E tam podsmiechujki.
Ostatnio była promocja w lidlu to wziąłem 24 piwka zero
Tak samo w biedrze była więc podjechałem po kolejne 24 heinekeny zero

[/quote] Znam tą promocje w Biedronce 12+12

Moderator: infernal
no daj spokój. piwko 0% ma ok 100kcal.
to fakt, trzeba zwrócić uwagę, bo heineken ma 0% a np. już miłosław bezalkoholowy ma mniej niż 0,5%
Whiskey bezalkoholowe jest już od dawna, kilka miesięcy temu nawet kupiłem i wypiłem z żoną na rocznicę.
faktycznie ze zdrowiem u ciebie coś nie haloPrzemkurius pisze: ↑24 sie 2021, 19:14E tam podsmiechujki.
Ostatnio była promocja w lidlu to wziąłem 24 piwka zero
Tak samo w biedrze była więc podjechałem po kolejne 24 heinekeny zero![]()
Spoko, wiadomo, nie jest to whiskey, ale zmieszana z colą i cytryną jest naprawdę całkiem ok. Można śmiało walnąć drina, nikt nie będzie gadał "a Ty nie pijesz?", przyjemność jakaś jest i można wrócić autem. Tak samo bardzo sobie cenię wina 0%. W smaku bardzo pozytywne, a później głowa nie boli.
coś konkretnego polecasz?
To winko szkodzi na zdrowie?Przemkurius pisze: ↑25 sie 2021, 08:38coś konkretnego polecasz?![]()
i pytam całkiem serio, bo żona przez problemy zdrowotne nie może spożywać alkoholu. a jak to kobieta, lubi winko i od czasu do czasu zdarzy się kupić jakaś butelkę.
To jeszcze rozcieńczasz.Skoor pisze:Spoko, wiadomo, nie jest to whiskey, ale zmieszana z colą i cytryną jest naprawdę całkiem ok. Można śmiało walnąć drina, nikt nie będzie gadał "a Ty nie pijesz?", przyjemność jakaś jest i można wrócić autem. Tak samo bardzo sobie cenię wina 0%. W smaku bardzo pozytywne, a później głowa nie boli.
w takiej formie tylko single malty
wino samo w sobie nie, tylko alkohol w nim zawarty może powodować reakcje organizmu, których byśmy woleli uniknąć
Wiesz, paradoksalnie w lidlu mieli niezłe i niedrogie bo 20zł kosztowała butelka, ale teraz mają chyba tylko pseudoszampana który też w sumie zły nie jest.Przemkurius pisze: ↑25 sie 2021, 08:38 coś konkretnego polecasz?![]()
i pytam całkiem serio, bo żona przez problemy zdrowotne nie może spożywać alkoholu. a jak to kobieta, lubi winko i od czasu do czasu zdarzy się kupić jakaś butelkę.