A po co z wami gadać, nam nikt nie płaci za posty, a wy tu sobie dalej zarabiajcie.
Każdy ma swój rozum, szczęście w nieszczęściu Polacy nie są tacy głupi.
źródło https://www.ipsos.com/en/covid-19-expec ... ruary-2022
A po co z wami gadać, nam nikt nie płaci za posty, a wy tu sobie dalej zarabiajcie.
Czyli to prawda, że teraz wam płacą za wypisywanie o czymś innym? Przy okazji, w imieniu ilu "was" się teraz wypowiadasz?
Rzeczywiście. Jest jeszcze z kim porównać, żeby móc wyciągnąć taki wniosek
To nie jest uniwersalna prawda, na co przykład widzimy tutaj: zawsze byłem przeciw ruskiej propagandzie i przeciw uleganiu ruskiej propagandzie (możesz prześledzić ten wątek wstecz, pewnie nie raz o tym pisałem) ale nie u wszystkich widzę to samo, choć tutaj na szczęście u większości tak.
Jeżeli uważasz kogoś, kto podważa naszą propagandę za ruskiego trola, to znaczy że sam uległeś naszej propagandzie.
Przeczytaj jeszcze raz to co sam zacytowałeś. Potem jeszcze raz i jeszcze. Do skutku aż zrozumiesz.
Też mnie powaliło to stwierdzenie. Miałem coś więcej odpisać ale teraz to już widzę prawdopodobieństwo graniczące z zerem, że cokolwiek może dotrzeć.
Czy to jest na temat "Koronawirus Covid19"? Powinnam ten post usunąć, a Ty, Kangoor, jesteś tu największym prowokatorem.
Nie jesteś w temacie, my tu rozmawiamy o wszystkim, tak ustaliliśmy i nic Ci do tego. Władzy nad nami nie masz więc nie strasz,