No co ty!!!
Przecież wiesz, ze tylko ten, kto nie potrafi biegać szybko, chowa sie za ultra.
Moderator: infernal
No co ty!!!
Co? Angela? To ty?
A biegasz juz szybciej jak ja w wieku twojego tatusia? Nie wstyd ci?sebastian8999 pisze: ↑23 kwie 2022, 09:32 Oooo widzę że zaczynasz biegać jakieś zawody po 30 km po lesie , no musiało to kiedyś nastąpić hahaha jak to mówiłeś kiedyś " jak ktoś szybko nie umie już biegać to ucieka na dlugie biegi do lasu " buhuha .....jak dobrze że ja młody jestem i mogę szybkie 10 jeszcze po ulicy biegać xd
No nie bardzo mnie Nysa interesuje. To dziura zabita dechami.sebastian8999 pisze: ↑23 kwie 2022, 20:13 Widzę że cię ciekawość zżera co u mnie :bum:może ja z tymi 33 się już rozprawilem , co wtedy ? Zapraszam do Nysy to pogadamy , zapewniam szklankę wody z kranu i nocleg w stodole u sąsiada ....
Wiem i rozumie. Dlatego schodzę dla ciebie z poziomem intelektualnym, żebyś zrozumiał o czym mowa.sebastian8999 pisze: ↑24 kwie 2022, 05:16 czasem lubię pooglądać lub przeczytać coś mało ambitnego .........
Robimy, robimy... ty tez robisz. Klasyczne 400m 50-50 TWL.Przemkurius pisze: ↑13 maja 2022, 12:43 Roland, takie twl z chłopakami zrób
https://youtu.be/cVVfuQVNvVE
TWL...