Ale mnie ta Redakcja wkurza, taki temat a brak wątku na forum:
https://bieganie.pl/zdrowie/bieganie-z- ... ezpieczne/
Bieganie z implantami biustu
Moderator: beata
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ostatnio maraton artykułów sponsorowanych niezły jest.Adam Klein pisze: ↑30 sie 2022, 11:57 Ale mnie ta Redakcja wkurza, taki temat a brak wątku na forum:
https://bieganie.pl/zdrowie/bieganie-z- ... ezpieczne/
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale czy sponsorowany czy nie, to jest naprawdę ciekawy temat, nawet dla mnie który nie ma implantu.
I w ogóle - nie każdy artykuł sponsorowany zawiera tylko treści marketingowe.
I w ogóle - nie każdy artykuł sponsorowany zawiera tylko treści marketingowe.
-
- Rozgrzewający Się
Pytanie czy implanty robią z tych osób pół-kaleki. No bo te gwiazdy porto przecież nieraz mają gigantyczny biust, to bieganie raczej nie jest dla nich - wtedy mogą się o niego potknąć, może im cycek wybuchnąć lub ogólnie mogą się zadławić przez telepanie i ciężar na klatce piersiowej.
Ale przecież wiele gwiazd tych filmów biega i to biega normalnie bo o figurę muszą dbać, to także ich praca wygląd. A samo się nie zrobi aby napaleni oglądali. Nie ma co ukrywać.
Ale przecież wiele gwiazd tych filmów biega i to biega normalnie bo o figurę muszą dbać, to także ich praca wygląd. A samo się nie zrobi aby napaleni oglądali. Nie ma co ukrywać.
-
- Dyskutant
Ktoś kto chce biegać wyczynowo raczej zmniejszy biust niż wszczepienia sobie implanty. No chyba, że bieganie jest formą poszukiwania partnera choć chyba też słaby sposób. Szczerze nie rozumiem dlaczego kobiety są w stanie tyle.zaryzykowac dla poprawy wyglądu. Każda naturalna pierś jest lepsza niż sztuczna. Akceptacja i miłość do siebie to podstawa żaden implant tego nie zmieni.