Skomentuj artykuł Beta alanina dla biegacza – kiedy warto suplementować?
W środowisku biegaczy beta alanina jest jednym z najczęściej polecanych suplementów. Jej udowodnione, pozytywne działanie w wysiłkach trwających kilka minut, potwierdza Australijski Instytut Sportu, umieszczając ją od lat w grupie A suplementów.
Jednak czy faktycznie powinna zajmować miejsce na podium wśród substancji dedykowanych dla biegaczy długodystansowych?

Skomentuj artykuł "Beta alanina dla biegacza – kiedy warto suplementować?"
- 
				Humnas
- Rozgrzewający Się 
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam serdecznie,
Jestem nowicjuszem tego sportu a bardziej amatorem Chciałbym poprawić swoją wydolność oddechową. Chodzę na siłownie. Staram się zdrowo odzywiać. Ostatnio pomyślałem nad suplementami które poprawiły by mi układ oddechowy.
 Chciałbym poprawić swoją wydolność oddechową. Chodzę na siłownie. Staram się zdrowo odzywiać. Ostatnio pomyślałem nad suplementami które poprawiły by mi układ oddechowy. 
Znalazłem na facebooku taką stronę z suplementami dla płuc. Czy jest wogle coś takiego aby poprawić sobie wydolność oddechową?

Jestem nowicjuszem tego sportu a bardziej amatorem
 Chciałbym poprawić swoją wydolność oddechową. Chodzę na siłownie. Staram się zdrowo odzywiać. Ostatnio pomyślałem nad suplementami które poprawiły by mi układ oddechowy.
 Chciałbym poprawić swoją wydolność oddechową. Chodzę na siłownie. Staram się zdrowo odzywiać. Ostatnio pomyślałem nad suplementami które poprawiły by mi układ oddechowy. Znalazłem na facebooku taką stronę z suplementami dla płuc. Czy jest wogle coś takiego aby poprawić sobie wydolność oddechową?
					Ostatnio zmieniony 09 sie 2024, 09:36 przez Humnas, łącznie zmieniany 4 razy.

- 
				Rolli
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Wez sie za bieganie a nie za kombinowanie.  

- Arti
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak