![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji16.png)
Wysłane z mojego Pixel 5 .
Moderator: infernal
Tego akurat tak. Wiedzieli, ze taki kociak strasznie mi sie podoba, ale bylem na "nie" ze wzgledow praktycznych, bo dwa juz wystarcza
Niby tak. Chyba, ze urosnie duzy jak pozostale dwa razem wziete
Uuu, nie zazdraszczamja mam o tyle słabo, że moje dwie stare są strasznie zazdrosne i przy kolejnej to ja miałem 3 tygodnie cichych dni z awanturami i drapaniem pazurami na zmianę. głównie ja byłem drapany i mi się zbierało
Dziekigratulacje
Wczesniej tak bylo, ale juz nie. TCO wychodzimy z zalozenia, ze lada dzien i my bedziemy mieli pozytywne wyniki testow...
Bo "porąbane" czasy się zrobiły, i końca nie widać ... u mnie też ciągle coś, właśnie mam znów jakąś infekcję, nawet nie będę tego analizować, ale jestem zła, bo na jutro mam zaplanowany wyjazd, a od kilku dni pogoda wreszcie dobra nawet dla mnie na rower (bo dla mnie na rower musi być te +10, sucho i bez wiatru
Zdrowia zyczebeata pisze: ↑22 mar 2022, 18:50 Bo "porąbane" czasy się zrobiły, i końca nie widać ... u mnie też ciągle coś, właśnie mam znów jakąś infekcję, nawet nie będę tego analizować, ale jestem zła, bo na jutro mam zaplanowany wyjazd, a od kilku dni pogoda wreszcie dobra nawet dla mnie na rower (bo dla mnie na rower musi być te +10, sucho i bez wiatru) a tu zamiast roweru - siedzenie w domu i kurowanie się, mam nadzieję, że zduszę chorobę w zarodku ...
No to gicio, ciesze sie