Skomentuj artykuł "Bieganie.pl w laboratorium marki adidas"

Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No nie rozumiem dlaczego nie zakładacie wątków dyskusyjnych na forum. O co chodzi? Czy ja nie widzę tych wątków? A jeżeli nie zakładacie to o co tu chodzi? To pomyłka? Czy celowo?

Do meritum.
Bardzo ciekawa sprawa, samo miejsce ciekawe, kiedys bardzo chciałem tam pojechać.
https://bieganie.pl/sprzet/laboratorium-adidas/

Opowiedz Bartek coś jesczze o tym, co to znaczy:
Po bardzo intensywnej niedzieli, bieganiu za zawodnikami, zrobieniu swojego treningu
Gdzieś coś mi umknęło? Widziałem ze napisałeś test buta, ale nie ma nic o samym wydarzeniu.
PKO
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze: 05 paź 2021, 23:17 No nie rozumiem dlaczego nie zakładacie wątków dyskusyjnych na forum. O co chodzi? Czy ja nie widzę tych wątków? A jeżeli nie zakładacie to o co tu chodzi? To pomyłka? Czy celowo?

Do meritum.
Bardzo ciekawa sprawa, samo miejsce ciekawe, kiedys bardzo chciałem tam pojechać.
https://bieganie.pl/sprzet/laboratorium-adidas/

Opowiedz Bartek coś jesczze o tym, co to znaczy:
Po bardzo intensywnej niedzieli, bieganiu za zawodnikami, zrobieniu swojego treningu
Gdzieś coś mi umknęło? Widziałem ze napisałeś test buta, ale nie ma nic o samym wydarzeniu.

https://bieganie.pl/sport/adizero-road-to-records/ było było :) tylko może ciężko z tego wyciągnąć, że Bartek był na miejscu
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze: 05 paź 2021, 23:17 No nie rozumiem dlaczego nie zakładacie wątków dyskusyjnych na forum. O co chodzi? Czy ja nie widzę tych wątków? A jeżeli nie zakładacie to o co tu chodzi? To pomyłka? Czy celowo?
Już kilka osób zwracało na to uwagę ...
Może po to, żeby ... nie zabierać głosu w dyskusji? ;)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

gokish pisze: 06 paź 2021, 08:10 https://bieganie.pl/sport/adizero-road-to-records/ było było :) tylko może ciężko z tego wyciągnąć, że Bartek był na miejscu
No k***a, żeby nawet w tekście nie było jakiegoś linku.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

masz czytać artykuł, obejrzeć reklamy i spadać bo za dużo krytykujesz ;)
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

No właśnie chyba tak. :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

O proszę, z pewnym opóźnieniem ale wątek na forum się pojawił.
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Tylko co to zmieniło i tak przecież podyskutowaliście. Istotne jest to, że pod artykułem nie ma możliwości komentowania, ani nawet linku do komentarzy na forum. Strona została oddzielona od forum i od jakiejkolwiek dyskusji.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Blogerzy lubią tylko lajki, co jest oczywiście zrozumiałe, ale ma to destrukcyjny wpływ na charakter byłego portalu, który wyróżniał się żywą społecznością biegową, dyskusją i konstruktywną krytyką. Następna ekipa będzie miała sporo pracy, żeby odbudować te relacje.
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zresztą tartan, a potem dokładniej rzecz ujmując nawierzchnia Modno, mocno wpłynęły na wyniki w biegach stadionowych. Podobnie wypłynęły zegarki z GPSem, rozwój dietetyki sportowej, umożliwienie zimą wyjazdów na obozy do Kenii zamiast do Wałcza, czy wprowadzenie dawno temu bloków startowych zamiast kopania dołków w żużlowej bieżni
Literówka, powinno być Mondo.
Pączek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:49

Nieprzeczytany post

Cześć,

Niestety z góry założyłem, że to będzie oczywiste i nie wklejałem linku do relacji z Adizero Road to Records. Było w ostatnich dniach sporo tego, relacja, wywiad z Jepchirchir, test buta, wszystko wokół tego. Pomyślałem, że wklejanie linka przypominającego, że tam byłem będzie niepotrzebne. Mój błąd, dzięki za uwagę. Cały czas uczę się jak to robić, żeby było jasne, spójne i ogólnie ujmując dobrze się czytało.

Co do wrzucania na forum, możliwości komentowania, etc. to ciężko mi coś powiedzieć, bo ja po prostu przesyłam tekst i nie publikuję tego na stronie.
5000 15:18,65 2020
10 30:22 2024
HM 67:13 2023
M 2:22:42 2021

#PiekielniWarszawa
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myślę, że linki do powiązanych artykułów mogłyby być dodane przez osoby publikujące artykuł na stronie.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pączek pisze: 07 paź 2021, 10:15 założyłem, że to będzie oczywiste i nie wklejałem linku do relacji
Bartek, takie założenie może sobie robić red. Brągiel, który jest od prowokacyjnych tekstów i nic niewnoszących ozdobników oraz naczelny bloger modowy strzelający sobie słitfocie. Linkowanie do ich twórczości jest zbędne, ale jeżeli podejmujesz kwestie istotne i zwłaszcza techniczne, to nie ma zmiłuj. Muszą być podawane linki, choćby miały się powtarzać w każdym artykule. Owszem, to wymaga dodatkowego czasu i skrupulatności lecz jeżeli chcesz by twoja działalność była traktowana z należytą uwagą, to musisz nawiązywać do dobrych zwyczajów, które funkcjonowały na portalu przez lata. Interakcja z ludźmi na forum to zdecydowanie bardziej wymagający obowiązek. Niezręcznie jest mi przytaczać swój przykład, ale pod każdym artykułem, który tu publikowałem, udzielałem się na tyle na ile potrafiłem. Podtrzymywałem dyskusje, linkowałem do źródeł. Na forum znajdziesz też sporo wątków technicznych, które zakładałem lub w których uczestniczę. Każdy wpis w takim wątku traktuję jakby to był artykuł. Linkuję do źródeł lub poprzednich wpisów tak jakby to była praca naukowa. Nie zakładam, że każdy śledzi moją działalność na bieżąco, dlatego podaję na tacy informacje, o których potem jest łatwiej dyskutować. Taka też była idea portalu, żeby wszystko co dzieje się na głównej oraz na forum, stanowiło źródło dobrze skonstruowanej i przejrzyście podanej informacji. Co ważne - prowokowało to do żywej dyskusji i poruszenia szerokiej społeczności biegowej, która dzięki temu konsolidowała się wokół marki bieganie.pl. Portal tworzyli ludzie, wcale nie redaktorzy tylko zwykli forumowicze, którzy autentycznie utożsamiali się z marką.
Tymczasem wszystko to jest obecnie unicestwiane. Poczynając od zmiany loga na kalekie dziwactwo i na utracie informacji historycznych kończąc. Wstyd, jak można tak bezmyślnie wprowadzać zmiany tylko po to, żeby coś inaczej wyglądało oraz izolować się od krytyki zamieniając portal w bezpieczną formę mdłego bloga. Opiniotwórczości i dziennikarskiego zadziora nie zastąpią głupie teksty Brągiela i fotki Pawlaka.
Awatar użytkownika
faraon828
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:48,30
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Drogi Jacku,

Widzę, że próbujesz zagadać, ale nie wiesz jak się za to zabrać, dlatego postawiłeś na dobrze znane w podstawówkach "końskie zaloty". Pomogę: Nie, nie będę z Tobą chodził. Możesz już przestać mi schlebiać.

Co do pisania głupot, zwierzę się, że w tym temacie jesteś moją inspiracją i wzorem (niestety, niedoścignionym).

Ściskam,
(Nie) Twój Krzysztof
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ