Jak uszczęśliwić kobietę

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Murat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Koledzy-Tedi jest jeszcze ,o ile się nie mylę ,niepełnoletni.Tak więc Wasze aluzje o konieczności wspomagania się chmielowym nektarem podpadają pod ustawę o wychowaniu w trzeźwości.
Wstydźcie się!;)
PKO
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:ojoj:
nieletni? a skąd tyle wie o kobiecych potrzebach?
To jest coraz bardziej podejrzane...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
Tedi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Murat jestem już pełnoletni od 10 listopada:hej::bum: Pozatym wiek nie świadczy wcale czy jest się dorosłym czy nie. A co do wspomagania się chmielowym nektarem czy innymi alkocholami- nie mam nic do pijących, ale sam zamierzam nigdy nie próbować. No, pomijając to symboliczne piwo kiedy przebiegnę maraton:)
Tedi
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
Awatar użytkownika
Murat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tedi-podziwiam,że postanowiłeś tak iść pod prąd panującym konwencjom!W twoim wieku to b.trudne,ale z perspektywy moich lat słuszne.Tak trzymaj!:)
Tedi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

To nic trudnego kiedy jest się indywidualistą i jednostką wybitną:bum:
Tedi
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
Awatar użytkownika
Jarro
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Przepraszam, że nie wyjaśniłem  od razu, ale naturalnie nie jestem autorem w/w przepisu. To chyba praca zbiorowa. Otrzymałem go od koleżanki z prośbą o opinię. Pomyślałem o umieszczeniu go w melanżu z nadzieją na nieskrępowane opinie koleżanek i kolegów. Wątek piwny wydaje mi się odrobinę poboczny, a podejrzewanie mnie o szowinizm jakikolwiek zdecydowanie nieuzasadnione.
   W kwestiach kulinarnych, o czym pisała Karola, rzeczywiście przepis jest  ubogi, więc wzbogacenie go o codziennie nowe 3-daniowe obiady wydaje się sensowne. Co prawda miała na myśli raczej gotowanie dla mężczyzny w ramach dobrego karmienia. Traktuję to jako rozwinięcie punktu - potrzeba jedzenia i nie tracę nadziei na opinie dotyczące punktu drugiego.

Jarro
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ