A to drugie 200 nie powinno być w 32?
Poza tym to jest co biegać. I zdziwiony bym był gdyby poszło gładko
O ile 200 i może 400 siła rozpędu, tak przy drugim 200 bym biegł, kwiczał i płakał
Moderator: infernal
A to drugie 200 nie powinno być w 32?
O ile 200 i może 400 siła rozpędu, tak przy drugim 200 bym biegł, kwiczał i płakał
200+400+200 to inny rodzaj treningu. Takie szybkie to sie nie da.Przemkurius pisze: ↑05 maja 2022, 08:32A to drugie 200 nie powinno być w 32?
Poza tym to jest co biegać. I zdziwiony bym był gdyby poszło gładko
Wiem wiem, w tamtym roku biegałem właśnie takie coś w formie 36-84-36 tylko 3x bodajże.
jak będzie pogoda to śmignę sobie zaraz po pracy. żonka akurat po 15 wraca to się razem zejdziemy
e tam, mój/nasz blog jest małopoczytny
sebastian8999 pisze: ↑06 maja 2022, 04:03Nic tak nie cieszy jak ludzka krzywda i czyjeś nieszczęście i to że komuś poszło jeszcze gorzej
e tam, mój/nasz blog jest małopoczytny
na takie sto pięćdziesiątki nic nie powiedzą, ale jak znowu się poślizgnę na zawodach to zapewne przypomną
Jeszcze tylko Siedlak i mamy komplet!
Wole się potknąć na dystansach od 1 do 5
Nie Rolli, chodzi o to, że te tempa nie przekładają się na tempa na zawodach. I tak, wielu jest tutaj, co trenują za mocno względem osiąganych wyników. Ja temp 21''/150 m nie dotykam nigdy. We wcześniejszych wymianach sugerowałeś (może nie bezpośrednio, ale między słowami), że brakuje mi szybkości i że boję się trenować mocno. Ok, bardzo możliwe. Ja mówię, że Przemkowi brakuje wytrzymałości. I on ma dużo większe braki wytrzymałościowe niż ja szybkościowe. I tak, boję się trenować na wyższych tempach, szczególnie takich, które są o jakieś 20''/km szybsze niż to, co incydentalenie (kilka powtórzeń na przestrzeni kilku miesięcy) zdarza mi się wykonywać. Boję się, bo nie chcę skończyć z kontuzją.
No nareszcie... kawa na lawę!kkkrzysiek pisze: ↑06 maja 2022, 07:30 Tylko wyniki jednak są rozczarowujące względem temp treningowych. Może jednak trening nie jest optymalny?
Luzik, nie obrażam się. Poza tym lubię jak krytyka się pojawia, szczególnie konstruktywna. Zmusza do myślenia.kkkrzysiek pisze: ↑06 maja 2022, 07:30 Przemek, to nie jest krytyka Ciebie, bo bardzo lubię czytać Twojego bloga (ostatnie kilka miesięcy bardzo słabo śledziłem, ale to z zupełnie innych powodów). Tylko wyniki jednak są rozczarowujące względem temp treningowych. Może jednak trening nie jest optymalny?