yacool pisze: ↑02 lut 2023, 18:01
Może to jest ta tajemnica w planie na 18 minut? Pobudzające ćwiczenia na siłowni i od razu skacze wynik o pół minuty.
Nie widziałeś? 10kg nadwagi sie proponuje! 10kg!!! W końcu jakaś pozytywna informacja.
Właśnie doczytałem legendę pod tym planem, bo wcześniej jakoś byłem zamroczony chyba. Tam jest napisane, żeby skracać krok biegowy na podbiegach. Kurcze, to może tu coś źle robię, bo kazałem cały czas wydłużać. A to przecież może wzmacniać mięśnie hamujące, przed czym przestrzegał trener Król.
Dobrze, że nie robimy eksperymentu Hiszpanki vs Polki, bo by było pod tezę jak w tamtym projekcie, czyli wszystkie panie są super, bez względu na pochodzenie.
Oczywiście. Nie wiem czy w tym nagraniu, ale pamiętam. że na tym koncercie pani zaśpiewała, "nie ma ras, wszyscy jesteśmy ludźmi i wszyscy pochodzimy z afryki". No i to prawda, tylko ten gen alfa aktyniny. A propos, w kuchni od paru dni mam 9 stopni. Poprawię się na piątkę?
Ja mam 6 stopni na piecu, więc w kuchni pewnie 5, dlatego odwołałem zajęcia na wsi i przyczaiłem się w mieście na przyrost formy. Bez dwóch zdań - ocieplenie klimatu poprawi wyniki w polskich biegach długich.