mogę ewentualnie zwiększyć woltaż

Moderator: infernal
zgadza się, ale jeśli coś można poprawić to trzeba to poprawić.
Zakup zegarka łatwiej ukryćPrzemkurius pisze: ↑26 sty 2022, 13:38 Jedni kupują zegarki, żeby mieć motywację do biegania a ja idę po kosztach
gorzej ukryć stan konta w takim przypadkukeiw pisze: ↑26 sty 2022, 15:48Zakup zegarka łatwiej ukryćPrzemkurius pisze: ↑26 sty 2022, 13:38 Jedni kupują zegarki, żeby mieć motywację do biegania a ja idę po kosztach
![]()
taaa, żeby nie skończyły jak dragonfly, które wyjąłem z pudełka tylko żeby je przymierzyć
moja jeszcze nie wie
Można tak zapłacić, że nie będzie śladu na koncie wspólnymPablope pisze:Ukryć też ciężko, jak się ma wspólne konto.
Moja na każdą moją wątpliwość wydatkową mówi, że do trumny kasy zabierać nie ma sensu i że trzeba wszystko za życia wydać, najlepiej na podróże. Dlatego każdy ma swoje konto, a na wspólne wrzucamy co miesiąc ustaloną kwotęPrzemkurius pisze:Wszystko jest kwestią, jaką żonę się posiada.
Przemek, jak długo ty już biegasz? Ze juz chcesz to bieganie !@#$%?Przemkurius pisze: ↑27 sty 2022, 06:22 Wszystko jest kwestią, jaką żonę się posiada.
Moja jest z kategorii:
- jak jest promocja to kup, bo nie wiadomo kiedy będzie później.
- jeśli Ci się przyda to weź
- wszystko masz do biegania zimą?
A na koniec dialog:
Ja: wezme jebne to bieganie i będzie spokój
Żona: zaczyna swój wywód dlaczego nie powinienem tego robić i martwi się tym faktem bardziej ode mnie
![]()