Jeszcze dopisz o płaskiej ziemi.
Naprawdę nie rozróżniasz lekarzy od koncernów typu Pfizer?
Podpowiem klient wyleczony, jest klientem straconym.
Ile to już, 40 lat nie potrafią zrobić szczepionki na AIDS? A leczenie kosztuje......
Jeszcze dopisz o płaskiej ziemi.
Idąc tym tokiem rozumowania można rzec, że narkotyki też są zajebiste i potrzebne bo ludzie ciągle kupują. Biznes jest biznes kolego.Rolli pisze: ↑16 lut 2022, 22:08No własnie i nikt z nich nie chce zrezygnować z tych maszyn i medykamentów tej mafii farmaceutycznej.
Ale jak sam nie chcesz popierać firm farmaceutycznych, to powiedz w karetce, która cie wiezie do szpitala (prędzej czy później będziesz w takiej karetce leżał), ze sobie tego nie życzysz, bo oni robią na tobie kasę. Niech cie od razu podrzuca do krematorium.
Nie zrozumieliśmy się. Ja cię namawiam do czegoś zupełnie przeciwnego:
Niedawno był w radio lekarz-dyrektor jednego z polskich szpitali. Mówił o tym, że gdy trafiają do niego w poważnym stanie szurnięci, którzy najwięcej po internetach wypisywali że szczepienia to "eksperyment medyczny", to często rzucają się na lekarzy z żądaniami, żeby zastosowali na nich eksperymentalne terapieRolli pisze: ↑16 lut 2022, 22:08No własnie i nikt z nich nie chce zrezygnować z tych maszyn i medykamentów tej mafii farmaceutycznej.
Ale jak sam nie chcesz popierać firm farmaceutycznych, to powiedz w karetce, która cie wiezie do szpitala (prędzej czy później będziesz w takiej karetce leżał), ze sobie tego nie życzysz, bo oni robią na tobie kasę. Niech cie od razu podrzuca do krematorium.
Chyba jakiejś wysypki dostałeś po 3 dawce i do tej pory nie zeszła. Bo tylko wyzywać potrafisz. Może po 4 zejdzie. Chociaż nie wiadomo
No i co? Konkluzja jakaś, coś, cokolwiek?Slawcio pisze: ↑16 lut 2022, 23:27 W europejskich wyścigach Polska zajęła pierwsze miejsce. Tym razem wyślizgnęliśmy się na podium z wynikiem 69% nadmiarowych zgonów. Brawo, słuszną linię ma nasz władza.
Niechlubne ostatnie miejsce z wynikiem 4% zajęła Szwecja. Tak, ta sama co postanowiła mordować swoich obywateli nie wprowadzając ograniczeń. Coś im najwyraźniej nie wyszło.
https://ec.europa.eu/eurostat/en/web/pr ... 20220216-2
Od wyrażania opinii masz ściek zwany mediami. Wnioski niech każdy wyciąga sam.
Zmniejszyli? no bo urosło
Tak, tak... ciekawe jak wyleczy cie ten lekarz bez koncernów farmaceutycznych.
Mam tylko 3 klasy podstawówki, wiec nie rozumie tego porównania. Postaraj sie rozwinąć.adam1108 pisze: ↑16 lut 2022, 22:59Idąc tym tokiem rozumowania można rzec, że narkotyki też są zajebiste i potrzebne bo ludzie ciągle kupują. Biznes jest biznes kolego.Rolli pisze: ↑16 lut 2022, 22:08No własnie i nikt z nich nie chce zrezygnować z tych maszyn i medykamentów tej mafii farmaceutycznej.
Spłycasz, świat nie jest czarno biały.
Sęk w tym, że tak nie jest koleżko. Sam masz świadomość, że nie posiadasz tutaj żadnych argumentów na swoją korzyść.
Kangoor5 pisze: ↑16 lut 2022, 23:02Nie zrozumieliśmy się. Ja cię namawiam do czegoś zupełnie przeciwnego:
nie ufaj nauce!
nie ufaj koncernom!
Przyjdź mi powiedzieć co masz do powiedzenia osobiście, bez nabijania kieszeni jakimś Gates'om, Page'om, Brin'om, ...
Przyjdź pieszo, żeby nie nabijać kieszeni rodzinom Agnelli czy Peugeot czy Toyota i żeby nie nabijać kieszeni arabskim szejkom albo ruskim oligarchom.
Jak już przyjdziesz i mi to powiesz, to potem wybierz się to powiedzieć do Rolli a potem do Pawo.
Bądź konsekwentny i nie ufaj nauce ani koncernom które ją stosują w praktyce, zarabiając na tym grubą kasę. Bo na razie to jesteś zakłamanym pozerem [odnotuj w swoim kapowniku].
Pokaz mi jedna firme, która nie chce robić zysków?Slawcio pisze: ↑17 lut 2022, 07:13Spłycasz, świat nie jest czarno biały.
Spójrz na koncerny jak na firmę. Ona ma swoich akcjonariuszy. A oni chcą ZYSKÓW.
Dlaczego zakładasz że firma która ma generować zyski, chce twojego dobra, a nie twoich pieniędzy. Po co ma cię wyleczyć, ona woli cię leczyć.
A to że są leki ratujące życie, to oczywiste. Nieboszczyk to też stracony klient.
No i już wszyscy wiemy skąd to gorliwe namawianie do szczepionek... Szach i mat.Rolli pisze: ↑17 lut 2022, 09:34 Tylko nie mówcie nikomu... ja tez mam wykupione akcje firm farmaceutycznych i chce wasze pieniążki.
Wiec pamiętaj następnym razem, ze jak idziesz do dentysty, ginekologa czy normalnie do ośrodka zdrowia czy szpitala czy apteki z dzieckiem czy chora mamusia... wsadzasz twoje pieniążki Rolli'emu do kieszeni. Ale ja nikogo nie zmuszam, sam decydujesz.
Wiec:
lepiej miec kasę, być zdrowym i pięknym niż ...... i na dodatek nazywać sie Marek301. i płakać ze inni mają.