yacool, nie w ogóle, tylko niektórym
Wybrańcy wciąż mają
Masz taką samą możliwość wpisywania podpisu jak wszyscy inni. Nie jest to trudne technologicznie, wystarczy wpisać tekst w okienko po czym nacisnąć 'Wyślij'.
artur_kozlowski pisze: ↑21 paź 2021, 15:32Jacek, linki się teraz automatycznie zamieniają w linki, wystarczy wpisać adres z www. A jeżeli nie chcesz linków to pod polem do wpisywania podpisu jest 'Wyłącz przetwarzanie odnośników' i wtedy będzie wszystko wklejone jako czysty tekst.
A tu się grubo mylisz, bo i tym razem racji nie ma.
Nie do końca rozumiem i potrafię zrobić lub Ty mojego pytania.artur_kozlowski pisze: ↑21 paź 2021, 15:33
Jacek, linki się teraz automatycznie zamieniają w linki, wystarczy wpisać adres z www. A jeżeli nie chcesz linków to pod polem do wpisywania podpisu jest 'Wyłącz przetwarzanie odnośników' i wtedy będzie wszystko wklejone jako czysty tekst.
Masz rację, nie ma już możliwości wstawiania kotwic w linki umieszczone w podpisach. Można jedynie bezpośrednio wklejać adres www i jawnie go opisywać np. :jacekww pisze: ↑21 paź 2021, 17:00 Nie do końca rozumiem i potrafię zrobić lub Ty mojego pytania.
Mogę więc umieścić w podpisie https://parawruch.pl/*
Natomiast nadal nie mogę by sam tekst parawruch* zawierał w sobie kod i kliknięcie w niego przenosiło do mojego bloga na forum.
I powtarzam, formuła ta działa w tematach działów natomiast nie działa w podpisie, gdzie dotąd funkcjonowała poprawnie.
* jedynie przykład ilustrujący problem
Kod: Zaznacz cały
moja strona www : www.bieganie.pl