Hahaha. Prze pana, przepana, co będziemy dzisiaj robić na wuefie? Macie tu gałę i haratajcie, a ja idę "torować powięź" do kantorka
Taki żart sytuacyjny i tylko...zzzzZZZZzzzz...słychać z kantorka
Hahaha. Prze pana, przepana, co będziemy dzisiaj robić na wuefie? Macie tu gałę i haratajcie, a ja idę "torować powięź" do kantorka
Takich co wystarczy, że byli u Ciebie raz to jak piszesz cudowne ludzie pojawiający się znikąd.yacool pisze: ↑03 kwie 2023, 15:25 ło matko, znowu mi cukier spadł. Nie będziesz zadowolony z mojej odpowiedzi, bo nie mam pojęcia ile razy musielibyśmy się spotkać, żebym powiedział - zaczynasz sobie radzić biomechanicznie. Tylko jednym kolesiem byłem zachwycony i powiedziałem mu, że nie musi już do mnie przyjeżdżać, ale pod warunkiem, że zmieni tępego fizjo na kumatego fizjo. To był Andrzej, pamiętasz? Są filmiki z nim. Od początku miał nogi jak Keniol. Czyli na standardy columna medica - tragedia.
No ale są też dobre wieści. Nie ma powrotu do starych nawyków. To jest niemożliwe.
No wlasnie tak nie powiedzial. Gdyby tak powiedzial, to by powiedzial, to co chcial powiedziec, ale mu nie wyszlo.