A nie da się biegać czterech dziesiątek tempem rekordu na jedną dyszkę, nie da się i już.

Przecież to bardzo proste:pawo pisze: ↑08 sie 2021, 13:26 Muszę zaprotestować i nie zgodzić się ze stwierdzeniami o januszach i o szóstym piwie, to już nie można mieć własnego zdania.
Ja z tym zdaniem się nie zgadzam ale sądzę, że to istotny głos w dyskusji, a dyskusja jest niewątpliwie konieczna.
No bo jak niema o czym dyskutować, to oznacza że jest wszystko idealnie, a jak jest tak dobrze to czemu jest tak jak jest?
Oczywiście długa dyskusja ale tylko pytanie , czy zawodnik legitymujący się wynikiem 29:12 na 10000 m powinien szukać swojej szansy w maratonie, no i czy ma szanse skutecznie rywalizować z najlepszymi, no i czy państwo powinno go wspierać w tych poszukiwaniach?
Ty nie, ale inny "znawca" sport.
Mam wątpliwości, trener coś powiedzieć musi, jakoś żyć trzeba, a co do lepszego czasu Chabowskiego też się nie zgadzam, jakby pobiegł to w Dębnie to owszem.Mossar pisze: ↑08 sie 2021, 20:48 Różnicki decyzją swoją/trenera. Kszczot to w sumie nie wiem, ale chyba też swoją. Zalewski i Karbowiak odpadli typowo przez słabsze czasy kwalifikacyjne. Teoretycznie PZLA mogli przedłożyć inne powody nad osiągnięte czasy, ale byłoby to dużo bardziej niesprawiedliwe.
To jakaś nowa świecka tradycja, żeby w necie obrażać osoby, które mają inne zdanie (+Martinez, Rolli)? Jak dla mnie, to akurat to jest januszowanie i trollowanie, ale co ja tam wiem.
Pomyślnie?jorge.martinez pisze: ↑08 sie 2021, 22:32 Dyskusja o kwalifikacjach na maraton podczas IO już była i się pomyślnie zakończyła decyzją PZLA.