keiw - Luźne wpisy - Komentarze
Moderator: infernal
- Viki_83
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Świetna relacja, czyta się jak dobrą książkę o ultra Dobre z tym śrubokrętem Szkoda że te plecy tak dokuczały na trasie, podziwiam że udało się pokonać cały dystans pomimo przeciwności. Ja bym się bała że jak ból złapie gdzieś w lesie w nocy to nie puści i wtedy będzie problem.
Jeszcze raz gratulacje.
Ps. Po Beskidzie Wyspowym biegałeś? Np. UTM? Tam to dopiero jest kamieni na trasie
Jeszcze raz gratulacje.
Ps. Po Beskidzie Wyspowym biegałeś? Np. UTM? Tam to dopiero jest kamieni na trasie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Jarek dzięki za relację!!! Czytało się rewelacyjnie.
Jeszcze raz gratuluję i podziwiam
Zdrowia życzę!!
Jeszcze raz gratuluję i podziwiam
Zdrowia życzę!!
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Szczere gratulacje, wszak wyczyn niesamowity! A relacja perfekcyjna.
Widzę, że tak masz, że za co się nie weźmiesz, to musisz to zrobić porządnie. Zazdroszczę (tak pozytywnie, z podziwem).
Widzę, że tak masz, że za co się nie weźmiesz, to musisz to zrobić porządnie. Zazdroszczę (tak pozytywnie, z podziwem).
Nie umiem biegać, ale bardzo lubię. W szkole nigdy nie ukończyłem biegu na 1km, a w 2023. roku przebiegłem 3714 km. Nie robię planów i jest mi z tym dobrze.
- adam99
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40'20"
- Życiówka w maratonie: 3:13:21
Jarek jeszcze raz gratulacje za bieg i super (jak zwykle!) relację.
Podziwiam za pamięć do szczegółów. Ja zwykle na zawodach kompletnie się wyłączam
Podziwiam za pamięć do szczegółów. Ja zwykle na zawodach kompletnie się wyłączam
5km - 20:02; 10km - 40:20; HM - 1:26:37; M - 3:13:21
"Wyniki nie przychodzą wtedy kiedy ich oczekujemy ale wtedy kiedy jesteśmy na nie gotowi"
Mój Blog
Komentarze
Garmin
"Coco jambo i do przodu..."
"Wyniki nie przychodzą wtedy kiedy ich oczekujemy ale wtedy kiedy jesteśmy na nie gotowi"
Mój Blog
Komentarze
Garmin
"Coco jambo i do przodu..."
- pawo
- Wodzirej
Kciuki trzymałem, jak zawsze.
A nie machałem, bo teraz macham gdzie indziej. Domek do Karpacza, ja w drugą stronę a chałupa została, w sensie na miejscu, bo ośrodkiem sportowym na razie nie została, a miała.
O tu widok na górę parkową, tylko drzewo zasłania
No i ten tego, świetnie, że w tym roku to zrobiłeś
A nie machałem, bo teraz macham gdzie indziej. Domek do Karpacza, ja w drugą stronę a chałupa została, w sensie na miejscu, bo ośrodkiem sportowym na razie nie została, a miała.
O tu widok na górę parkową, tylko drzewo zasłania
No i ten tego, świetnie, że w tym roku to zrobiłeś
- ziko303
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:16
- Życiówka w maratonie: 3:48:40
Jarek epicka relacja, a Ty jesteś jakimś kosmitą Chciałbym mieć 1% Twojej determinacji i wytrwałości. Super się to czytało i już wiem, że ultra nie jest dla mnie
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
Przyczytalem calosc z wypiekami na Twarzy. Dobrze, ze wczesniej znalem juz zakonczenie, bo bym chyba padl
Jestem pelen podziwu, ze mimo tylu problemow po drodze dociagnales to do konca i do tego w takim czasie.
Dzieki jak zwykle za obszerna relacje i mase fotek!
Zycze efektywnej regeneracji
Jestem pelen podziwu, ze mimo tylu problemow po drodze dociagnales to do konca i do tego w takim czasie.
Dzieki jak zwykle za obszerna relacje i mase fotek!
Zycze efektywnej regeneracji
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:15
- Życiówka w maratonie: 3:48:08
Relację czytałem (z konieczności) odcinkami, dozując sobie dawki emocji.
Świetny opis/relacja! Myślę, że obowiązkowa lektura dla każdego, kto będzie chciał dokonać tego samego. Dużo praktycznych rzeczy, a do tego hart ducha, konsekwencja w realizacji celu, zimna kalkulacja doprawiona lekko szaleństwem i pragnieniem zbliżenia się/dotarcia do granic swoich możliwości.
Aż zachęca by spróbować...
Jeszcze raz gratuluję wyczynu! I dzięki za relację!
Pozdrawiam
Świetny opis/relacja! Myślę, że obowiązkowa lektura dla każdego, kto będzie chciał dokonać tego samego. Dużo praktycznych rzeczy, a do tego hart ducha, konsekwencja w realizacji celu, zimna kalkulacja doprawiona lekko szaleństwem i pragnieniem zbliżenia się/dotarcia do granic swoich możliwości.
Aż zachęca by spróbować...
Jeszcze raz gratuluję wyczynu! I dzięki za relację!
Pozdrawiam
- Viki_83
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za taki szczegółowy opis, dużo przydatnych informacji
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Ja ultra nie biegam i raczej biegać nie będę ale jest to bardzo interesujące. Czytam blog Andrzeja Witka i Kamila Leśniaka, którym kibicuje ale ani u nich a tym bardziej na bieganie.pl nie ma nawet ułamka takich relacji oraz ilości przydatnych informacji dla początkujacych biegaczy górskich a nawet chyba tych bardziej zaawansowanych jakie opisuje Jarek. To nie jest sponsorowane, słodkie pitolenie tylko 100% subiektywnej opinii wynikajacej z doświadczenia.
Takie rzeczy ludzie doceniają i szanują!
Jarek dziekuję za wszystkie wpisy. Za to że ci się chciało poświęcić tyle czasu!
P.S. Myślę, że początkujący ultrasi chętnie poczytają o elektronice czyli nawigacja w zegarku, telefonie, powerbanki itp.
Sam napisałeś że zboczyłeś z trasy
Takie rzeczy ludzie doceniają i szanują!
Jarek dziekuję za wszystkie wpisy. Za to że ci się chciało poświęcić tyle czasu!
P.S. Myślę, że początkujący ultrasi chętnie poczytają o elektronice czyli nawigacja w zegarku, telefonie, powerbanki itp.
Sam napisałeś że zboczyłeś z trasy
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze raz dziękuję wszystkim.
Fajnie, że są takie osoby jak Tomek @Siedlak1975 których temat zasadniczo nie interesuje (jeszcze ), a czytają te moje wpisy. Jest to miłe i motywujące. Dodatkowo jeszcze Tomek słusznie zauważył, że nie napisałem nic o nawigowaniu, trakach i Powerbank.
Już wpis dodałem. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania, to proszę pisać. Postaram się treść posta uzupełnić.
Fajnie, że są takie osoby jak Tomek @Siedlak1975 których temat zasadniczo nie interesuje (jeszcze ), a czytają te moje wpisy. Jest to miłe i motywujące. Dodatkowo jeszcze Tomek słusznie zauważył, że nie napisałem nic o nawigowaniu, trakach i Powerbank.
Już wpis dodałem. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania, to proszę pisać. Postaram się treść posta uzupełnić.
Ostatnio zmieniony 27 lip 2023, 10:25 przez keiw, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- ziko303
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:16
- Życiówka w maratonie: 3:48:40
Jarek to jest mega wartościowy materiał. Wszystko to opisujesz bardzo realistycznie i prawdziwie, bez opowiadania jakiś uduchowionych bzdur. Technika, ból, przygotowanie, planowanie. Wielu tu może nie zachęcić lub wręcz zniechęcić, ale to dobrze Patrząc na Twoje przygotowania to jest normalna praca na etat
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Adam @ziko303 - akurat robiłem wszystko, by ciebie zachęcić do powrotu na ultra
Nie napisałem za bardzo, jak się te kilometry ciągną, jak wieje nudą, jak nocą piękna jest panorama gór
Widzisz, że nie trzeba wcale dużo trenować
Nie napisałem za bardzo, jak się te kilometry ciągną, jak wieje nudą, jak nocą piękna jest panorama gór
Widzisz, że nie trzeba wcale dużo trenować
Mój Blog "Luźne wpisy"