbliżę sie do Twoich wyników , na razie jestem dumny z mojego 18.36 na 5 km , będe bacznie obserwował , biegacz nie do zajechania , coś o tym wiem , Strzegom rządzi :bum:
New Balance but biegowy
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

marcinstrzegom pisze: 20 lut 2022, 16:00 Waldi dzięki za info odnosnie założenia bloga , fajnie że będzie można poobserwować Twoje treningi , specjalnie założyłem dzisiaj konto aby napisac posta na Twoim blogu . Super że czasem możemy razem pobiegać , mam nadzieję że kiedyś zbliżę sie do Twoich wyników , na razie jestem dumny z mojego 18.36 na 5 km , będe bacznie obserwował , biegacz nie do zajechania , coś o tym wiem , Strzegom rządzi :bum:
Jeszcze stary będziesz szybko biegał , musisz być tylko cierpliwy , jesteśmy w kontakcie .
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Rolli jakie 2 ostatnie kluczowe akcenty 2 tygodnie i tydzień przed 10 byś mi zaproponował? Bo przyznam się że mam trochę mętlik w głowie na co się zdecydować .
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Na dyche?
10 dni przed zawodami.
2000+1600+1200+800+400 na 3'P
2000 w 10kmT
Kazda następna jednostka o 2s/400 szybciej.
Ostatnie 400 na maxa.
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Rolli pisze: 20 lut 2022, 18:35 Na dyche?
10 dni przed zawodami.
2000+1600+1200+800+400 na 3'P
2000 w 10kmT
Kazda następna jednostka o 2s/400 szybciej.
Ostatnie 400 na maxa.
Ciekawy pomysł muszę powiedzieć , może na takie coś się zdecyduje , koniecznie musi być to robione 10 dni przed zawodami , czy na siłę 8 dni przed zawodami też takie coś mogę pobiegać ? Za tydzień myślałem żeby zrobić coś w stylu 2*2 km + 6-8 * 400.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Kluczowe akcenty zawsze okolo 9-10 dni przed zawodami, co nie oznacza ze potem nic sie nie robi. Ale juz nie takie w trupa.
marcinstrzegom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Waldi trzymam mocno kciuki za Poznań , zobaczysz że pójdzie ci lepiej niż się tego spodziewasz .
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziwak to chciałby się zaszyć w czymś typu Punkt Nemo, a nie w infrastrukturze drogowej/szlakowej Bieszczadów.
Nie umiem biegać, ale bardzo lubię. W szkole nigdy nie ukończyłem biegu na 1km, a w 2023. roku przebiegłem 3714 km. Nie robię planów i jest mi z tym dobrze.
marcinstrzegom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ooo nie zaglądałem kilka miesięcy na forum , wchodzę a tu patrzę Waldi wrócił do pisania bloga , mijalismy się ostatnio na treningu , chciałem zagadać zapytać jak idzie ale widziałem że biegniesz coś szybkiego więc nie chciałem przeszkadzać . Najpierw u Ciebie kontuzja , później u mnie i jakaś kontakt się urwał , może uda się umówić nam na jakieś pobieganko znowu , gdzie biegales teraz ZB?
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

marcinstrzegom pisze: 01 lip 2023, 13:57 Ooo nie zaglądałem kilka miesięcy na forum , wchodzę a tu patrzę Waldi wrócił do pisania bloga , mijalismy się ostatnio na treningu , chciałem zagadać zapytać jak idzie ale widziałem że biegniesz coś szybkiego więc nie chciałem przeszkadzać . Najpierw u Ciebie kontuzja , później u mnie i jakaś kontakt się urwał , może uda się umówić nam na jakieś pobieganko znowu , gdzie biegales teraz ZB?
Tak też Cię widziałem , było to w poniedziałek , biegłem wtedy 12 ciągłego po 3.40 , ZB robilem teraz na ulicy Dolnej , spiszemy się na Facebooku na jakiś trening to pogadamy na spokojnie .
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Trochę mnie to bawi, że tak otwarcie piszesz o flirtowaniu z sąsiadką i okłamywaniem małżonki.

What happens during pilgrimage, stays among pilgrims.
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
marcinstrzegom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Waldi nie przypuszczałem że z Ciebie taki pies na baby :hejhej: ale każdy chłop musi się wyszumiec . Trenuj tam coś między postojami żeby forma za bardzo nie spadła .
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

marcinstrzegom pisze: 29 lip 2023, 22:03 Waldi nie przypuszczałem że z Ciebie taki pies na baby :hejhej:
Stary i kto to mówi :bum: nie pamiętasz jak mi opowiadałeś jakie Ty akcje swojej babie robiłeś :hahaha: Sylwek pisze bo co mi tam , przecież moja baba tutaj nie zagląda . Jestem w drodze , idziemy z Paulinka na Jasną Górę , fajnie jest .
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pomyliłeś fora. Co to w ogóle jest? Nawet jak sobie robisz jaja, to jest to słabe.

Zgłosiłem twój wpis do Administracji.
Dno!
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Awatar użytkownika
Viki_83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trzeba być zakompleksionym i niedowartościowanym człowiekiem żeby po pierwsze chwalić się oszukiwaniem innej osoby, jakby kłamstwo i oszustwo to był powód do dumy, no brawo... A po drugie żeby na forum biegowym opisywać flirt i przygody towarzyskie. Kogo obchodzi twoje życie osobiste?
Internet wbrew pozorom jest mały. Baba może nie zagląda, ale czasem się zdarza, że "koleżanka koleżanki żony kolegi"...
Zablokowany