+1
Z tą wagą to cię kolego (autorze wątku) co nieco wkręcają.
+1
Facebook właśnie się popsuł, więc bym na nim aż tak nie polegała.Panzer_General pisze: ↑04 paź 2021, 17:47 Jak już tak rzeźbisz to długość trasy ustalaj poprzez stronę mapmyrun logowanie np. Przez Facebooka. A tak wogle to kup se chłopie gps jak jest dla Ciebie to wazne
Po drugie Facebook służy na tej stronie do szybkiego zalogowania i korzystania z niej. Jest to super strona pokazuje w % podjazdy i zjazdy profile dowolnie zaznaczonej trasy w jakim kolwiek zakątku swiatabeata pisze: ↑04 paź 2021, 18:59Facebook właśnie się popsuł, więc bym na nim aż tak nie polegała.Panzer_General pisze: ↑04 paź 2021, 17:47 Jak już tak rzeźbisz to długość trasy ustalaj poprzez stronę mapmyrun logowanie np. Przez Facebooka. A tak wogle to kup se chłopie gps jak jest dla Ciebie to wazne
A GPS do szybszego biegania też nie jest niezbędny, kiedyś nie było i jakoś ludzie dawali radę. Ja zresztą nie mam nadal a biegam szybciej.
Nareszcie jakaś konstruktywna rada, tego mi było trzeba bo ostatnio czuję się w tym świecie nieco zagubiona, dzięki!Radzę ci wex trochę poczytaj poszerz horyzonty np.
Panzer_General pisze: ↑05 paź 2021, 08:43Kobito masz etykiete tu na forum ekspert trener a poglądy które tu szerzysz są na levelu lat 80 tych
A tego to nawet ja nie wiem.
Panzer_General pisze: Kobito masz etykiete tu na forum ekspert trener a poglądy które tu szerzysz są na levelu lat 80 tych
Panzer_General pisze: twoja wypowiec jest jak by powiedziała gimbaza z dupy
Cicho badzcichy70 pisze: ↑05 paź 2021, 13:35Panzer_General pisze: Kobito masz etykiete tu na forum ekspert trener a poglądy które tu szerzysz są na levelu lat 80 tychPanzer_General pisze: twoja wypowiec jest jak by powiedziała gimbaza z dupy
koledze widać już zwolniło coś mocno.
głównie na połączeniu z szarymi komórkami widać wyraźną krzywą zwalniania.
o prostactwie nawet się nie wypowiadam.
nie ma z kim dyskutować.
Tlenowej, tlenowo-beztlenowej, beztlenowej? Czy każdej po trochu?
Widzę, że kolega jest taką czarną owcą tego forum
Kolego teraz to pomyliłeś odwagę z odważnikiemPanzer_General pisze: ↑08 paź 2021, 08:20 Ludzie wysilacie się intelektualnie a gosciu coś popitol8l przy zapisywaniu dystansu swoich biegów treningowych nawet nie chce se kupic GPS ani chociaż telefonem mierzyć dystans i robi wielkie halo.