Zapytaj najpierw czy zadzwoni do Rolliego, żeby połączyć dwa najmodniejsze trendy roku 2022, szybkość i piękno biegu.
No i szkoda tylko,. że do mnie nikt nie zadzwoni a ja mam numer do pana mleczana i do pana prezesa tvp.
Zapytaj najpierw czy zadzwoni do Rolliego, żeby połączyć dwa najmodniejsze trendy roku 2022, szybkość i piękno biegu.
Jeżeli mamy rozsądnego zawodnika to raczej będzie szukał sprawdzonych rozwiązań i współpracy z ludźmi, którzy coś osiągnęli i mają jakąkolwiek wiedzę praktyczną w tym zakresie.
Ano, taką, jak w każdym innym ruchu ... zanim wykonasz ruch ręką po kubek z herbatą, Twój mózg już o tym wie i wysyła odpowiednie sygnały. Ale, w mózgu zapisane są także rozmaite blokady, traumy, schematy - także te niewłaściwe, i to wszystko widać później w ruchu człowieka ...Drwal Biegacz pisze: ↑03 sty 2022, 21:41 Na przykład: jaką rolę odgrywa w tym wszystkim mózg? Jak to zbadać?
Większość polskich wyczynowych biegaczy walczy o przetrwanie w bieganiu, bo dzisiejszy świat pozasportowy daje dużo więcej możliwości rozwoju i całą swoją energię zazwyczaj wkładają w to, żeby kariera trwała. Mało kto patrzy na to długofalowo, a jedynie tu i teraz, bo często nie starcza, żeby kupić nowe buty do biegania. I teraz jak miałoby wyglądać takie eksperymentowanie? W jakim wieku należy wdrażać takie eksperymenty? Czy zawodnik mający 18 lat ma zacząć eksperymentować? Czy może dopiero w wieku 22, 27 albo 33 lat? Skąd ma czerpać wiedzę 20 letni biegacz?Drwal Biegacz pisze: ↑03 sty 2022, 21:10 Co do naszych profesjonalistów, to dziwi że nie chcą chociażby poeksperymentować. Bo do prawdy nie wiem w czym pokładają nadzieję, jeśli chodzi o wyniki. Oczywiście trzymam za nich kciuki, ale dziwię się, że nie chcą nawet spróbować, chyba że coś tam próbują. Ale wówczas coś tam powinni jednak odczuć, że jest jednak różnica. Mają niewątpliwie talent do biegania, więc sprawy związane z ruchem odczuwają lepiej, mocniej niż ogół. Tylko wyciągać z tego wnioski praktyczne.
Trochę zaryzykować wystarczy. Takich młodych gniewnych i utalentowanych Ci życzę na nowy rok! No i przełomu w odkryciach, no i wszystkiego dobrego!
Przepraszam, że odpowiem pytaniem na pytanie, ale pokaż mi zawodnika, który zmienił technikę biegu i poszedł na tym poziomie o dwie minuty do przodu? Ja takiego nie znam.